Transformišite svoj posao pomoću Oracle oblaka

What's New

Sedite. Opustite se. Oblikujte budućnost.

Customer Highlights

Pouzdana IT rešenja – odgovor na Vaše poslovne izazove


Pošto konkurenciju mogu da predstavljaju kompanije svih veličina iz celog sveta, srednjim preduzećima poput Vašeg može biti prilično teško da ostanu konkurentna. Pored vođenja računa o potrebama klijenata, osiguranju kvaliteta, produktivnosti osoblja i profitabilnosti, od Vas se očekuje i da budete dovoljno agilni da stupite na obećavajuća ili rastuća nova tržišta, kao i da zadovoljite i najnovije pravne propise. To može predstavljati pravi izazov.

Da biste mogli to da postignete, verovatno od svojih informacionih sistema očekujete neophodnu podršku. Međutim, ako nemate poveći budžet za informatiku i ekipu zaposlenih stručnjaka, koja bi ključna karakteristika mogla osigurati da Vaša infrastruktura pruža veću korist nego štetu?

Pouzdanost


Zvuči jednostavno. Ipak, razmislite o tome koliko pouzdanost računara može da Vam znači. Prvo i najvažnije – pruža stabilnost i kontinuitet poslovanja zato što svoje dragoceno vreme provodite upravljajući kompanijom, a ne u pokušajima da utvrdite uzrok nekog problema sa računarima. Sem toga, ona štiti Vaše informacione resurse od hakerskih napada i nestanaka struje, a uz to pomaže i u zadovoljavanju industrijskih i zakonskih obaveza.

Pouzdanost podrazumeva i otvorenost, tako da možete konsolidovati sve svoje informacije bez obzira na to u kom sistemu ili aplikaciji se nalaze. Možete brže donositi ključne odluke na osnovu obilja aktuelnih informacija dobijenih iz cele kompanije ili radne organizacije. To celu infrastrukturu čini transparentnijom i pomaže Vam da brzo i lako prilagodite poslovne procese promenljivim potrebama poslovanja.

Na kraju, pouzdanost računara pruža Vašem poslovanju opipljivu i održivu vrednost, umesto da bude samo još jedna stavka u troškovima. Agilnost Vaše organizacije je konkurentna prednost koju će pouzdana infrastruktura dodatno ojačati i povećati.

Pouzdanost je krilatica kompanije Oracle više od 30 godina. Naša softverska rešenja se sada brzo instaliraju i lako održavaju, a imaju i veoma atraktivne cene. Ovo nisu „lite” proizvodi – zato što ni Vaše potrebe nisu „lite”. U pitanju su potpuno funkcionalna rešenja koja Vam omogućavaju da kontrolišete svoje poslovne operacije. Možete kupiti samo ono što Vam je sada potrebno, a kasnije sa razvojem kompanije možete dodavati još funkcija.
    E-mail this page E-mail this page    Printer View Printer View