Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Contact opnemen Aanmelden bij Oracle Cloud

Oracle Support Rewards

Met Oracle Support Rewards geldt dat hoe meer u Oracle Cloud Infrastructure (OCI) gebruikt, hoe meer u bespaart. Klanten verdienen $ 0,25 tot $ 0,33 rewards voor elke $ 1 die aan OCI wordt besteed. Pas die rewards toe om uw rekening voor ondersteuning van technische softwarelicenties te verlagen, zelfs tot nul1.

Onderteken of verleng een Universal Credits-bestelling, verdien elke maand uw rewards en houd ze rechtstreeks in uw OCI-console bij.

Met het programma kunt u Support Rewards verdienen en gebruiken voor de duur van uw serviceperiode. Support Rewards is een contractuele verplichting die geldt voor de duur van het UCM-contract van de klant, dat op elk moment kan worden verlengd door de klant.

Verdien rewards en meer
Verdien rewards voor elke dollar die u uitgeeft aan OCI

Haal meer waarde uit OCI met Oracle Support Rewards. Het is nu nog gemakkelijker voor Oracle-klanten om hun rekening voor de ondersteuning van technologiesoftwarelicenties te verlagen, zelfs tot nul1.

Het is eenvoudig. Voor elke dollar die u aan OCI besteedt, verdient u $ 0,25 aan Oracle Support Rewards. En als u een ULA-klant (Unlimited License Agreement) bent, verdient u $ 0,33 voor elke uitgegeven dollar.

Verlaag uw rekening voor ondersteuning van de technologie

Gebruik uw verdiende Oracle Support Rewards om uw rekening voor ondersteuning van de technologie te verlagen voor producten zoals Oracle Database, Oracle WebLogic en meer.

Combineer met andere ondersteuningsprogramma's

Oracle Support Rewards is beschikbaar voor alle Oracle-klanten met Tech License Support en nieuwe Universal Credit-bestellingen, inclusief verlengingen. Het vormt een aanvulling op bestaande klantprogramma's die rekeningen voor applicatieondersteuning omzetten in abonnementen voor cloud-apps (Customer to Cloud), flexibele OCI-kortingen bieden (Universal Credits), voor licentieportabiliteit zorgen (Bring Your Own License) en gratis deskundige ondersteuning bieden voor migratie (Oracle Cloud Lift).

Drie manieren om het meeste uit Oracle Support Rewards te halen

1. Migreer enkele nieuwe workloads naar OCI voor substantiële besparingen op ondersteuning 1. Migreer enkele nieuwe workloads naar OCI voor substantiële besparingen op ondersteuning

Stel dat u begint met een jaarlijkse rekening voor ondersteuning van de technologie van Oracle ter waarde van $ 1 miljoen en $ 2 miljoen aan OCI voor twee nieuwe workloads besteedt. In dit scenario verdient u $ 500.000 aan Oracle Support Rewards, waardoor uw jaarlijkse rekening met de helft wordt verlaagd.

2. Migreer meer en verlaag uw rekening voor ondersteuning tot nul 2. Migreer meer en verlaag uw rekening voor ondersteuning tot nul1

Wat als u vier nieuwe workloads aangeeft die op OCI moeten worden uitgevoerd? Geen probleem. Met een bestaande rekening van $ 1 miljoen voor ondersteuning van de technologie van Oracle plus $ 4 miljoen aan extra OCI-uitgaven verdient u $ 1 miljoen aan Oracle Support Rewards, waardoor uw rekening $ 0 wordt.

3. Gebruik uw besparingen op ondersteuning voor een OCI Dedicated Region 3. Gebruik uw besparingen op ondersteuning voor een OCI Dedicated Region

Laten we voor dit voorbeeld beginnen met een jaarlijkse rekening van $ 1,5 miljoen voor ondersteuning van de technologie van Oracle. U geeft acht nieuwe workloads aan die u wilt verplaatsen naar OCI Dedicated Region en besteedt $ 6 miljoen. In dit scenario verdient u $ 1,5 miljoen aan Oracle Support Rewards en verlaagt u uw rekening voor ondersteuning tot $ 0.

