Oracle hardverrendszerek: Extreme Performance Tour rendezvénysorozat

2012. március 8, csütörtök
08:30 - 14:00
Spoon hajó étterem
Vigadó tér 3
1051 Budapest
Jelentkezők száma korlátozott.
Jelentkezzen még ma!
Áttekintés Program

Kedves Látogató!
Az Oracle Hardware Systems: Extreme Performance Tour rendezvény regisztrációját lezártuk!
A helyszín befogadóképessége bizonyos korlátokat állít a résztvevok számát illetoen ezért már nem tudjuk regisztrációját elfogadni.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük a csilla.gyori@oracle.com címen jelezze azt nekünk.
Megértésüket köszönjük!
Üdvözlettel,
Oracle Hungary

Oracle hardverrendszerek: Extreme Performance Tour rendezvénysorozat

Egyedülálló alkalom, hogy megismerkedjen a vállalati hardver jövőjével


Kérjük, vegyen részt az Oracle Hardware Systems: Extreme Performance Tour sorozat 2012. március 8-i rendezvényén. Megtudhatja, hogyan optimalizálja az Oracle a hardverrendszerek teljesítményének növelését, a kezelésük egyszerűsítését és teljes tulajdonlási költségének csökkentését. Megvitatjuk az Oracle hardvertechnológiájának jövőjét. Bemutatjuk az Oracle élenjáró stratégiáját. Sok gyakorlati információt osztunk meg Önökkel a specifikus Oraclemegoldásokról és integrált rendszerekről, valamint arról, hogy ezek miként biztosítanak rendkívüli versenyelőnyt. Ezen az új fejezetet nyitó rendezvényen közvetlenül az élvonalbeli szakértőktől és a iparág vezetőitől hallhatja, hogyan:

  • gyorsíthatja fel vállalata innovációját a teljes IT-környezetre kiterjedő rendkívüli teljesítménnyel;
  • egyszerűsítheti IT-infrastruktúráját a költségek csökkentése, a menedzselés bonyolultságának mérséklése és a termelékenység fokozása érdekében;
  • szolgáltathat kiváló minőségben, hasznosítva az Oracle hardverrendszerek kutatására és fejlesztésére fordított több milliárd dolláros befektetéseit;
  • tervezhet előre magabiztosan, az Oracle folyamatos hardverteljesítmény-fejlesztési terveire alapozva.

Ön is jegyezze fel az Oracle Hardware Systems: Extreme Performance Tour sorozat rendezvényének dátumát: 2012. március 8.

Ezen az exkluzív rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, ezért minél előbb regisztráljon a rendezvényre.

Ha bármilyen kérdése lenne a rendezvény programjáról, vagy ha további információkat szeretne kapni, forduljon hozzánk e-mailben: csilla.gyori@oracle.com.

Regisztráció menete:

  1. A jobb oldalon található 'Register Now!' gombra kattintson a jelentkezéshez.
  2. Amennyiben Ön még nincs a nyilvántartásunkban, egy Oracle adatlapot kell kitöltenie. Az adatait kérjük adja meg a valóságnak megfelelően.

Amennyiben már szerepel a nyilvántartásunkban, csak az email címét és a jelszavát kell megadnia és a rendszer azonosítani fogja. Kérjük ellenőrizze adatai megfelelnek-e a valóságnak!


Teljes életciklus kezelés és alkalmazásalapú virtualizáció

Complete Lifecycle Management and Application-Driven Virtualization
8:30Regisztráció
9:00Buffet
9:35Simplify IT with Oracle Systems

John Abel - Business Development Snr Director - Sales
10:05Meghívott vendég - Péter Várkonyi, Gömböc
10:35Szünet

Szekció 1 Szekció 2
11:05Fedezze fel az Oracle SPARC szerverek üzleti értékétVállalati felhok egész életciklust lefedo támogatással és alkalmazásalapú virtualizációval

Egmont MérészLajos Sárecz

11:35

Konszolidáció és innováció a SPARC SuperCluster T4-4 megoldássalHatékony SAN-tároló-konszolidáció az adatközpontban, a Pillar Axiom szolgáltatási minoségével

Tibor Timár András Farkas

12:05

Kávészünet

12:35

Adatközpont innováció az Oracle Solaris és az Oracle Linux révén Öt mód az Oracle-környezet optimalizálására a Sun ZFS Storage Appliance megoldásokkal

András Farkas

András Váradi

13:05

Exadata és Exalogic: az adatközpont-stratégia megalapozása

Az Oracle Database Appliance bemutatása

Sándor Pogácsás

András Bendzsák

14:00

Ebéd
* Jelenleg a rendezvény programja véglegesítése alatt van. További információkért látogasson vissza az oldalra néhány nap múlva!

If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle values your privacy, and will treat the information we collect from you as a result of your registration and participation in this activity in accordance with the Oracle Privacy Policy.
A rendezvény részletek
2012. március 8, csütörtök
08:30 - 14:00

Spoon hajó étterem
Vigadó tér 3
1051 Budapest
A map marking my location
Maradjon kapcsolatban:
Oracle on Facebook Oracle on Twitter Oracle Mix Oracle on Youtube
Bookmark & Share:
| More


08-MAR-12