Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Contact opnemen Aanmelden bij Oracle Cloud

Oracle Digital Assistant

Oracle Digital Assistant is een AI-service die kant-en-klare functies en sjablonen biedt om gesprekservaringen voor uw bedrijfsapplicaties en klanten te creëren via tekst-, chat- en spraakinterfaces. Applicatie-eigenaren kunnen snel aan de slag met vooraf gebouwde functies om chatbot-functionaliteit te bieden aan zakelijke gebruikers. Ontwikkelaars kunnen voortbouwen op de bibliotheek met sjablonen en hun eigen aangepaste functies creëren om de klantervaringen te automatiseren.

Oracle Digital Assistant
Webcast: ECHO behaalt 400% ROI

Bekijk deze on-demand webcast om te ontdekken hoe ECHO 70% van de gesprekken succesvol doorschakelde bij het beantwoorden van vragen van klanten met Oracle Digital Assistant.

Ovum roept Oracle uit tot leider in AI Digital Assistant

De Ovum Decision Matrix richt zich op de toonaangevende intelligente virtuele-assistent-oplossingen gericht op de zakelijke markt.

Waarom kiezen voor Oracle Digital Assistant?

Vooraf ontwikkelde functies en sjablonen

Ga meteen aan de slag met een bibliotheek met veelgebruikte interacties en integraties met uw bestaande Oracle-applicaties.

Verken functies

Eén assistent voor alle toepassingen

Verbind al uw bedrijfsapplicaties en vereenvoudig de gebruikerservaring door gesprekken in één interface te consolideren. Ontwikkelaars kunnen tools gebruiken zoals het chatbot-architectuurframework, gespreksontwerper en dialoogtrainer om aangepaste functies voor hun applicaties te bouwen en te implementeren.

Lees hoe de chatbot van Hermes 38% van de inkomende oproepen verwerkt

Veilig en schaalbaar

Schakel één verificatieprofiel in zodat gebruikers veilige conversationele toegang hebben tot verschillende applicaties op basis van rollen.

Vooraf geïntegreerd met Oracle-cloudapplicaties om veilige eenmalige aanmelding voor alle applicaties te bieden.

Lees hoe IFFCO boeren voorziet van een spraakgestuurde chatbot

Digitale Assistenten voor bedrijven

Conversationele AI

Natuurlijk taalbegrip en ingebouwde machine learning

Oracle Digital Assistant past diepgaande semantische parsering toe met behulp van natuurlijke taalverwerking (NLP), natuurlijke taalbegrip (NLU) en aangepaste algoritmen om algemene gesprekken te begrijpen en nauwkeurige intentie en context af te leiden.

AI-gestuurde spraak

Maak een einde aan de afhankelijkheid van het aanbod van derden met AI-gestuurde spraak van Oracle. Gebruikers kunnen met hun bedrijfsapplicatie communiceren via spraakopdrachten met een assistent die hun bedrijfsspecifieke woordenschat begrijpt en natuurlijke spraakinteracties mogelijk maakt. Geef uw klanten meer controle over hun data door end-to-end beveiliging en compliance met privacynormen zoals PII en AVG te bieden.

Analyses en inzichten

Verkrijg klantinzichten door ingebouwde analyses die knelpunten in de conversatie en gebruikspatronen identificeren en datagestuurde beslissingen nemen die de gebruikerservaring voortdurend verbeteren.


Integratie met bedrijfsapplicaties

Uniforme gesprekservaring

Oracle Digital Assistant verenigt chatbots voor een bepaald doeleinde in één digitale assistent, waardoor gebruikers gemakkelijk met meerdere systemen kunnen communiceren in één gesprek. De gesprekken zijn contextueel en gepersonaliseerd voor individuele gebruikers en rollen.

Vooraf gebouwde chatbots voor Oracle-cloudapplicaties

Alleen Oracle Digital Assistant biedt kant-en-klare chatbotfuncties voor Oracle Cloud ERP, Oracle Cloud SCM, Oracle Cloud HCM en Oracle Cloud CX om u meteen op weg te helpen.

Chatbot-architectuurframework

Bouw snel aangepaste chatbots voor alle applicaties van derden en on-premises applicaties met behulp van voorbeeldsjablonen, herbruikbare componenten en het ingebouwde chatbot-architectuurframework.


Geavanceerde ontwerptools voor conversaties

Gespreksontwerper

Laat zakelijke gebruikers hun eigen gesprekservaringen ontwerpen in een interface voor dialoogstromen met aanwijzen en klikken en zonder code.

Dialoog- en domeintrainer

Train de bot op aangepaste domeinwoordenschat. De nauwkeurigheid van de assistent wordt verder verbeterd door kant-en-klare training te combineren met menselijke training.

Native meertalige ondersteuning

Voeg trainingsdata toe in meerdere talen, zoals Spaans en Frans, en sla externe vertaaldiensten over om de betrokkenheid te vergroten en het gebruik buiten de Engelstalige bevolking uit te breiden. Met de zero-shot, meertalige NLU van Oracle Digital Assistant hoeft u niet voor elke taal dezelfde set trainingsdata opnieuw aan te maken.


Open, schaalbaar, veilig

Ondersteuning voor meerdere kanalen

Communiceer met gebruikers via populaire kanalen die al in gebruik zijn, zoals internet, mobiel, sms, slimme luidsprekers, Slack, Microsoft Teams en meer. Begin een gesprek op het ene kanaal en voltooi dit in een ander kanaal, zonder de context te verliezen.

