Sorry, er is geen overeenkomst gevonden voor uw zoekopdracht

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Cloudaccount Aanmelden bij de cloud
Oracle-account

Veelgestelde vragen Oracle Support Rewards

Alles openen Alles sluiten
 • Wat is het Oracle Support Rewards-programma?

  Oracle Support Rewards is een programma dat toegevoegde waarde biedt aan on-premises softwareklanten van Oracle, die ook Oracle Cloud Infrastructure (OCI) services gebruiken. Klanten verdienen Support Rewards gebaseerd op hun gebruik van OCI-services, die vervolgens worden toegepast als een vorm van betaling voor hun Software Update License en Support voor Oracle Technology Programs.

 • Wie komt in aanmerking voor dit programma?

  Klanten, die de on-premises software van Oracle gebruiken, komen in aanmerking voor Oracle Support Rewards als ze een nieuwe Universal Credits-bestelling plaatsen en OCI gaan gebruiken. OCI Pay As You Go-klanten komen op dit moment niet in aanmerking.

 • Is dit programma wereldwijd beschikbaar?

  Ja. Dit is bij de lancering beschikbaar in alle regio‘s, behalve in de Amerikaanse publieke sector.

 • Komt Bring Your Own License (BYOL) in aanmerking voor het programma?

  Ja, BYOL-services op de Universal Credits Model tariefkaart (UCM) komen in aanmerking voor het programma.

 • Komt Oracle applicatieondersteuning in aanmerking?

  Nee, maar klanten kunnen contact opnemen met de vertegenwoordiger van hun cloudapplicaties voor meer informatie over onze stimuleringsregelingen, zoals Customer 2 Cloud, voor het verplaatsen van applicaties naar de cloud.

 • Bouw ik beloningen op met elke OCI-service?

  Bijna elke OCI-service komt in aanmerking. Verbruiksservices en aanbiedingen inclusief derde partijen, zoals VMware, Microsoft en Oracle Cloud Marketplace komen niet in aanmerking.

 • Bouw ik beloningen op voor mijn Oracle SaaS-gebruik?

  Nee. Hoewel Oracle Cloud Applications draait op Oracle Cloud Infrastructure komen Oracle Cloud Applications zoals Oracle Cloud ERP niet in aanmerking.

 • Kan ik beloningen verzamelen met Oracle Cloud@Customer?

  Ja. Een klant kan beloningen opbouwen voor het gedeelte dat onder UCM wordt geleverd, maar het abonnementsgedeelte voor het basisrack komt niet in aanmerking.

 • Bouw ik alleen beloningen op voor Oracle-software of -workloads?

  Nee. Met elke workload in OCI kunnen er beloningen worden opgebouwd. Betaald gebruik van alle in aanmerking komende OCI-services met Oracle-software, aangepaste applicaties, ISV-applicaties, enzovoort, kunnen beloningen opleveren.

 • Komen promoties, proefversies of Free Tier Services in aanmerking voor dit programma?

  Nee, dit programma is niet beschikbaar voor klanten met proof of concept/proefversies, noch voor klanten die de Free Tier-services gebruiken.

 • Kan ik beloningen verzamelen als ik UCM via een wederverkoper koop?

  Ja, de Support Rewards horen bij de “Verkocht aan” op de UCM-bestelling. UCM-bestellingen via een wederverkoper hebben geen invloed op het vermogen van de klant om Support Rewards te kopen, gebruiken en op te bouwen.

 • Wat moet ik doen als ik de ondersteuning van mijn technologielicentie verleng via een Oracle Support Renewal Partner?

  In bepaalde gevallen beheren erkende Oracle Support Renewal Partners de verlenging van de technologielicentie ondersteuning voor eindgebruikers. In deze gevallen kan de eindgebruiker de verzilvering van zijn beloningen autoriseren aan zijn Oracle Support Renewal Partner.

 • Hoe worden beloningen opgebouwd?

  Als OCI-services worden gebruikt, verzamelen klanten Support Rewards om als een vorm van betaling toe te passen op elke openstaande factuur voor on-premises ondersteuning van Oracle Technology Programs.

 • Wat zijn de verzamelpercentages?

  Dit varieert gebaseerd op het klantscenario. Voor klanten, die een huidig Unlimited License Agreement (ULA) hebben, worden beloningen opgebouwd van 33% (US$ 0,33 voor elke US$ 1,00 aan gebruik). Voor alle overige worden beloningen opgebouwd van 25% (US$ 0,25 voor elke US$ 1,00 aan gebruik). 

 • Hoe wordt bepaald of een klant in aanmerking komt voor het ULA-verzameltarief versus het niet-ULA Oracle Technology Programs-tarief?

  ULA-geschiktheid is van toepassing op alle entiteiten die zijn opgenomen in de ULA. Heeft de klant een mix van ULA en niet-ULA dan tellen we al het UCM-gebruik mee tegen het ULA-tarief.

 • Wanneer worden de verdiende Oracle Support Rewards berekend?

  Oracle Support Rewards worden verdiend en berekend aan het einde van elke maand, op basis van het totale maandelijkse gebruik van OCI-middelen en het Oracle Support Rewards-verzameltarief van de klant.

 • Hoe wordt het totale maandelijks gebruik van OCI-middelen berekend?

  Het totale maandelijkse gebruik wordt berekend door de (nettoprijs per eenheid) x (het werkelijke gebruik) van in aanmerking komende OCI-services te vermenigvuldigen. De nettoprijs per eenheid is gespecificeerd in de tariefkaart van de bestelling of te zien in de Oracle Cloud Console.

 • Wanneer start Oracle Support Rewards met verzamelen?

  Oracle Support Rewards start alleen met verzamelen als de serviceperiode voor de nieuwe bestelling actief is. Beloningen die vóór november 2021 zijn opgebouwd, worden opgeteld en op de Rewards-rekening van de klant gestort, zijn in november 2021 beschikbaar voor inwisseling en zijn vanaf die datum 12 maanden geldig.

 • Hoe lang zijn Oracle Support Rewards geldig?

  Oracle Support Rewards zijn 12 maanden geldig vanaf de datum dat ze zijn opgebouwd en gestort op het beloningenaccount van de klant. Als de rewards aan het einde van de periode niet zijn gebruikt komen ze te vervallen. Beloningen die bijvoorbeeld eind december 2021 zijn opgebouwd en op de Rewards-rekening van de klant zijn gestort, vervallen eind december 2022. 

 • Hoe tellen verbruiksoverschrijdingen mee voor het opbouwen van Oracle Support Rewards?

  Verbruiksoverschrijdingen tijdens de serviceperiode tellen niet anders dan normaal verbruik.

 • Is er een limiet aan het bedrag dat een klant kan opbouwen?

  Nee, er is geen limiet aan het bedrag van Oracle Support Rewards dat een klant kan opbouwen.

 • Waar kan de klant de opgebouwde rewards zien?

  Deze mogelijkheid zal begin herfst 2021 beschikbaar zijn. Klanten zien hun Support Rewards in de OCI-console onder "Account Management" en "Support Rewards".

 • Kunnen Oracle Support Rewards worden gebruikt om de belasting op een ondersteuningsfactuur te betalen?

  Beloningen kunnen niet worden gebruikt om belastingen te betalen. Alleen het factuurbedrag zonder belasting kan met rewards worden betaald. 

 • Kunnen Oracle Support Rewards worden ingewisseld voor contant geld of een ander type valuta?

  Nee. Oracle Support Rewards kunnen alleen worden toegepast op facturen van de Oracle Technology Programs en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere vorm van valuta.

 • In welke volgorde worden beloningen ingewisseld?

  Beloningen worden ingewisseld in de volgorde waarin ze zijn verdiend.  

 • Kan de vervaltermijn van de rewards worden verlengd tot meer dan 12 maanden?

  Nee, de rewards worden maandelijks achteraf uitgegeven en zijn 12 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum. We kunnen verlopen rewards niet opnieuw activeren.

 • Kunnen rewards worden gebruikt voor Oracle technologieproducten, die beschikbaar zijn op abonnementsbasis?

  Nee, het inwisselen van Support Rewards is beperkt tot ondersteuningsverlengingen met Software Update License & Support for Oracle Technology Programs; producten zoals Java en sommige MySQL-aanbiedingen, die op abonnementsbasis beschikbaar zijn, zijn uitgesloten omdat deze inclusief zowel een licentie als ondersteuning zijn. Oracle Linux-producten komen ook niet in aanmerking.

 • Kan een klant het betalen van een ondersteuningsfactuur uitstellen in afwachting van de gebruiksbeloningen, die in de komende maanden worden verzameld?

  Support Rewards kunnen alleen worden toegepast op facturen, die minder dan 30 dagen na de vervaldatum zijn. De rewards zijn 12 maanden geldig en kunnen hierdoor worden verlengd in het volgend jaar.