Oracle Tech Update Enterprise Manager 12c

Woensdag 14 November 2012
Oracle Nederland BV
Hertogswetering 163-167
Utrecht,3543 AS Nederland
Persoonlijk
Het aantal plaatsen is beperkt. Registreer vandaag nog!

Uw actuele uitdagingen zijn stuk voor stuk terug te voeren op het management van uw informatie:

  • U wilt de kwaliteit van de digitale dienstverlening verhogen, maar de hoeveelheid gegevens die u ter beschikking moet stellen groeit explosief.
  • U wilt snel inspelen op ontwikkelingen in de markt en de wetgeving, maar uw technologische infrastructuur wordt steeds complexer.
  • Uw systemen moeten een goede voorspelbare performance leveren en continu beschikbaar zijn voor medewerkers en externe gebruikers, maar de vraag naar de processing power wisselt sterk.
  • U wilt de gegevenstoegangen goed beveiligen maar ook transparant voor applicatie ondernemen. Dat trekt een zware wissel op het beheer.


Die uitdagingen kunt u succesvol aangaan door slimmer te werken. Oracle biedt daarvoor de oplossingen. Tijdens onze Tech Updates brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van database technologie.

De Oracle Tech Updates worden gehouden op ons hoofdkantoor in Utrecht. U kunt als genodigde kosteloos deelnemen, maar het aantal deelnemers is beperkt. 

Schrijf u nu in!
Evenement gesponsord door Oracle
If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle respecteert uw privacy en behandelt de informatie die wij van u verzamelen door uw inschrijving en deelname aan deze activiteit in overeenstemming met het Oracle privacybeleid.
Event details:
Woensdag 14 November 2012


Oracle Nederland BV
Hertogswetering 163-167
Utrecht,3543 AS, Nederland
A map marking my location
Stay Connected:
Oracle on Facebook Oracle on LinkedIn Oracle on Youtube Oracle on Twitter Google+ Oracle Mix
Bookmark & deel:
| Meer


14-NOV-12