Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Digitale transformatie

De meest toonaangevende organisaties ter wereld gebruiken Siebel CRM om hun doelstellingen voor digitale transformatie te bereiken. Siebel CRM is een belangrijk onderdeel van de CX-productsuite van Oracle, met een uitgebreid productaanbod.

Ontgrendel het potentieel

Siebel CRM-transformatie

Innoveer sneller met Siebel CRM in de cloud

U kunt Siebel CRM nu uitvoeren op een cloudplatform. Met Oracle Cloud kunt u uw bedrijf opnieuw vormgeven, de flexibiliteit verbeteren en de TCO verlagen.

Oracle's investering in continue innovatielevering

Ontdek hoe u kunt profiteren van het Siebel CRM-model met continue updates en flexibeler kunt worden.

Bied gebruikers een geweldige ervaring

Creëer gebruikerservaringen die precies zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften met Siebel Open UI.

Meer Siebel-bronnen bekijken
E-Business Suite Learning-abonnement
Blijf verbonden

Het Siebel CRM-blog is de eerste plaats om meer te weten te komen over de nieuwste aankondigingen. Lees meer over onze productmogelijkheden, de nieuwste ontwikkelingen in onze technologie, klantensuccessen en meer.

Succesverhalen van klanten

General Motors-logo

Stedelijke mobiliteit met Siebel CRM

 

General Motors

General Motors bevindt zich in een periode van hyperinnovatie na grote verstoring in de industrie. Siebel CRM vormt de kern van hun moderne architectuur voor een omni-channel-oplossing die alle aspecten van stedelijke mobiliteit omvat.
Sberbank-logo

Sberbank krijgt wendbaarheid met Siebel CRM

 

Sberbank

Siebel CRM speelt een cruciale rol in de strategie voor digitale transformatie van de grootste bank in Rusland. Door gebruik te maken van de Siebel CRM-mogelijkheden, inclusief omnichannel-marketing, kunstmatige intelligentie, papierloze processen en uitgebreide beveiliging, biedt Sberbank moderne bankdiensten aan haar klanten, met ondersteuning van 11 miljoen callcentervragen en meer dan 50 miljoen klantkantoorbezoeken per maand.

American Airlines-logo

American Airlines verbetert klantloyaliteit met Siebel CRM

 

American Airlines

American Airlines, een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, drijft het AAdvantage-programma voort met Siebel Loyalty Management. AAdvantage heeft meer dan 100 miljoen accounts en bevat een callcenter en realtime-services. Een gestroomlijnde en intuïtieve UX heeft het aantal klikken met 50 procent verminderd.
Canon-logo

Canon Europe biedt preventief onderhoud met Siebel CRM

 

Canon Europe

Canon Europe gebruikt Siebel CRM voor al hun callcenter- en buitendienstactiviteiten. Het bedrijf heeft ook een geautomatiseerde oplossing geïmplementeerd voor preventief onderhoud van printers waarmee ze miljoenen dollars hebben bespaard. Nauwe integratie met Oracle Policy Automation (OPA) vereenvoudigt de IoT-integratie (Internet of Things) van hun aangesloten printers.
Spark-logo

Spark biedt continue levering met Siebel CRM

 

Spark

Spark is het grootste telecommunicatiebedrijf in Nieuw-Zeeland dat vaste lijnen, breedband en mobiele diensten combineert. Spark blinkt uit in flexibiliteit met frequente implementaties en maandelijkse applicatie-updates, met geautomatiseerde regressietests en applicatiemigratie.
Indian Oil-logo

Siebel CRM ondersteunt het grootste wereldwijde dealermanagementsysteem

 

Indian Oil

Het grootste bedrijf van India, Fortune 500, dat 1/3e van de Indiase bevolking bedient net 46.000 dealerpunten. Siebel CRM voorziet het grootste wereldwijde dealermanagementsysteem op CX en biedt een 360 °-beeld van de klant.
Westpac-logo

Financiële dienstverlener van wereldklasse heeft Oracle gekozen voor digitale transformatie

 

Westpac

Westpac heeft Oracle gekozen voor digitale transformatie naarmate zij zich ontwikkelen tot een financieel dienstverlenend bedrijf van wereldklasse. De Siebel CRM- en Oracle Customer Hub-oplossing van Oracle maakt snellere time-to-value en lagere leveringsrisico's mogelijk.
Emirates NBD-logo

Uitzonderlijke bedrijfsresultaten, die zowel de klantbetrokkenheid als de winstgevendheid vergroten door een succesvol digitaal transformatieprogramma

 

Emirates NBD

Emirates NBD Bank heeft een strategische visie en een programma voor digitale transformatie opgezet. Vijf jaar later heeft de bank opmerkelijke bedrijfsresultaten geboekt, waarbij zowel de betrokkenheid van klanten als de winstgevendheid zijn toegenomen. Siebel CRM biedt een volledig 360°-beeld van de klant over 14 verschillende systemen en 64% van de processen zijn volledig geautomatiseerd (Straight Through Process automatiseringen).
Croatia Telecom-logo

Siebel CRM Communications is gekozen als de oplossing voor CX en digitale transformatie in het grootste IT-project in Kroatië

 

Croatia Telecom

Croatia Telecom heeft Oracle en Siebel CRM Communications gekozen als de oplossing voor CX en digitale transformatie. Dit om interne processen en IT-systemen te optimaliseren in het grootste IT-project in Kroatië.

 

Breid Siebel CRM uit met Oracle Cloud

Verbonden, intelligente CX. Verbeterde flexibiliteit.

Waarom CX belangrijk is

Moderne consumenten vragen om naadloze, gepersonaliseerde en directe ervaringen. Met de Oracle CX Cloud-suite van applicaties kunt u uw Siebel CRM-toepassing uitbreiden met de allerbeste CX-toepassingen, zodat u kunt voldoen aan torenhoge verwachtingen en deze zelfs overtreffen.

Snelle innovatie en intelligente inzichten

Oracle Cloud Platform is een uitgebreide, op standaarden gebaseerde combinatie van Oracle en open source-technologieën waarmee u al uw bedrijfsapplicaties efficiënter kunt bouwen, implementeren, integreren, beveiligen en beheren. Oracle Cloud Platform is geoptimaliseerd voor hybride omgevingen. Dit zijn slechts enkele van de diensten die Siebel CRM kunnen verbeteren: inhoud, mobiel, kunstmatige intelligentie, chatbots, analyse en integratie.

Draai Siebel CRM in de cloud

Verplaats uw Siebel CRM-applicaties naar Oracle Cloud Platform. b) Siebel CRM is nu beschikbaar op Oracle Public Cloud. U kunt gebruikmaken van bestaande licenties en Siebel CRM draaien zonder verdere investeringsuitgaven, waarbij u overschakelt naar een kostenmodel voor bedrijfskosten. Dus geen dure hardware-upgrades meer: gewoon betalen voor wat u gebruikt.

Trending

Nieuw bij Siebel CRM