Oracle Cloud Odyssey

Oracle Cloud Odyssey
Donderdag 13 februari 2014
11:30 – 16:00 uur
Hotel Theater Figi
Het Rond 2, 3701 HS
Zeist
Persoonlijk
Het aantal plaatsen is beperkt. Registreer vandaag nog!
Overzicht Agenda

Cloud Odyssey – a hero’s quest

IT-afdelingen moeten alle zeilen bijzetten om nieuwe eindgebruikerswensen te vervullen. Concurreren en automatiseren liggen immers steeds meer in elkaars verlengde. Maar het vereiste tempo kan leiden tot haastwerk en kostenoverschrijding. Bovendien verwachten eindgebruikers dat interne IT-faciliteiten net zo eenvoudig beschikbaar zijn als in de publieke clouds.

De vraag is dus hoe u sneller én meer gestructureerd kunt inspelen op wisselende IT-behoeften. Het opzetten van een privé cloud biedt uitkomst. Oracle biedt hiervoor een compleet portfolio van producten, technologieën en diensten. Daarover kunt u zich nader informeren tijdens het Cloud Odyssey event dat Oracle op 13 februari a.s. organiseert voor haar klanten.

The Cloud Odyssey: een intrigerende film
Het event start met een film in combinatie met een key note presentatie die in een science fiction setting duidelijk maakt hoe een privé cloud IT-services kan transformeren van een vertragende factor in een wegbereider naar zakelijk succes. Dat komt met name omdat de wendbaarheid en schaalbaarheid van de IT-omgeving sterk toenemen. De keynote eindigt met een blauwdruk waarbij alle stadia bij de bouw van een privé cloud aan bod komen: van planning en uitrol, tot monitoring en gebruik.

De concrete mogelijkheden: praktijkpresentaties
Het tweede deel van dit evenement bestaat uit een serie presentaties over de concrete mogelijkheden die Oracle biedt om een privé cloud vorm te geven. Denk aan selfservice portals voor eindgebruikers met middleware-, database- en infrastructure as-a-service oplossingen. Met die opties zijn ook de meest ambitieuze IT- en business-doelstellingen te realiseren.

Meer informatie en registratie
Het evenement vindt plaats op donderdagmiddag 13 februari 2014 in Hotel Theater Figi te Zeist. We verwelkomen u vanaf 11.30 uur met een lunch. Het programma start om 12.30 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel. Zowel tijdens de lunch als de borrel heeft u alle gelegenheid om de mogelijkheden van een enterprise cloud 1-op-1 te bespreken met onze specialisten. Heeft u vragen, stuur dan een mail aan oracle@ddg.nl.

Agenda
11:30 – 12:30 uur Registratie en lunch
12:30 – 12:35 uur Welkom
Sandor Nieuwenhuijs, Sales Consulting Director, Oracle
12:35 – 13:45 uur Keynote: Movie – Cloud Odyssey: A Hero's Quest
Rex Wang - Vice President Product Marketing, Oracle
13:45 – 14:00 uur Pauze
14:00 - 14:30 uur Oracle Fusion Middleware: Power your Cloud Strategy!
Maurice Klein Breteler, Principal Sales Consultant, Oracle
14:30 – 15:00 uur Delivering Database as a Service
Ed Bangma, Senior Technology Sales Consultant, Oracle
15:00 – 15:30 uur Update on Infrastructure as a Service
Martien Ouwens - Senior Systems Architect, Oracle Systems
15:30 uur Afsluiting en borrel


If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle respecteert uw privacy en behandelt de informatie die wij van u verzamelen door uw inschrijving en deelname aan deze activiteit in overeenstemming met het Oracle privacybeleid.
Event details:
Donderdag 13 februari 2014
11:30 – 16:00 uur

Hotel Theater Figi
Het Rond 2, 3701 HS
Zeist
A map marking my location
Stay Connected:
Oracle on Facebook Oracle on LinkedIn Oracle on Youtube Oracle on Twitter Google+
Bookmark & deel:


13-FEB-14