Oracle Corporation
Oracle Identity Management
Oracle Identity Management

Az informatikai biztonság témaköre napjainkban egyre fontosabbá válik és valószínűleg egyre több fejtörést okoz az Önök cégének is.
Naponta hallunk híreket sikeres hackertámadásokról, melyek, amellett hogy veszélyeztetik cégük presztízsét, komoly anyagi veszteséget is okozhatnak.
Komoly változások történnek a törvényi szabályozás terén is,  elég ha az egyre  szigorodó Európai Uniós adatvédelmi törekvések mellett a hazánkban nemrégiben elfogadott, az állami  és önkormányzati szervek információbiztonságát szabályozó  2013. évi L. törvényre gondolunk.
Újabb biztonsági kérdéseket vetnek fel a a vállalati felhasználásban egyre inkább terjedő  különböző mobil eszközök is.

Ezek miatt napjainkban a vállalatoknak példa nélkül álló kihívással is kell számolniuk érzékeny üzleti adataik védelme, az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése, a felhasználói azonosítás kezelése és annak ellenőrzése terén.
Ezen a rendezvényen megismerkedhet az Oracle piacvezető biztonsági megoldásaival, melyek segítenek megoldást adni ezen információbiztonsági problémákra
Register Now!
kedd, 27. augusztus 2013
08:30 – 11:45

Oracle Hungary
Millennium Tower II.
Lechner Ödön Fasor 7
1095, Budapest, Hungary
tervezett napirend:
08:30 – 09:00 regisztráció és reggeli
09:00 – 10:30 Oracle Identity és Access Management újdonságok
  • Oracle Identity Governance: önkiszolgáló, automatizált felhasználói életciklus menedzsment, szerepkörök életciklusának kezelése, privilegizált account-ok kezelése, auditok és jogosultságok felülvizsgálatok végzése.
  • Oracle Mobile & Social: hogyan valósítsunk meg  felhasználók azonosítást, single signon-t, csalásdetektálást mobil platformokon, avagy  több csatornás (webes és natív mobil alkalmazások) egységes biztonsági megoldás
  • Oracle API Gateway: hogyan védjük webszolgáltatásainkat
  • Oracle Unified Directory: Az új generációs LDAP címtár
10:30 – 10:45Újdonságok az Oracle adatbázis biztonságban
10:45 – 11:00Szünet
11:00 – 11:45Demo & Kérdezz-felelek, beszélgetés
További információért forduljon Fábián Péterhez a peter.fabian@oracle.com e-mail címen.
If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Hardware and Software Engineered to Work Together
Copyright © 2013, Oracle and/or its affiliates.
All rights reserved.
Kapcsolat | Jogi közlemény | Adatbiztonság
SEO100209753

Oracle Corporation - Worldwide Headquarters, 500 Oracle Parkway, OPL - E-mail Services, Redwood Shores, CA 94065, United States

Személyes adatainak biztonsága igen fontos számunkra. Bármikor bejelentkezhet fiókjába, és módosíthatja e-mail előfizetéseit, illetve úgy is dönthet, hogy lemondja az Oracle Marketing részleg által küldött összes e-mailt.

Ne feledje azonban, hogy a marketingjellegű kommunikáció lemondása nincs hatással az olyan fontos üzleti értesítések küldésére, amelyek az Ön és az Oracle között jelenleg fennálló viszonnyal kapcsolatosak, ideértve a biztonsági frissítéseket, az eseményekre való regisztrációra vonatkozó értesítéseket, valamint a fiókkezeléssel és a terméktámogatással/szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikációt.