Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Blockchain

Wanneer de zakelijke ontwikkelingen een veilige samenwerking met meerdere partijen vereisen, hebt u een oplossing nodig waarmee u iedereen, in realtime, samenbrengt om data te kunnen delen. Blockchain biedt een samenwerkingskader voor het delen van betrouwbare data. Oracle biedt eenvoudige manieren om blockchain-technologie te implementeren, waaronder een cloudservice, een on-premises editie en een SaaS-applicatie voor de supply chain.

Blockchain
Analisten roemen Oracle Blockchain

Ontdek wat IDC, Constellation Research, Deep Analysis en Everest Group zeggen over Oracle Blockchain.

Oracle Enterprise Blockchain gebruiken om intercompany-afstemming te stroomlijnen

Ontdek een nieuwe manier om intercompany-transacties af te handelen met behulp van distributed ledger. Leer van de hoofdarchitect van GE hoe Oracle Blockchain Platform verwerking (nagenoeg in real time), validatieregels en controles leverde, gecodificeerd in slimme contracten, krachtige ERP-integratie, uitzonderingenregistratie en op verrekening gebaseerde afwikkeling.

Webcasts

Bekijk de webcast 'Enterprise Blockchains 2021 Predictions Virtual Conference and Integrating Blockchain with ERP's (Voorspellingen voor zakelijke blockchains in 2021 - Virtuele Conferentie en Integratie van Blockchain met ERP's) hieronder.

Blockchain verandert bedrijfsvoering

Maak eenvoudig een blockchain-netwerk

Creëer eenvoudig binnen enkele minuten een geautoriseerd blockchain-netwerk met meerdere partijen voor veilige samenwerking. Realiseer snel integratie met backoffice-applicaties en implementeer een veilig uit meerdere partijen bestaand blockchain-netwerk in productie - zonder al het moeizame werk om alle afhankelijkheden te integreren.

Bekijk de demo van het blockchain-platform (3:17)

Enterprise-adapters en rijke REST API

Verbind eenvoudig diverse on-premises of cloud-backofficesystemen en clients om aan te sturen op blockchain-transacties en blockchain-gebeurtenissen te verwerken. De ingebouwde API-gateway ondersteunt REST API's, gebeurtenisabonnementen met callbacks en aangepaste gebruikersinschrijvingen.

Maak kennis met de REST API's

Open, multicloud Blockchain met interoperabiliteit

Maak een keuze uit cloudimplementatie, implementatie op locatie of een hybride implementatie. Voor diverse ecosystemen kunt u binnen of buiten Oracle Cloud implementeren en samenwerken met andere Hyperledger Fabric-knooppunten. Gebruik slimme DAML- of Solidity-contracten naast native Fabric-chaincodes. Plan integraties met andere populaire grootboeken.

Meer informatie over multi-cloud blockchain

Robuuste beheerde service, dynamische administratie

Wees de concurrentie een stap voor met een veilige, schaalbare en zeer beschikbare blockchain-as-a-service met ingebouwd identiteitsbeheer en toezicht, on-chain toegangscontrole, prestaties op ondernemingsniveau, dynamische scale-out en geïntegreerde analytics. Profiteer van een intuïtieve gebruikersinterface, een uitgebreide set DevOps-API's, beheerde patches en upgrades zonder downtime en dynamische scale-out voor groeiende workloads.

Oracle Blockchain-producten

Een blockchain met beheerde machtigingen, ontworpen voor bedrijven

Richt snel een verbeterde Hyperledger Fabric, door leden bestuurde blockchain in voor veilig in realtime delen van data en vertrouwde transacties tussen zakenpartners. Begin binnen enkele minuten met het ontwikkelen en implementeren van slimme contractapplicaties.

Kenmerken
 • Automatiseer met slimme contracten
 • Voer privétransacties uit
 • Integreer blockchain-transacties met andere applicaties
 • Focus op uw bedrijf met uitgebreide monitoring
 • Bouw vertrouwde bedrijfsnetwerken

On-premises blockchain voor meer data privacy

Voldoe aan uw eisen voor meer data privacy. Wanneer wettelijke voorschriften u ervan weerhouden om in de cloud te werken, biedt Oracle een kant-en-klare, on-premises blockchain die als een softwareapplicatie draait op ondersteunde virtualisatiehypervisors.

Kenmerken
 • Blockchain Platform Manager
 • Alle onderdelen voor een Hyperledger Fabric-blockchain
 • Oracle Blockchain Platform console en DevOps API's
 • Oracle REST API voor transacties, query's en gebeurtenissen
 • Identiteitsbeheer via OpenLDAP, MS Active Directory en Oracle Directory

Ontworpen voor zakelijke gebruikers

Creëer vertrouwen tussen handelspartners en lever volledig inzicht in supply chain-netwerken. Stelt leden in staat transacties en hun bijbehorende assets, items en documenten te volgen, te traceren en te bewaken.

Kenmerken
 • Realiseer volledig inzicht in de supply chain
 • Maak gebruik van blockchain-technologie met minder risico
 • Volg, traceer en bewaak de staat van producten
 • Snel implementeren met vooraf geïntegreerde blockchain
 • Maak verbinding met andere applicaties en databronnen

Fraudebestendige blockchain-tabellen in de Oracle Database

Bescherming tegen databasefraude met blockchain-technologie. Fraudebestendige functies waarborgen en beschermen gecentraliseerde grootboeken voor financiële transacties, chain of custody, juridische bewaarplichten, escrow-services, auditlogboeken en vele andere gebruiksscenario's.

