Oracle PartnerNetwork Days Satellite Event Norway

Thursday, April 12, 2012
8:30 AM – 10:00 PM
Felix Konferensesenter
Bryggetorget 3
Oslo, Norway


Den 12. april – Felix Konferensesenter

Hjertelig velkommen til årets viktigste event for Oracle partnere i Norge. Den 12. april åpner vi dørene for alle våre partnere på Felix Konferansesenter, på Aker Brygge i Oslo.

Årets tema er Partnership for Growth. Det betyr at vi vil vokse sammen med våre partnere i felles forretninger og utvikle våre partnere med korrekt kompetanse og verktøy.

Denne partnerdagen er en unik mulighet for å få en oppdatering av Oracles markedsstrategi, felles forretningsmuligheter, produkter og nyheter fra Oracle.

På OPN Day får du muligheten til å:

  • Møte toppledere i Oracle som Dermot O’Kelly som er ny leder for partnerapparatet i EMEA, Hans Olav Hamran som leder Oracle i Norden og Tore Bjelland som leder Oracle i Norge.
  • "Speed-dating" (korte forhåndsavtalte møter) med Oracles selgere, kundeansvarlige og andre partnere på stedet mellom kl 10:00:00--11:30. Registrer deg for speed-dating her: http://oraclenordic.com/opnoslo med navn, stilling og foretrukket fokus for samtalen.
  • Oppdage nye muligheter om hvordan du kan få dine forretninger til å vokse sammen med Oracle
  • Få siste nytt om lanseringer innenfor Fusion Applications, Fusion Middleware, Business Intelligence, Engineered Systems og Hardware.
  • Gå videre i din spesialiseringsprosess gjennom gratis implementeringstester på stedet.
  • Delta på et ISV Roundtable hvor det vil bli diskutert beste praksis rundt applikasjonsutvikling på red-stack, i tillegg til hvordan man kan forbedre og forenkle kvalitetssikring av driftsoppgaver og bygge ekstra tjenester til kunder vha red-stack
  • Se hvordan du kan øke egne Oracle-forretninger med de verktøy og ressurser som finnes tilgjengelig i Oracle PartnerNetwork.
  • Uveksle erfaringer og utvid ditt nettverk med Oracle-eksperter og kollegaer i bransjen.
  • Delta i utdeling av årets Partner Awards.
  • Avslutt dagen med Oracles tradisjonelle Partner Pub

Målgruppen for partnerdagen er:
Vi har lagt opp til et program for med innhold for hele partner organisasjonen. Det innbefatter ledelse, salg/markedsføring og tekniske konsulter.

Når: 12 april 2012, kl 08:30-22:00
OBS! Hovedprogrammet starter med lunsj kl. 11.30. Om morgenen tilbyr vi også et ekstraprogram for deg som er interessert i å "speed-date" (kort forhåndsavtalt møte) med Oracle salg, høre på våre verdiskapende distributører og hvordan de kan hjelpe dere med forretningene. Vi vil også ha en rundbordsdiskusjon spesielt for dere som utvikler og selger applikasjoner. I registreringen velger du om du vil delta i ekstraprogrammet og hvilke sesjoner som passer for deg.

Hvor: Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, Oslo

Hjertelig velkommen!

Oracle PartnerNetworkSiste påmeldingsdag er fredag 30. mars.

If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle values your privacy, and will treat the information we collect from you as a result of your registration and participation in this activity in accordance with the Oracle Privacy Policy.
Event Details:
Thursday, April 12, 2012
8:30 AM – 10:00 PM

Felix Konferensesenter
Bryggetorget 3
Oslo, Norway
A map marking my location
Stay Connected:
Oracle on Facebook Oracle on Twitter Oracle Mix Oracle on Youtube
Bookmark & Share:
| More


12-APR-12