Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd

We suggest you try the following to help find what you're looking for:

  • Check the spelling of your keyword search.
  • Use synonyms for the keyword you typed, for example, try “application” instead of “software.”
  • Try one of the popular searches shown below.
  • Start a new search.

 

Trending Questions

De opkomst van intelligente automatisering: complexiteit veranderen in winst

Toekomstgerichte organisaties integreren technologieën voor AI en machine learning in hun infrastructuur en fundamentele bedrijfsprocessen. Ontdek in dit nieuwe onderzoek van Harvard Business Review Analytic Services waarom zij deze cruciale investeringen doen.

Maak uw bedrijf sterker met moderne machine learning

Lees waarom Forrester Oracle bovenaan de lijst van providers van machine learning-oplossingen voor notebooks heeft geplaatst.

Oracle AI: Kant-en-klaar. Klaar om te bouwen. Klaar voor gebruik.

Oracle maakt het bedrijven gemakkelijk om meerwaarde te creëren uit kunstmatige intelligentie en machine learning (ML). Dankzij de kant-en-klare, AI-gestuurde cloudapplicaties van Oracle zijn bedrijfsteams in staat om betere bedrijfsresultaten te behalen, bijvoorbeeld door middel van de functie Next-best offers in onze CX-suite of met de slimme kandidatenlijst in onze HCM-suite. Met het voorbereide AI-ontwikkelplatform van Oracle krijgen datawetenschappers en applicatieontwikkelaars de beschikking over diverse cloudservices waarmee AI-gestuurde oplossingen kunnen worden ontwikkeld, aangeleerd, geïmplementeerd en beheerd. Met de direct inzetbare Autonomous Database van Oracle laat u machine learning achter de schermen werken aan de automatisering van beveiligingspatches en back-ups, en de optimalisering van databasezoekopdrachten. Ontdek hoe een moderne cloudarchitectuur, aangestuurd door AI, precies kan zijn wat uw bedrijf nodig heeft.

Wat is Oracle AI?

Kant-en-klaar: AI-applicaties van Oracle

De SaaS-applicatiesuite van Oracle met embedded AI-functionaliteit maakt veranderingen binnen uw bedrijf mogelijk die tot slimmere resultaten leiden, zoals suggesties voor aanbiedingen, intelligente categorisering van leveranciers, slimme kandidatenlijsten en gepersonaliseerde productaanbevelingen. Deze applicaties bedienen de gehele onderneming, van ERP tot klantervaring, waardoor een digitale transformatie mogelijk wordt.

Klaar om te bouwen: het AI-ontwikkelplatform van Oracle

Het AI-platform van Oracle is niet één tool, maar een verzameling van producten, services en mogelijkheden voor het ontwikkelen van AI-gestuurde oplossingen. Het platform bestaat uit tools voor elke stap in de moderne machine learning-cyclus: van het ontwikkelen van machine learning-modellen, het bouwen van intelligente applicaties, tot het integreren van machine learning-outputs in business intelligence- en visualisatietools, zodat alle bedrijfsteams er toegang tot hebben. Het platform beschikt over een reeks oplossingen voor databeheer die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om data op elke schaal op te slaan en te verwerken. Daarnaast biedt het data-integratietools waarmee data in alle indelingen beschikbaar zijn voor het ontwikkelen van modellen op basis van machine learning. Het platform werkt op Oracle Cloud Infrastructure dat is geoptimaliseerd voor het uitvoeren van AI-workloads, een razendsnelle netwerkstructuur heeft en diverse GPU- en CPU-computingopties bevat voor modelontwikkeling, trainingen en productie-implementaties op elke gewenste schaal.

Klaar voor gebruik: Oracle Autonomous Database

Oracle zorgt voor een geheel nieuwe manier van databeheer met 's werelds eerste zelfsturende, zelfbeveiligende en zelfherstellende autonome database. Autonomous Database wordt aangeboden in twee versies die zijn geoptimaliseerd voor veelzijdige workloads zoals transacties, analytics en rapportages. Door middel van embedded machine learning en automatisering zorgt Autonomous Database voor zo min mogelijk complexiteit, menselijke fouten en handmatig beheer waardoor betrouwbaarheid en veiligheid worden gewaarborgd en de operationele efficiency verbetert.

Het AI-ecosysteem van Oracle

Om uw ambities op het gebied van AI waar te maken hebt u de juiste partner nodig. Ontwikkel uw AI-strategie met behulp van Oracle's uitgebreide netwerk van gekwalificeerde partners, consultants, trainingsmaterialen en onderzoekslaboratoria voor machine learning.

Gids voor automatisering, AI en robotica voor de CIO

Waarom Oracle voor AI?

