Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle APEX Application Development

Oracle APEX Application Development is een volledig beheerd, low-code platform voor applicatieontwikkeling voor het bouwen en implementeren van moderne data-gestuurde applicaties in Oracle Cloud. Zakelijke gebruikers en applicatieontwikkelaars kunnen zakelijke apps 38 keer sneller maken, zonder dat ze ingewikkelde webtechnologieën hoeven te leren.

Inleiding tot Oracle APEX

Ontdek hoe Oracle APEX zowel zakelijke gebruikers als applicatieontwikkelaars in staat stelt om binnen enkele minuten schaalbare, veilige zakelijke apps te bouwen met een minimum aan code.

Bouw applicaties sneller met weinig code

Luister naar de makers van Oracle APEX, Michael Hichwa en Joel Kallman, tijdens een Virtual Summit. Ontdek hoe Oracle APEX sneller, goedkoper en zorgeloos is voor het bouwen van zakelijke apps met weinig tot geen programmering.

Bouw applicaties 38 keer sneller

Uit het onderzoek naar tijd en beweging van Pique Solutions blijkt dat ontwikkelaars 38 keer sneller applicaties kunnen bouwen met Oracle APEX in vergelijking met traditionele methoden voor applicatieontwikkeling.

APEX Service-kenmerken

Snelle applicatieontwikkeling

Low-code ontwikkeling

Een rijke, browser-based, intuïtieve interface en begeleide aanpak om snel applicaties te maken met beperkte codering.

Absoluut responsief

Applicaties die zijn gebouwd met APEX zijn volledig responsief: componenten, zoals formulieren, grafieken en rapporten, werken naadloos met verschillende schermresoluties terwijl ze dezelfde functionaliteit behouden, zonder extra code.

Flexibele ontwikkeling

Ontwikkelaars kunnen wijzigingen herhalen en implementeren en verbeteringen aanbrengen, vaak in realtime, zonder dat er een gecompliceerde implementatie in meerdere stappen nodig is.

Zelfverzekerd apps bouwen

Minimaliseer het aantal beveiligingsfouten in uw apps met ingebouwde beveiliging in het framework, van cross-site scripting tot SQL-injectie.

Code-instrumentatie en tracering

Gedetailleerde diagnostische data kan ontwikkelaars helpen defecten of prestatieproblemen in de applicaties vroeg in de ontwikkelingscyclus op te sporen.

Apps bouwen met een geconvergeerde database

Toekomstbestendige apps voor moderne gebruiksscenario's met behulp van een geconvergeerde database, die alle moderne datatypen ondersteunt, inclusief relationeel, JSON, ruimtelijk en meer. Integreer data van zowel lokale als externe databronnen met behulp van REST-interfaces.


Vereenvoudig bedrijfsvoering

Geautomatiseerd beheer

Vervangt foutgevoelige handmatige bewerkingen door automatisering op basis van machine learning voor inrichting, schaling, beveiliging, back-up en reparatie van de volledige applicatiestack.

Consistente hoge prestaties

Waarborg consistent hoge prestaties, zelfs als het datavolume en het aantal gebruikers toeneemt. Ingebouwde automatische schaalvergroting kan de rekenkracht en I/O tijdelijk met een factor drie verhogen om de vereiste prestaties te handhaven zonder downtime.

Metadata-gestuurde architectuur

Verhoogde productiviteit van ontwikkelaars, schaalbaarheid en prestaties van applicaties met gestroomlijnde architectuur. Beheer sessiestatus, verwerking en datamanipulatie in de database met zero-latency datatoegang.

Geen kosten per applicatie, per gebruiker

Bouw een onbeperkt aantal applicaties. In tegenstelling tot andere cloudserviceproviders zijn er geen extra kosten per applicatie, ontwikkelaar of eindgebruiker voor gebruik van het platform.

Abonnementsmodel met pay-per-use

Optimaliseer innovatie en kosten met all-inclusive prijzen en de mogelijkheid om het verbruik op en af te schalen zonder dat dit de activiteiten of prestaties beïnvloedt.


Krachtige datavisualisatie

Meervoudige zoekopdrachten

Met meervoudige zoekopdrachten kunnen gebruikers snel data zoeken en filteren. Geef gebruikers de mogelijkheid om data op nieuwe manieren te bekijken en met slechts een paar klikken nieuwe inzichten te ontdekken.

Dynamische grafieken

Krachtige grafiek- en visualisatiemogelijkheden zijn volledig HTML5-compatibel en werken in elke moderne browser. Oracle JET biedt een modulaire, open source-toolkit voor ontwikkelaars.

Interactieve rapporten

De interactieve rapportagecomponent stelt gebruikers in staat om de data die ze zien moeiteloos aan te passen op een manier die op unieke wijze aan hun behoeften voldoet: en dat alles zonder code.