Kenmerken
 • Onveranderlijke tabellen: Voorkomt ongeoorloofde wijzigingen door insiders. Staat alleen-invoegen van SQL-bewerkingen toe, zonder dat updates en andere wijzigingen zijn toegestaan, en beperkt verwijderingen.
 • Blockchain-tabellen: Detecteert ongeoorloofde veranderingen door hackers. Voegt op cryptografische wijze ketens van nieuwe rijen toe aan bestaande rijen, waardoor verificatie mogelijk is om verwijderingen of updates te detecteren die de DB omzeilen.
 • Gedistribueerde samenvattingstabel: Detecteert DB-terugdraaiingen of door autoriteiten gevraagde ongeoorloofde wijzigingen. Stelt gebruikers in staat om een door een schema-eigenaar ondertekende cryptografische samenvatting van de blockchain-tabel te krijgen en deze te distribueren via REST API, publieke blockchain, enz.
 • Gebruikersdata ondertekenen: Voorkomt fraude door oplichters. Hiermee kunnen eindgebruikers de gegevens die ze invoeren cryptografisch ondertekenen met behulp van hun persoonlijke sleutel, die nooit wordt doorgegeven aan de database, en de ondertekende gegevens laten verifiëren met behulp van een openbare sleutel in hun X.509-certificaat.

Alle succesverhalen van klanten weergeven

Succesverhalen van klanten over Oracle Blockchain

Ontdek hoe klanten Oracle Blockchain Platform gebruiken om hun bedrijfsprocessen te transformeren en veilige samenwerking op basis van vertrouwde data mogelijk te maken.

Ajib-logo
Cargosmart-logo
Certified Origins-logo
Circulor-logo
Everledger-logo
Neurosoft-logo
Retraced-logo
Indetail-logo

INDETAIL neemt blockchain in gebruik met Oracle Cloud

Voordelen van blockchain

 • Verminder de wrijving tussen meerdere partijen

  Versnel grensoverschrijdende betalingen, intercompany-financiën, aankoopcontracten en SLA's, het volgen van royalty's en distributie.

  Lees de case study

 • Beveiligde records en transacties

  Deel veilig gedecentraliseerde records, zoals eigendomsaktes, asset-records en elektronische medische dossiers en ook overheidscertificaten.

  Lees de case study

 • Beperk op papier gebaseerde processen

  Stroomlijn het aantal documenten dat nodig is om routinematige transacties uit te voeren door digitale assets op de blockchain te creëren.

  Bekijk de video (1:03)

 • Verifieer de herkomst van producten en materialen

  Zorg voor betrouwbare data voor duurzame inkoop, compliance en authenticiteit van producten, conflictmineralen en voedselveiligheid.

  Bekijk de video (1:42)

14 januari 2021

Binnenkort voor Enterprise Blockchain in 2021

Mark Rakhmilevich, Senior Director, Blockchain Product Management

Blogserie over hoe de transformatie van enterprise blockchain in 2021 de blockchain-evolutie zal beïnvloeden in 2021. Hoe zullen veranderende klantprioriteiten en onverwachte uitdagingen dit jaar het gebruik van enterprise blockchain beïnvloeden? Lees over:

 • Het belang van blockchain in supply chain-zichtbaarheid over meerdere lagen, flexibele on-boarding van leveranciers en 'contactloze' klantinteracties
 • Hoe blockchain wordt gebruikt in oplossingen voor pandemiereacties en de transformatiemogelijkheden voor de gezondheidszorg in het algemeen
 • Blockchain-initiatieven voor financiële diensten, waaronder eKYC voor banken en financiële groepen, en hoe belangrijke mijlpalen in CBDC vorig jaar de weg hebben geëffend voor CBDC in 2021 en de komende jaren

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Informatiebronnen

Gereedheid voor de cloud

Ontdek wat er nieuw is in de meest recente Oracle Blockchain-release

Bekijk voorbereidingsmateriaal om te zien wat er nieuw is in uw Oracle Blockchain-oplossing.

Documentatie

Toegang tot een bibliotheek met documentatie

Oracle Help Center biedt handleidingen voor beginners, inhoud voor geavanceerde gebruiksscenario's en andere gedetailleerde informatie over het gebruik van Oracle Blockchain Platform met gerichte oplossingen.

Klantencommunity

Volg de chain: word lid van onze community

De Oracle Blockchain-blog is een van de beste bronnen in de branche voor nieuws over blockchain-technologie. Abonneer u voor best practices, productupdates en gebruiksscenario's.

Cloudonderwijs

Ontwikkel uw blockchain-vaardigheden

Oracle stoomt u klaar voor succes met gratis bronnen waarmee u uw blockchain-netwerk kunt implementeren.

Aan de slag


Begeleide tutorial voor Oracle Blockchain Platform

Speciaal voor Oracle Cloud account- en servicebeheerders: ontdek hoe u aan de slag kunt met Oracle Blockchain Platform.


Voedselveiligheid met Oracle Blockchain Platform

Bekijk hoe voedselveiligheid kan worden gegarandeerd (en terugroepacties voor producten kunnen worden versneld) met Oracle Blockchain Platform.


Download Oracle Blockchain Platform voor on-premises

Download deze onafhankelijk te installeren versie van Oracle Blockchain Platform, gebouwd op Docker-containers en geleverd als een kant-en-klare VM-image voor meerdere virtualisatie-opties.


Neem contact op

Bereik onze medewerkers voor verkooporganisatie, ondersteuning en andere vragen.