Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Cloud-regio's: datacenters opnieuw ontworpen

Oracle Cloud Regions biedt wereldwijde, veilige omgevingen met hoge prestaties voor het verplaatsen, bouwen en uitvoeren van al uw workloads, van Oracle Cloud Infrastructure tot Oracle Cloud-applicaties​.

OCI-regiokaart

 

Oracle Cloud-regio's wereldwijd en zelfs on-premises beschikbaar

Oracle Cloud is wereldwijd beschikbaar vanuit 30 cloudregio's en Oracle bouwt in hoog tempo meer nieuwe regio's. Wij willen nabijheid bieden en voldoen aan de vereisten van datasoevereiniteit, en bovendien echte rampenbescherming bieden met meerdere geografisch verspreide cloudregio's in elk land. Oracle Cloud bedient commerciële bedrijven, de Amerikaanse en Britse overheid en het Amerikaanse ministerie van defensie met verschillende regio's die moeten voldoen aan specifieke compliance- en tenancy-vereisten. Oracle heeft ook unieke hybride cloudopties, waaronder de Dedicated Region Cloud@Customer, die alle Oracle Cloud-services bij de klant aanbiedt. Deze reeks opties biedt klanten toegang tot alle cloudservices - huidige en toekomstige - dezelfde SLA's voor beschikbaarheid, prestaties en beheer, evenals consistente API's voor vereenvoudigd beheer.

Oracle Cloud Infrastructure Architecture, ontworpen voor hoge prestaties en betrouwbaarheid

De vooruitstrevende architectuur van Oracle Cloud Infrastructure (OCI) biedt een krachtig presterende, veerkrachtige basis voor cloudservices. Het fysieke en virtuele netwerkontwerp van OCI maximaliseert de prestaties en beveiliging, en maakt snelle inrichting en on-demand gebruik van meer dan 65 cloudservices mogelijk, waaronder unieke bare metal GPU's, geclusterde databases (RAC) en voor Oracle Exadata database geoptimaliseerde configuraties.

Binnen elke cloudregio kunnen klanten hun applicaties spreiden over ten minste drie foutdomeinen, wat bescherming biedt tegen veelvoorkomende hardware- of stroomstoringen, terwijl ook rollend onderhoud wordt ondersteund. Sommige van onze regio's bieden drie beschikbaarheidsdomeinen (AD's) met drie foutdomeinen in elke AD, wat extra veerkracht- en redundantie-opties biedt.

Cloud Infrastructure and Platform Services voor elke workload

OCI biedt meer dan 65 cloudservices aan en er komen er nog veel meer bij. Onze cloudservices zijn open en omarmen industriestandaarden zoals Kubernetes, CloudEvents en Terraform, zodat klanten kunnen profiteren van draagbaarheid, lagere overhead en lagere kosten. We hebben onze cloud gebouwd om de prestaties en schaalbaarheid te leveren die klanten nodig hebben om de meest veeleisende bedrijfsworkloads en de moderne cloud-native applicaties uit te voeren. We bieden bijvoorbeeld als enige Oracle Autonomous Database aan voor zowel bestaande als nieuwe applicaties. Deze database is geoptimaliseerd voor transactieverwerking, datawarehousing of JSON, met automatische afstemming, schaling en patching.

Een duurzamer computerplatform in de cloud

Oracle Cloud Regions levert een duurzamer computerplatform dat efficiënt en herbruikbaar is. Onze datacenters maken een hogere bezettingsgraad mogelijk dan on-premises systemen. Wij maken gebruik van ultramoderne intelligente energiebeheer- en koelingstechnieken en bieden tegelijkertijd elastische computerplatforms die naar behoefte dynamisch kunnen groeien, zodat er geen overcapaciteit voor een toekomstige vraag wordt opgebouwd.

Oracle wil in 2025 in al onze OCI-datacenters 100% gebruik maken van duurzame energie. Bekijk de voortgang richting het doel van de schone cloud voor OCI's. Door volledige zichtbaarheid en controle te hebben over de hardware aan het einde van de levensduur in Oracle Cloud, kan Oracle ook apparatuur effectiever hergebruiken, reserveonderdelen oogsten en de recycling van materialen maximaliseren.

Cloudapplicaties (SaaS) bieden aanvullende services vanuit dezelfde cloudregio's

Oracle benut onze eigen infrastructuurinnovatie ook met onze Oracle Cloud-applicaties. Voor het eerst kunnen klanten applicaties die ze migreren, applicaties die ze bouwen en een breed scala aan horizontale en industriële SaaS uitvoeren, allemaal vanuit dezelfde cloud. Oracle Cloud-regio's kunnen niet alleen workloads van klanten uitvoeren, maar bieden ook Enterprise SaaS, zoals Oracle Fusion Cloud ERP, Oracle Human Capital Management en Oracle Supply Chain Planning en bieden ongeëvenaarde snelheid, veiligheid en continuïteit.

Cloudinteroperabiliteit met Oracle en Microsoft

Oracle Cloud Infrastructure en Microsoft Azure hebben een strategische samenwerking waardoor gezamenlijke klanten workloads over de twee clouds kunnen uitvoeren. Deze samenwerking biedt een low-latency cross-cloud-verbinding tussen OCI en Azure in zes regio's, een gefedereerde identiteit voor gezamenlijke klanten om applicaties in beide clouds te implementeren, en een samenwerkingsmodel voor ondersteuning. Klanten kunnen full-stack-applicaties uitvoeren in een multi-cloudconfiguratie, met behoud van hoogwaardige connectiviteit zonder dat een herziening van architectuur nodig is. Ook kunnen ze bestaande applicaties migreren of cloud-native applicaties ontwikkelen die een mix van OCI- en Azure-services gebruiken.

Lees meer over de beschikbaarheid van services in uw lokale cloudregio