Oracle Day 2014 - Zagreb

Utorak, 1. travnja 2014.
09:00 – 16:00
HypoExpo
Slavonska avenija 6
10000 Zagreb
Hrvatska
In Person
Space is limited. Register today!
O događaju Glavni govornici Dnevni red događaj HYPO EXPO XXI Sponzori

Provjerite kako drugi unaprjeđuju inovacijama

Tvrtke su danas suočene s paradoksom. Kako bi održale korak s digitalnom ekonomijom moraju se transformirati – biti brže, više se angažirati oko kupaca, intenzivno koristiti društvene mreže i dubinski analizirati svaku situaciju. Istovremeno, moraju pojednostavniti vlastite IT operacije, jer se u suprotnom neće uspjeti transformirati kako treba. Kako uravnotežiti ove naizgled suprotne potrebe?

Mnogim Oracleovim korisnicima to uspijeva. Pridružite se Oracleu i Intelu, na Oracle Day 2014 da saznate kako.

  • Saznajte o konvergenciji novih tehnologija kao što su cloud, mobile, social, big data i „Internet of Things“
  • Otkrijte kako ova konvergencija stvara novu digitalnu ekonomiju
  • Poslušajte iskustva iz tvrtki koje su uspješno pojednostavnile vlastita IT okruženja i transformirale svoj način poslovanja kako bi odgovorile na nove izazove
  • Saznajte detalje i najave za najnovije Oracle proizvode

Platinasti sponzor

Intel

Zlatni sponzor

combis equidem ericsson in2 multicom neos

Srebrni sponzori

computech cs

Medijski sponzori

business ict lider
olga rumelioti

Olga Rumelioti, Senior Sales Director, South & Central Europe (Bulgaria, Bosnia, Croatia, Hungary, Serbia, Slovakia, Slovenia), Oracle Corporation

Olga Rumelioti je od svibnja 2012. na čelu Oracle Technology za Južnu i Središnju Europu. Na ovom mjestu zadužena je za postavljanje i provođenje strategija izlaska na tržište koje najbolje odgovaraju na potrebe Oracleovih korisnika u regiji.

Olga Rumelioti u Oracleu je od kolovoza 2010. Prije prelaska na sadašnju poziciju, bila je odgovorna za prodaju Exadata rješenja u Središnjoj Europi. Pod njenim vodstvom Oracle je postigao značajan rast u Exadata poslovanju u regiji.

Prije Oraclea radila je na poziciji Country Managera u Sun Microsystemsu, pokrivajući različite zemlje Istočne Europe kao što su Ukrajina, Moldavija, Bjelorusija, Gruzija i Armenija, gdje je ostvarila snažan rast. Olga posjeduje magisterij iz odnosa u međunarodnoj ekonomiji i uspješno je završila niz profesionalnih usavršavanja.

thomas hofmann

Thomas Hofmann, Technology Presales Manager, Engineered Systems Competency Center, Oracle CEE

Thomas Hofmann studirao je računalstvo na Tehničkom sveučilištu u Beču, kao i na Sveučilištu u Limericku u Irskoj. Posjeduje magisterij iz računalstva.

Dok se prije 15 godina nije pridružio Oracleu, Thomas je radio kao softverski arhitekt za tvrtku koja izrađuje komunikacijski middleware. U Oracleu je počeo kao prodajni konzultant za poslovnu inteligenciju i tijekom vremena stekao iskustvo sa svim proizvodima iz Oracle Technology te uspješno podržao velike projekte koji su uključivali implementaciju u više država.

Kao član Oracle Insight tima proširio je svoju ulogu i iskustvo na međunarodnom planu, prije nego je promoviran na poziciju Presales Managera u Austriji.

Nakon pokretanja CEE Competence centra, Thomas je vodio tim CEE Database & Options Competence do lipnja 2012., kad je preuzeo vođenje centra Engineered Systems Presales Competence, uspješno se fokusirajući na plasman Oracle Engineered Systems u regiji CEE.

Venue

Hypo EXPO XXI Zagreb, Hrvatska

Smatra se jednim od najatraktivnijih kongresnih prostora u Hrvatskoj.Osim po iznimnoj arhitekturi i površini od 3.500 kvadratnih metara, ovaj je višenamjenski kongresni centar, kao dio lanca Expomedia Group EXPO XXI, poznat po svojoj kvaliteti, tradiciji i profesionalizmu.

Platinasti sponzor

Intel

Zlatni sponzor

combis equidem ericsson
in2 multicom neos

Srebrni sponzori

computech cs

Medijski sponzori

business ict lider


If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Oracle values your privacy, and will treat the information we collect from you as a result of your registration and participation in this activity in accordance with the Oracle Privacy Policy.
Event Details:
utorak, 1. travanj 2014
09:00 – 16:00

HypoExpo
Slavonska avenija 6
10000 Zagreb
Hrvatska
A map marking my location
Stay Connected:
Oracle on Facebook Oracle on LinkedIn Oracle on Youtube Oracle on Twitter Google+
Bookmark & Share:


01-APR-14