Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Analytics

Realiseer uitgebreide business intelligence met augmented analytics om uw organisatie te helpen groeien door middel van unieke inzichten. Oracle Analytics gebruikt ingebouwde machine learning en kunstmatige intelligentie om data vanuit uw hele organisatie te analyseren, zodat u slimmere voorspellingen kunt doen en betere beslissingen kunt nemen.

Oracle Analytics
Volgens Gartner is Oracle Analytics een visionair

Oracle werd in het Gartner Magic Quadrant voor analytics- en Business Intelligence-platforms van 2021 een visionair genoemd vanwege het vermogen om een visie uit te voeren en de volledigheid van die visie. Oracle Analytics is een van de beste aanbieders als het gaat om de volledigheid van de visie en het vermogen om die visie uit te voeren.

Haal meer uit uw data met Oracle Analytics voor dummy's

In Oracle Analytics voor dummies leest u hoe geavanceerde AI- en ML-gebaseerde analytics uw bedrijfsinformatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Welke waarde halen klanten uit Oracle Analytics?

Klanten hebben op uiteenlopende manieren geprofiteerd van hun investering in Oracle Analytics. Lees het waarderealisatierapport voor meer informatie over de meetbare bedrijfsresultaten die toonaangevende organisaties hebben gerealiseerd.

Waarom kiezen voor Oracle Analytics?

Erkend voor innovatie door topanalisten uit de industrie

Oracle Analytics wordt nog steeds erkend door toonaangevende analysebedrijven voor innovaties op het gebied van augmented analytics en query's en generatie in natuurlijke taal. Oracle is benoemd tot visionair in het Gartner 2021 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms—het tweede jaar op rij.

Zakelijke flexibiliteit om sneller beslissingen te nemen

Selfservice-analytics helpt medewerkers toegang te krijgen tot data uit de hele organisatie, inzichten te ontdekken en waar ze ook zijn met collega's samen te werken, met minimale hulp van IT.

Augmented analytics met ingebouwde machine learning

Ingebouwde machine learning is altijd actief en werkt altijd, waardoor de analyse van uw data binnen uw organisatie slimmer en nauwkeuriger wordt.

Meer flexibiliteit met een uitgebreide oplossing

Blijf flexibel met de meest uitgebreide oplossing in de branche, die datavisualisatie, bedrijfsrapportage, scenariomodellering en mobiele analytics biedt, in de cloud, op locatie of via een hybride model.

Oracle Analytics-producten

Inzichten ontdekken waar u ook bent

Geef leiders, analisten en IT toegang tot data, waar ze ook zijn, zelfs met mobiele apparaten. Oracle Analytics Cloud helpt organisaties sneller unieke inzichten te ontdekken met machine learning. Combineer met augmented analytics data uit uw hele organisatie met data van derden en automatiseer belangrijke en tijdrovende taken zoals datavoorbereiding, visualisatie, voorspellingen en rapportage.


Implementeer op machine learning gebaseerd inzichten on-premises

Profiteer van alle voordelen van augmented analytics en voldoe aan uw specifieke configuratiebehoeften. Oracle Analytics Server helpt organisaties die on-premises of door de klant beheerde implementatieopties nodig hebben om meer unieke inzichten uit hun data te halen.


Ervaar analytics in een pakket voor Oracle Fusion Applications

Oracle Fusion Analytics Warehouse biedt realtime toegang tot pakketanalyses voor bedrijfsapplicaties, inclusief best-practice KPI's. Realiseer snel de waarde van uw afdelingsapplicatiedata met vooraf gebouwde integratie en datamodellen voor Oracle Fusion Applications. Krijg met deze op Oracle Analytics gebouwde en door Oracle Autonomous Data Warehouse gemaakte app toegang tot geïntegreerde bedrijfsdata om nauwkeurige beslissingen te nemen.


Snel testen en modelleren van bedrijfsscenario's

Stuur aan op slimmere beslissingen met de mogelijkheid om complexe zakelijke veronderstellingen gemakkelijk te testen en te modelleren, in de cloud of on-premises. Oracle Essbase geeft organisaties de mogelijkheid om snel inzichten en modelscenario's te genereren met behulp van multidimensionale datasets met complexe en onevenwichtige hiërarchieën met behulp van what-if-analyse en tools voor datavisualisatie.


Analytics-oplossingen voor uw branche

Provincie San Joaquin: verhoogde efficiëntie met Oracle

De provincie San Joaquin creëert een efficiëntere en effectievere manier om gegevens te beheren, trends te analyseren en haar burgers van dienst te zijn door middel van Oracle Analytics.

Succesverhalen van klanten over Oracle Analytics

Ontdek hoe toonaangevende organisaties slimmere, data-gestuurde beslissingen nemen met Oracle Analytics.

23 februari 2021

Zo optimaliseert Northwell de patiëntenzorg tijdens de pandemie met Oracle Analytics

Elina Petrillo, assistent-vicepresident, HR-technologie, Northwell Health

Lees waarom Northwell Health, de grootste gezondheidsgroep in New York, zich tot Oracle Analytics wendde voor hulp bij COVID-crisisbeheer.

Bronnen

Klantencommunity

Word lid van een community van collega's

Cloud Customer Connect is de vooraanstaande online cloudcommunity van Oracle. Deze community, met meer dan 200.000 leden, is in het leven geroepen om onderlinge samenwerking te bevorderen en best practices, productupdates en feedback te delen.

Developer Corner

Developer Corner

Welkom bij de Developer Corner voor Oracle Analytics. Hier vindt u een breed scala aan bronnen die u meer informatie bieden over nieuwe functies en updates, kunt u in contact te komen met andere ontwikkelaars en kunt u meedoen aan vraag- en antwoordsessies over het werken met Oracle Analytics-oplossingen.

Onderwijs

Ontwikkel uw Oracle Analytics-vaardigheden

Udemy biedt u training en certificering waarop u kunt vertrouwen om het succes van uw organisatie te waarborgen.

Aan de slag


Ga aan de slag met een gratis Oracle Cloud-proefversie voor Analytics

Meld u aan voor een proefperiode van Oracle Analytics Cloud.


Probeer Oracle Analytics Desktop uit

Ga aan de slag met het visualiseren van data met Oracle Analytics Desktop.


Neem contact op met de verkooporganisatie

Neem contact op met het wereldwijde salesteam van Oracle voor meer informatie over Oracle Analytics.