Oracle Seminarium - Talent Management i praktiken

Tisdag, 4 juni 2013
08:30 – 11:00
Frukost severas från klockan 08:30 och seminariet börjar kl 09:00
Lundqvist&Lindqvist Klara Strand
Klarabergsviadukten 90
Stockholm, 111 64, Sweden
Seminariet vänder sig till dig som är beslutsfattare och/eller ansvarar för HR Talent Management i medelstora eller stora företag.

Seminariet är kostnadsfritt.
Översikt

Talent Management håller på att bli en av de allra största utmaningarna för svenska organisationer. Stora pensionsavgångar ska ersättas av nya generationer med helt andra perspektiv och nya krav på sina arbetsplatser. Framtidens talanger är en mycket eftertraktad resurs. Så, hur gör man för att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare framöver? Hur får man till ett effektivt Talent Management egentligen?

Välkommen på vårt gemensamma förmiddagsseminarium som vi avser skall ge svar och inspiration inom ovanstående områden.

Talare
Henrik Martin – Stardust Consulting


Henrik delar med sig av sina erfarenheter som managementkonsult inom området, och beskriver hur man kan ta sig an Talent Management från ett strategiskt perspektiv. Han beskriver också vilka som är de största utmaningarna, och hur man kan möta dem på ett pragmatiskt sätt.

Henrik har arbetat som managementkonsult de senaste 20 åren och har grundat Stardust Consulting som idag hjälper alla typer av organisationer att få till ett effektivt Talent Management.

Lotta Bäck– Oracle

Lotta beskriver hur man kan göra Talent Management processerna mer tillängliga och mätbara för organisationen genom att nyttja den senaste tekniken. Lotta kommer att ge konkreta exempel på hur strategiska och operativa processer stöds i Oracle´s lösning Fusion HCM.

Lotta är expert på HR- och Talent Managementsystem, med en bakgrund från operativt arbete på HR-avdelning. Lotta har erfarenhet från flera förändringsprojekt, inklusive systeminföranden inom HR.

Varmt välkommen!
Oracle och Stardust

PASTE CONTENT FOR TITLE 2
PASTE CONTENT FOR TITLE 3
PASTE CONTENT FOR TITLE 4


If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle värnar om din integritet och kommer att behandla den information vi samlar in från dig, under din registrering och deltagande i denna verksamhet, i enlighet med Oracle sekretesspolicy.
Event Details:
Tisdag, 4 juni 2013
08:30 – 11:00

Lundqvist&Lindqvist Klara Strand
Klarabergsviadukten 90
Stockholm, 111 64, Sweden
A map marking my location
Stay Connected:
Oracle on Facebook Oracle on LinkedIn Oracle on Youtube Oracle on Twitter Google+ Oracle Mix
Bookmark & Share:


04-JUN-13