Compleet AI-portfolio

Oracle biedt een compleet portfolio van producten, services en gedifferentieerde mogelijkheden om uw onderneming te laten profiteren van kunstmatige intelligentie. Voor zakelijke gebruikers biedt Oracle kant-en-klare, AI-gestuurde cloudapplicaties met intelligente functies die de bedrijfsresultaten een boost geven. Met het voorbereide AI-ontwikkelplatform van Oracle beschikken datawetenschappers en applicatieontwikkelaars over een volledig pakket cloudservices waarmee AI-gestuurde oplossingen kunnen worden ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd. Met de direct inzetbare Autonomous Database van Oracle laat u machine learning achter de schermen werken aan de automatisering van beveiligingspatches en back-ups, en de optimalisering van databasezoekopdrachten. Zo beperkt u menselijke fouten en herhaaldelijke handmatige processen tot een minimum en kan uw organisatie zich op nuttigere activiteiten richten.

Compleet AI-portfolio

Ruime keuze aan databeheerplatforms

Oracle biedt een uitgebreid portfolio van oplossingen voor databeheer, bestaande uit 's werelds eerste autonome database en grootschalige NoSQL-, big data- en streamingdataplatforms. Oracle biedt een ongekende schaal voor opslag en verwerking van vrijwel elke data-indeling, zowel gestructureerd als ongestructureerd, waarmee datawetenschappers toegang krijgen tot alle vereiste data om data van hoge kwaliteit in te voeren en nauwkeurigere machine learning-modellen te ontwikkelen.

Ruime keuze aan databeheerplatforms

Een professionele, op AI voorbereide infrastructuur

De Oracle-infrastructuur is geoptimaliseerd voor snellere, gelijktijdige en gedistribueerde training van machine learning-modellen die inputdata van hoge kwaliteit en een groot computervermogen vereisen. De Oracle-infrastructuur bevat datapijplijnen waar ingevoerde data via een breedbandnetwerk met hoge snelheden doorheen worden gevoerd richting grote parallelle GPU- en CPU-computingclusters.

Een professionele, op AI voorbereide infrastructuur

Open en geïntegreerd AI-platform

Oracle biedt een geïntegreerd, end-to-end platform voor het ontwikkelen van AI-gestuurde applicaties: vanaf de databron via data science tot aan de intelligente applicatie. Maak gebruik van de data die u nodig hebt om machine learning-modellen te ontwikkelen met behulp van de nieuwste open source-frameworks zoals Tensorflow, Keras, H2O.ai en Caffe2. Implementeer modellen als REST-API's vanuit het Oracle Data Science Platform en bouw intelligente applicaties om deze API's heen, met behulp van het brede scala aan applicatie-ontwikkelplatforms van Oracle.

Open en geïntegreerd AI-platform

Oracle SaaS-applicaties met Embedded AI

De SaaS-applicatiesuite van Oracle met embedded AI-functionaliteit maakt veranderingen binnen uw bedrijf mogelijk die tot slimmere resultaten leiden, zoals suggesties voor aanbiedingen, intelligente categorisering van leveranciers, slimme kandidatenlijsten en gepersonaliseerde productaanbevelingen. Deze applicaties bedienen de gehele onderneming, van ERP tot klantervaring, waardoor een digitale transformatie mogelijk wordt.

Oracle SaaS-applicaties met Embedded AI

AI-oplossingen

AI-oplossingen per rol

Per rol

Of u nu zelf AI ontwikkelt, AI-ontwikkeling ondersteunt of AI-gestuurde applicaties gebruikt, Oracle biedt oplossingen voor elke rol.

Bekijk AI-oplossingen per rol
AI-oplossingen per zakelijke uitdaging

Per zakelijke uitdaging

Ontdek hoe de producten en services van Oracle uw bedrijf kunnen helpen de grootste uitdagingen voor het behalen van meer winst met AI uit de weg te ruimen.

Bekijk AI-oplossingen per zakelijke uitdaging
Bekijk de resultaten

AI-succesverhalen van klanten

Logo van Accenture

Accenture over de inzet van AI bij hun klanten

 

Accenture

Pat Sullivan, Managing Director bij Accenture, vertelt over de gigantische zakelijke mogelijkheden die AI kan bieden en over hoe zijn bedrijf de AI-technologie van Oracle gebruikt om innovatie bij haar klanten te brengen.

Logo van Exelon

Exelon stoomt AI-gestuurde chatbots voor miljoenen klanten klaar

 

Exelon

Kumar Thakur, IT Principal Architect bij Exelon, legt uit hoe zijn Fortune 100-nutsbedrijf miljoenen klanten beoogt te bereiken met behulp van de AI-gestuurde chatbots van Oracle.

Logo van EBTH

Everything But The House (EBTH) voorspelt de maandomzet met behulp van machine learning

 

Everything But The House (EBTH)

Ontdek hoe EBTH Oracle Data Science Cloud gebruikt om de zaken beter te laten lopen met machine learning.

Logo van University of Adelaide

De University of Adelaide biedt studenten een betere ervaring met behulp van AI

 

University of Adelaide

De University of Adelaide gebruikt intelligente bots van Oracle om de druk op haar contactcenter te verminderen en de ervaringen van studenten te verbeteren.