Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Applications

Bepaal uw toekomst met Oracle Fusion Cloud Applications

Het is nu tijd om verstoring om te zetten in kansen. Werk samen met Oracle om uw bedrijf te ontwikkelen en u aan te passen aan onzekerheid.

Oracle Fusion Cloud Applications is het meest volledige pakket cloudapplicaties ter wereld. Ontworpen voor samenwerking, zodat u kunt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de beste technologie. Wij willen uw succes waarborgen door een moderne gebruikerservaring en voortdurende innovatie te bieden via driemaandelijkse updates voor elke bedrijfsfunctie: finance, human resources, supply chain, productie, verkooporganisatie, klantenservice en marketing.

Groei door - kijk hoe Oracle Fusion Cloud-applicaties u kunnen helpen bij het plannen van de toekomst.

Start, train, verbind en blijf op de hoogte van nieuwe functies.

Oracle Cloud helps Save the Children

Oracle Cloud helpt Save the Children, India noodhulp te bieden

Oracle Cloud Applications helpen deze 100-jarige non-profitorganisatie toegewijde hulpverleners aan te nemen en realtime financiële data te volgen.

Oracle ERP Cloud Oracle HCM Cloud Oracle SCM Cloud
Industrie: Zakelijke dienstverlening
Locatie: India
Gartner Magic Quadrant 2020

Gartner heeft Oracle ERP Cloud uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant

Lees het Gartner Magic Quadrant 2020 for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large and Global Enterprises-rapport om een overzicht te krijgen van de markt en waarom Oracle is gepositioneerd in het Leaders-kwadrant voor Ability to Execute (prestatievermogen) en Completeness of Vision (volledige visie).

Oracle bij Oracle

Gratis toegang tot Oracle Financial Statement Planning

Oracle Financial Statement Planning helpt bij gedetailleerde what-if-scenario's voor veel economische situaties, waaronder betalingsvertragingen, voorraadwijzigingen en supply chain-verstoringen. Gebruik Financial Statement Planning om de nauwkeurigheid van cashflowprognoses, kapitaalstructuurmodellering en compliance te vergroten.

Magic Quadrant

Gartner bestempelt Oracle Cloud HCM als leider

Oracle is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant 2020 for Cloud HCM Suites voor bedrijven met meer dan 1000 medewerkers.

CX Unity

Klantinformatie met Unity

Zorg dat elke interactie met klanten telt en personaliseer de ervaringen binnen verkooporganisatie, service, marketing en commerce met een platform voor klantdata dat een enkele, dynamische weergave van elke klant creëert en in realtime informatie levert.

Cloud Applications: plannen voor de toekomst

In een onzekere wereld is uw vermogen om uw eigen toekomst te kiezen en vorm te geven uw meest kostbare bezit. Dit is het moment om de verandering voor te blijven en te creëren voor de toekomst.

Oracle staat klaar om u te helpen met drie stappen om door het huidige bedrijfsklimaat te navigeren:

1: Groei door - pas je snel aan nieuwe omstandigheden aan en anticipeer op de toekomst. Of u nu gefocust bent op het inspelen op de groeiende vraag, het herontwerpen van uw bedrijf of gewoon op het overleven van de komende twee kwartalen, laat uw potentieel niet beperken door uw cloudapplicaties.

2: Bepaal uw toekomst - kies voor continue innovatie. Hoe u de toekomst ook voor u ziet, u moet op bijna alles voorbereid zijn. Onderzoek de flexibiliteit en wendbaarheid van belangrijke bedrijfsmodellen, inkomstenstromen, aanbiedingen en ervaringen.

3: Werk samen met Oracle: ons succes wordt bovenal bepaald door uw succes, ongeacht hoe u uw toekomst definieert. Volop klantgericht bieden wij u doorlopende ondersteuning en ongeëvenaarde keuze via het meest complete en innovatieve pakket ter wereld met meer dan 1100 applicaties.


Future Talks

Cloudevolutie - een gesprek tussen Steve Miranda en Ray Wang

Hoe is het cloudaanbod van Oracle volwassen geworden? Wat voor service kunnen klanten verwachten in de Oracle SaaS-suite? Hoor van Steve Miranda, Leidinggevende vice-president voor Oracle Applications Productontwikkeling, tijdens zijn gesprek met Constellation Research-analist Ray Wang.