Kaartencomponenten

Ontgrendel een krachtige, nieuwe manier om data te presenteren. De kaartencomponenten bieden gemakkelijke aanpassing van uiterlijk, pictogram, badge, media, geavanceerde HTML-uitdrukkingen en de mogelijkheid om meerdere acties per kaart te definiëren.


Transformeer spreadsheets

Van een spreadsheet naar een webapp: in een paar minuten

Transformeer een spreadsheet met slechts een paar klikken in een volledig functionele app met aanpasbare dashboards, grafieken, rapporten en formulieren voor eenvoudig dataonderhoud.

Integriteit en nauwkeurigheid van data

Elimineer de wildgroei van spreadsheets en data-onnauwkeurigheid met apps die toegankelijk zijn vanaf één centrale locatie voor één enkele bron van waarheid.

Geavanceerde beveiliging

Bescherm uw app met SSO, LDAP, OAuth2 of OpenID Connect voor beveiliging en controle.


Kant-en-klare productiviteitsapps

Kant-en-klare apps

Meer dan 20 volledig functionele en gebruiksklare productiviteitsapps, die zo zijn ontworpen dat ze in praktisch elk type bedrijfsbehoefte kunnen voorzien.

Uitbreidbare apps

Breid vooraf gebouwde apps uit en pas ze aan om aan individuele zakelijke behoeften te voldoen. Houd de veranderingen in zakelijke vereisten bij.


Lokale en externe REST-toegang

Webservices gebruiken

Krijg eenvoudig toegang tot data via webservices vanuit verschillende REST-eindpunten, waaronder Oracle Cloud-applicaties REST-services, en manipuleer resultaten met behulp van SQL.

REST API's bouwen

Bouw snel webservices op basis van Oracle Database-objecten met behulp van de ingebouwde REST-workshop en genereer API Swagger-documentatie met één klik.


Globalisering en lokalisatie

Vertaling

APEX maakt de vertaling van actieve applicaties in meerdere talen mogelijk zonder de applicatielogica te dupliceren.

Lokalisatie

Formatteer en toon eenvoudig inhoud in de applicatie op basis van waar de eindgebruiker zich bevindt.


Hilton-logo

Telecomgigant Telstra geeft zakelijke gebruikers en applicatieontwikkelaars meer mogelijkheden met Oracle APEX

"We kunnen onze klanten één scherm bieden om al hun app-ontwikkeling uit te voeren zonder een virtuele machine of database te hoeven inrichten. We bieden ze een beheerde omgeving waarin ze snel applicaties kunnen maken en implementeren - en we hebben er miljoenen door bespaard."

Tony Kirn, Team Engineer Senior leidinggevende, Telstra

Gebruiksscenario's voor Oracle APEX Application Development

 • Productiviteitsapps

  Bouw snel data-gestuurde apps met weinig tot geen codering. Gebruik kant-en-klare productiviteitsapps die zijn opgenomen in de app-galerij.

  Lees het gebruiksscenario

 • Vervanging van spreadsheets

  Transformeer uw spreadsheets in volledig functionerende apps met automatisch gegenereerde rapporten en formulieren voor data-invoer.

  Lees het gebruiksscenario

 • Snelle applicatieontwikkeling met REST

  Ontwikkelaars kunnen snel applicaties bouwen door RESTful Web Services gemakkelijk bloot te stellen en/of te gebruiken door REST-eindpunten op databasetabellen te definiëren.

  Lees het gebruiksscenario

 • Modernisering van Oracle Forms

  Upgrade en moderniseer uw bestaande Oracle Forms-apps met een ontwikkelplatform dat ondersteuning biedt voor declaratief programmeren.

  Lees het gebruiksscenario

 • SaaS- en Oracle E-Business Suite-uitbreidingen

  Bouw aangepaste rapporten en uitbreidingen voor SaaS-applicaties. Voeg aangepaste functionaliteit toe en breid applicaties uit die specifiek zijn voor uw branche of uw organisatie.

  Lees het gebruiksscenario

Prijzen

Product
Eenheidsprijs
Meeteenheid
Oracle APEX Application Development

OCPU per uur
Oracle Autonomous Transaction Processing - Exadata-opslag

Opslagcapaciteit terabyte per maand

Aankondiging van nieuwe Oracle APEX Application Development voor low-code ontwikkelaars

Todd Bottger, directeur productbeheer, Oracle

Vanaf vandaag, 13 januari 2021, start Oracle een nieuwe Oracle Application Express (APEX)-service voor het snel bouwen en implementeren van moderne, data-gestuurde applicaties in Oracle Cloud.

Lees het volledige artikel

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Aan de slag


Begin met het bouwen van apps

Ontwikkel apps met Oracle APEX


APEX YouTube-kanaal

Ontdek APEX-oplossingen


Neem deel aan evenementen

Neem deel aan onze community-evenementen voor ontwikkelaars


Documentatie

Zoek documentatie en hulpcentrum-tools