Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Applications

Bouw zakelijke veerkracht op met Oracle Cloud Applications

Hoe snel kunt u zich herstellen? Dat zit hem in hoe u financieel en activabeheer opnieuw vormgeeft, klantbetrokkenheidsmodellen verschuift, wijzigingen aanbrengt in uw supply chain of uw workforce-strategie opnieuw definieert. Uw keuze voor cloudapplicaties heeft een directe impact op de flexibiliteit van uw bedrijf.

Bekijk hoe het marktleiderschap van Oracle Fusion Cloud Applications-suite u kan helpen bij het plannen van de toekomst.

Start, train, verbind en blijf op de hoogte van nieuwe functies.

Oracle Cloud helps Save the Children

Oracle Cloud helpt Save the Children, India noodhulp te bieden

Oracle Cloud Applications helpen deze 100-jarige non-profitorganisatie toegewijde hulpverleners aan te nemen en realtime financiële data te volgen.

Oracle ERP Cloud Oracle HCM Cloud Oracle SCM Cloud
Industrie: Zakelijke dienstverlening
Locatie: India
Oracle ERP-cloud

Oracle ERP Cloud: Goed gepositioneerd om bedrijven vooruit te helpen

Oracle ERP Cloud uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant 2019 voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en internationale ondernemingen. Het Gartner-rapport roemt de AI-roadmap van Oracle, de brede en diepe financiële mogelijkheden en internationale focus.

HCM-update

AI wint terrein op de werkplek

Wereldwijde onderzoeken laten zien welke veranderingen AI teweegbrengt in de relatie tussen mens en technologie.

CX Unity

CX Unity

CX Unity is een platform voor klantinformatie waarmee CX-professionals contextueel bewuste, realtime en hypergepersonaliseerde ervaringen kunnen leveren gedurende de hele klantreis.

Oracle bij Oracle

Oracle bij Oracle

Oracle getransformeerd tot een end-to-end cloudonderneming, powered by Oracle Cloud. Lees ons verhaal om te leren hoe u het zelf kunt doen en welke winst u kunt boeken. Run uw volledige bedrijf in de cloud met iemand die het zelf heeft gedaan.

Cloudapplicaties:
wees klaar voor de toekomst en loop voor op verandering

Software as a service (SaaS) stelt voornamelijk gebruikers in staat zich te abonneren en applicatiesoftware te gebruiken in de cloud. Een moderne cloudsuite biedt een complete, flexibele, veilige en open oplossing voor een heel bedrijf, voor boekhouding, HR, marketing, inkoop, projectbeheer, verkoopmanagement, service, supply chain, transportbeheer en meer.

De oude manieren om bij te blijven - door de prestaties van bestaande systemen te verbeteren en incrementele updates door te voeren - zullen niet voldoende zijn om bedrijven te laten concurreren met bedrijven die hun activiteiten echt moderniseren. Met moderne cloudtoepassingen kunnen bedrijven itereren en nieuwe mogelijkheden toevoegen die gebruikmaken van machine learning, digitale assistenten, spraakopdrachten en andere technologieën om hun kernmissies uit te lijnen.


Future Talks

Cloudevolutie - een gesprek tussen Steve Miranda en Ray Wang

Hoe is het cloudaanbod van Oracle volwassen geworden? Wat voor service kunnen klanten verwachten in de Oracle SaaS-suite? Hoor van Steve Miranda, Leidinggevende vice-president voor Oracle Applications Productontwikkeling, tijdens zijn gesprek met Constellation Research-analist Ray Wang.