Bekijk waarom onze klanten voor Support Rewards hebben gekozen

“We werken met Oracle voor veel van onze kernsystemen on-premises. Oracle Support Rewards maakt het voor ons veel gemakkelijker om voor Oracle te kiezen voor de toekomst van deze systemen. Door samen te werken, kunnen we onze dataverwerkings- en analysemogelijkheden in de cloud verder verbeteren.”

Mervyn Lally
Global Chief Enterprise Architect, Experian

“Cognizant werkt al meer dan 20 jaar samen met Oracle om onze gezamenlijke klanten te helpen. We zijn niet alleen een partner van Oracle maar ook een klant van Oracle. Het nieuwe Oracle Support Rewards-programma stimuleert ons en onze klanten nog eens extra om workloads naar OCI te verplaatsen.”

Anil Cheriyan
Executive Vice President, Strategy and Technology, Cognizant

“Oracle heeft ons geholpen bij het ontwerpen van een gedegen strategie voor de acceptatie van de cloud. Met Oracle Support Rewards kunnen we bestaande investeringen in technologie blijven gebruiken, de kosten drastisch verlagen en in de toekomst investeren.”

Brian Lindner
Chief Information Officer, Allegis Group

Bekijk succesverhalen van klanten over OCI en Support Rewards

Cognizant verplaatst kernsystemen naar Oracle Cloud

Cognizant verplaatst kernsystemen naar Oracle Cloud (0:57)

Experian verbetert dataplatforms voor consumenten

Experian verbetert dataplatforms voor consumenten (0:42)

Telecom Italia Mobile Brasil transformeert met meerdere clouds

Telecom Italia Mobile Brasil transformeert met meerdere clouds (0:56)

BBVA verbetert de resultaten 200% met OCI en datawetenschap

BBVA verbetert de resultaten 200% met OCI en datawetenschap (0:49)

Veelgestelde vragen over Oracle Support Rewards

Alles openen Alles sluiten
 • Wie komt in aanmerking voor dit programma?

  Klanten die de on-premises software van Oracle gebruiken, komen in aanmerking voor Oracle Support Rewards wanneer ze een nieuwe Universal Credits-bestelling opgeven en Oracle Cloud Infrastructure gaan gebruiken. OCI Pay As You Go-klanten komen op dit moment niet in aanmerking.

 • Hoe worden beloningen opgebouwd?

  Hoe meer de OCI-services door klanten worden gebruikt, des te meer bouwen klanten Support Rewards op als vorm van betaling van openstaande facturen voor on-premises ondersteuning van de technologieprogramma's van Oracle.

 • Is er een limiet aan het bedrag dat een klant kan opbouwen?

  Nee, een klant kan net zoveel Oracle Support Rewards opbouwen als die wil.

 • Kan ik alleen beloningen voor Oracle Software of Workloads opbouwen?

  Nee, met elke workload in OCI kunnen er beloningen worden opgebouwd. Betaald verbruik van alle in aanmerking komende OCI-services met Oracle-software, aangepaste applicaties, ISV-applicaties, enzovoort, kan beloningen opleveren.

Alle veelgestelde vragen over Oracle Support Rewards weergeven

Andere Oracle-klantprogramma's

Universal Credits

Geeft klanten een algemene korting, de mogelijkheid om tegoeden van maand tot maand mee te nemen en bij elkaar op te tellen, en om ruime toegang tot nieuwe OCI-services te krijgen.

Cloud Lift

Biedt klanten gratis cloud-engineeringservices voor het verplaatsen van applicaties naar OCI: vanaf het ontwerp tot de migratie tot go-live.

Bring Your Own License

Hiermee kunnen klanten van Oracle met een aanzienlijke korting of zonder extra kosten bestaande Oracle-softwarelicenties in de cloud gebruiken.

Customer to Cloud

Hiermee worden rekeningen voor de ondersteuning van applicaties omgezet in abonnementen op cloud-apps.

Meer informatie over Oracle Support Rewards

1 Op verlaging van de rekening voor technische ondersteuning zijn regionale belastingregels van toepassing. Belastingen kunnen niet met rewards worden betaald en alleen het factuurbedrag vóór belasting kan met rewards worden betaald.