Geautomatiseerde overdracht van bot naar agent

Oracle Digital Assistant kan worden geïntegreerd met Oracle Service Cloud en andere helpdeskbeheersystemen om intelligent te reageren op serviceaanvragen, de beste aanbevelingen voor de volgende stap te bieden en kostenbesparingen tot 40% te realiseren met helpdeskautomatisering. Een moeiteloze overdracht van de volledige gespreksgeschiedenis aan een medewerker bij complexere gesprekken zorgt voor een grotere klanttevredenheid en verbeterde serviceniveaus.

Geïntegreerd verificatieprofiel

Schakel één verificatieprofiel in zodat gebruikers naadloze maar veilige conversationele toegang hebben tot verschillende applicaties in de back-end op basis van rollen. Oracle Digital Assistant-beveiliging is vooraf geïntegreerd met Oracle-cloudapplicaties om eenmalige aanmelding voor alle applicaties te bieden.


Bekijk meer succesverhalen van klanten

Succesverhalen van klanten over Digital Assistant

Oracle Digital Assistant en conversationele AI helpen een grote verscheidenheid aan bedrijven om meer manieren te vinden om met hun klanten in contact te komen en met ze te communiceren.

Exelon Corporation-logo
FedEx-logo
IFFCO-logo
Mutua Madrid Open-logo
One Albuquerque-logo
PLDT-logo
SuperBoletos-logo
Yokeru-logo
Hermes-logo

Een van de toonaangevende pakketbezorgdiensten van Europa introduceert “Holly”—een digitale assistent die AI-gestuurde klantenservice biedt.

Voorgeprogrammeerde digitale assistent voor bedrijven

 • Human resources

  Ondersteun belangrijke talentmanagementprocessen en verminder de administratieve rompslomp door medewerkers proactief herinneringen te sturen om doelen te behalen en prestatiefeedback te geven. Managers kunnen met de digitale assistent spreken om snel medewerkersbestanden te bekijken, tijdige feedback te geven en belangrijke opmerkingen toe te voegen om eerlijke prestatiebeoordelingen te garanderen.

  Digital Assistant voor HCM

 • Klantenservice en gesprekken doorschakelen

  Leid gebruikers intuïtief door workflows, handhaaf beleid en maak een cultuur van alleen escaleren bij uitzonderingen mogelijk. Houd toezicht op projecten, dien onkosten in en handel de logistiek af via één gespreksassistent.

  Digital Assistant voor CX

 • Enterprise resource management

  Geef medewerkers overal en op elk apparaat conversationele toegang tot selfserviceprocessen.

  Digital Assistant voor ERP en SCM

Prijzen

Oracle Digital Assistant

Product
Eenheidsprijs (aanvraag)
Oracle Digital Assistant Cloud Service


Meer informatie vindt u in de serviceomschrijving van de Cloud Services.

Oracle Digital Assistant-platform voor Oracle SaaS

Product
Maandabonnement
Meeteenheid
Minimum
Oracle Digital Assistant Platform voor Oracle SaaS: gehoste medewerkers

Gehoste medewerker
1000
Oracle Digital Assistant Platform voor Oracle SaaS: gehoste benoemde gebruikers

Gehoste benoemde gebruiker
500
Oracle Digital Assistant Platform voor SaaS: 1000 sessies

1000 sessies
20
28 juli 2020

Oracle verbetert Oracle Digital Assistant met meertalige NLU, verbeterde spraak en dataproductie

Srini Vinnakota, Senior Director, Product Management, Oracle Digital Assistant, Oracle

Noem ze chatbots, virtuele assistenten of gewoon bots. Hoe je ze ook noemt, door AI aangestuurde conversatie-interfaces worden steeds belangrijker voor zowel consumenten als ondernemingen. Het toonaangevende analistenbureau Gartner gelooft zelfs dat tegen 2022 70 procent van de werknemers dagelijks met conversatieplatforms zal communiceren.

Lees het volledige artikel

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Informatiebronnen

documentatie

Toegang tot een bibliotheek met documentatie

Oracle Help Center biedt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten met gerichte oplossingen, startgidsen en inhoud voor geavanceerde gebruiksscenario's.

Aanvullende informatie

Sjablonen voor horizontale oplossingen

Sjablonen voor horizontale oplossingen

Oplossingssjablonen die vooraf geïntegreerd zijn met Oracle SaaS- en on-premises applicaties

Sjablonen voor verticale oplossingen

Sjablonen voor verticale oplossingen

Ga eenvoudig aan de slag met branchespecifieke, kant-en-klare sjablonen.

community

Word lid van een community van collega's

Cloud Customer Connect is de vooraanstaande online cloudcommunity van Oracle. Deze community, met meer dan 200.000 leden, is in het leven geroepen om onderlinge samenwerking te bevorderen en best practices, productupdates en feedback te delen.

educatie

Oracle Digital Assistant leren

Oracle heeft een complete, end-to-end leerbibliotheek, inclusief productfuncties en best practices voor het ontwikkelen van chatbot-vaardigheden en digitale assistenten.

Nieuws en opinie

Lees het laatste nieuws, opinies en inzichten van kenners over Oracle Digital Assistant.

Aan de slag


Meld u aan voor uw gratis proefversie

Ga vandaag nog aan de slag met uw gratis proefversie van Oracle Digital Assistant.


Technische informatie over Oracle Digital Assistant

Documentatie, tutorials, video's, certificering en community voor Oracle Digital Assistant.


LiveLabs

Leer hoe u functies en sjablonen in de Oracle Digital Assistant-console gebruikt.


Neem contact op

Praat met een teamlid over Oracle Digital Assistant.