Transformirajte svoj posao uz Oracle oblak

What's New

Sjednite. Opustite se. Oblikujte budućnost.

Customer Highlights

Pouzdana IT rešenja koja odgovaraju Vašim poslovnim izazovima


Pošto konkurenciju mogu da predstavljaju preduzeća svih veličina iz cijelog sveta, srednjim preduzećima poput Vašeg može biti prilično teško da ostanu konkurentna. Pored vođenja računa o potrebama klijenata, osiguranju kvaliteta, produktivnosti osoblja i profitabilnosti, od Vas se očekuje i da budete dovoljno agilni da stupite na obećavajuća ili rastuća nova tržišta, kao i da zadovoljite najnovije zakonske propise. To može predstavljati pravi izazov.

Da biste mogli to da postignete, vjerojatno od svojih informacijskih sistema očekujete neophodnu podršku. Međutim, ako nemate poveći budžet za informatiku i ekipu zaposlenih stručnjaka, koja bi ključna karakteristika mogla osigurati da Vaša infrastruktura pruža veću korist nego štetu?

Pouzdanost


Zvuči jednostavno. Ipak, razmislite o tome koliko informatička pouzdanost može da Vam znači. Prvo i najvažnije – pruža stabilnost i kontinuitet poslovanja zato što svoje dragocjeno vrijeme provodite upravljajući preduzećem, a ne u pokušajima da utvrdite uzrok nekog problema sa računarima. Osim toga, ona štiti Vaše informacijske resurse od hakerskih napada i nestanaka struje, a uz to pomaže i u zadovoljavanju industrijskih i zakonskih obaveza.

Pouzdanost podrazumijeva i otvorenost, tako da možete konsolidirati sve svoje informacije bez obzira na to u kojem sistemu ili aplikaciji se nalaze. Možete brže donositi ključne odluke na osnovu obilja trenutnih informacija dobivenih iz cijelog preduzeća ili radne organizacije. To cijelu infrastrukturu čini transparentnijom i pomaže Vam da brzo i lako prilagodite poslovne procese promjenljivim potrebama poslovanja.

Kao posljednja stvar – ali nikako manje važna–pouzdanost računara pruža Vašem poslovanju opipljivu i održivu vrijednost, umjesto da bude samo još jedna stavka u troškovima. Agilnost Vašeg preduzeća je konkurentna prednost koju će pouzdana infrastruktura dodatno ojačati i povećati.

Pouzdanost je krilatica preduzeća Oracle više od 30 godina. Naša softverska rješenja se sada brzo instaliraju i lako održavaju, a imaju i veoma atraktivne cijene. Ovo nisu „lite” proizvodi – zato što ni Vaše potrebe nisu „lite”. U pitanju su potpuno funkcionalna rješenja koja Vam omogućavaju da kontrolišete svoje poslovne operacije. Možete kupiti samo ono što Vam je sada potrebno, a kasnije sa razvojem preduzeća možete dodavati još funkcija.
    E-mail this page E-mail this page    Printer View Printer View