Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Contact opnemen Aanmelden bij Oracle Cloud

Oracle Cloud Infrastructure-oplossingen

Of u nu uw applicatieportfolio breed wilt moderniseren, specifieke kansen in uw branche wilt nastreven of één technologie, zoals VMware, wilt optimaliseren, OCI brengt meer dan 80 cloudservices samen met toonaangevende backoffice- en branchespecifieke SaaS op één infrastructuurplatform. Ga eenvoudig aan de slag met honderden referentiearchitecturen en volledig geautomatiseerde oplossingen die beschikbaar zijn voor directe implementatie in uw OCI-omgeving.

 

Applicatiemodernisering

Modernisering van on-premises Oracle-applicaties

Verplaats on-premises Oracle-applicaties, zoals E-Business Suite en FLEXCUBE, eenvoudig zonder opnieuw te ontwerpen. Onze experts helpen u kosteloos met verhuizen naar een betere TCO-omgeving met betere prestaties.

Modernisering van applicaties op maat en van derden

Verplaats of optimaliseer applicaties op maat en van derden, inclusief SAP en Windows, of breid deze uit, met onze unieke autonome en MySQL-databases en applicatie-integratie, ML, ontwikkelaar en low-codeservices.

Modernisering van ISV- en SaaS-applicaties

Verbeter uw klantervaring en zakelijke marges door het realiseren van ongekende snelheid en schaalmogelijkheden. Sluit u aan bij andere marktverstoorders door uw SaaS uit te voeren op het meest innovatieve platform dat beschikbaar is.

Door klanten behaalde successen met applicatiemodernisering

Mazda-logo
Mazda

Verplaatste het voorraadbeheersysteem naar OCI zonder applicatiewijzigingen en verlaagde de kosten met 50%.

7-Eleven-logo
7-Eleven

Verplaatste in 13 weken tijd de belangrijkste ERP- en backoffice-applicaties naar OCI. Alleen OCI voldeed aan de eisen ten aanzien van databaseschaalbaarheid en veerkracht.

Specialized-logo
Specialized

Verplaatste ERP en productlevenscyclusbeheer naar OCI. Voegde extra veerkracht toe met noodherstel en zag een enorme toename in online transactie- en batchverwerkingsprestaties.

 

Applicatieontwikkeling

Ontwikkeling van applicaties in de cloud

Bouw applicaties met moderne architecturen, van microservices tot serverloos, met behulp van scale-up of scale-out, met eenvoudig te gebruiken cloudservices en de ontwikkelaarstools en het ecosysteem waar u van afhankelijk bent.

Low-code applicatieontwikkeling

Met het APEX-applicatieontwikkelingsplatform van Oracle bouwt en implementeert u moderne applicaties, zoals dashboards, opportunity tracking en andere productiviteitstools, 38 keer sneller dan via coderen.

Kunstmatige intelligentie

Verbeter de waarde van uw applicaties met vooraf gebouwde AI-services, zoals natuurlijke taalverwerking, of bouw uw eigen applicaties met onze data science-services en vertrouwde tools zoals Jupyter Notebooks.

Door klanten behaalde successen met applicatieontwikkeling

AgroScout-logo
AgroScout

Autonome scouting helpt boeren de gewasopbrengsten te verbeteren. AgroScout heeft hun applicatie gemoderniseerd tot een microservices-architectuur op OCI Container Engine for Kubernetes met machine learning op OCI Data Science en OCI GPU-exemplaren.

Phenix-logo
Phenix

Realtime mediastreaming voor live-evenementen. Hiermee worden aangepaste configuraties met duizenden exemplaren per evenement opgezet met OCI Flexible Compute in 12 regio's.

retraced-logo
retraced

Geverifieerde duurzaamheid en ethische inkoop voor supply chains in de kledingindustrie. Maakt gebruik van OCI Kubernetes en Autonomous Database voor hun microservices-applicatie en Oracle Blockchain voor onveranderlijk grootboek.

 

Modernisering van het dataplatform

Data- en databasemigratie

Verplaats elke datastructuur naar de cloud, inclusief transactionele, warehouse-, JSON- of MySQL-databases, en automatiseer databeveiliging, schaalmogelijkheden en veerkracht terwijl resources worden geconsolideerd en silo's worden verwijderd.

Data science en kunstmatige intelligentie

Verbeter uw zakelijke inzichten met onze samenwerkingsgerichte data science-service en database-geïntegreerde Oracle Machine Learning. API-gestuurde machine learning-oplossingen.

Door klanten behaalde successen met dataplatformmodernisering

Aon-logo
Aon

Integreert sales- en marketingdata in Autonomous Data Warehouse. 50 tot 60 keer snellere query-prestaties dan on-premises. Betere beveiliging. 15 uur wekelijkse administratietijd bespaard.

Lyft-logo
Lyft

Nieuw financieel datawarehouse dat één bron van waarheid biedt. Consolideert 30 financiële en operationele systemen. Automatisch op- en afschalen biedt prestaties voor piekperioden voor fiscale rapportage en flexibele kosten.

Siemens-logo
Siemens

Verplaatste in slechts twee weken tijd een complex projectinformatie- en beheersysteem naar de cloud. Verbeterde de prestaties en realiseerde tot 90% besparing in kosten en tijd ten opzichte van on-premises.

 

Hybride en multicloud

Een dedicated Oracle Cloud-regio op uw locatie

Voer uw productieapplicaties uit en moderniseer gelijktijdig, met volledige controle over een cloud in uw eigen datacenters. Met Oracle Dedicated Region krijgen klanten exact dezelfde architectuur, factureringsmodellen, bewerkingen, beveiliging en meer dan 80 cloudservices, hetzelfde als in de public regio's van Oracle Cloud Infrastructure.

Hybride VMware-cloudimplementatie

Breid op VMware gebaseerde workloads uit naar de cloud zonder applicaties opnieuw te ontwerpen of activiteiten om te bouwen. De Oracle Cloud VMware-oplossing biedt een door de klant beheerde, native VMware, voor de cloud geverifieerde omgeving, met elastische infrastructuur en rechtstreekse toegang tot meer dan 80 OCI-services.

Autonomous Database in uw datacenter

Ruim praktisch alle complexiteit in beheer en beveiliging van on-premises databases uit de weg. Wij beheren de hardware en automatiseren de processen voor inrichten, configureren, afstemmen, opschalen, beveiligen, back-ups maken en repareren van uw databases. Reduceer uw kosten voor databasebeheer met tot wel 80% dankzij onze mogelijkheden voor autonomie in combinatie met geoptimaliseerde Exadata-hardware en abonnementen met pay-per-use prijzen.

Cloudcomputing en opslag op externe locaties

Robuuste Oracle Roving Edge-apparaten leveren cloudcomputing- en opslagservices aan de periferie van netwerken en op niet-verbonden locaties, waardoor snellere verwerking dicht bij de databron en snellere inzichten in uw data mogelijk zijn.

Multicloud met Oracle Cloud en Microsoft Azure

Voer productieapplicaties, analytics en data lakes uit, bijna elke workload, binnen Azure en OCI alsof het één cloud is. Profiteer van het beste van twee werelden met interconnectie met een latentie van een milliseconde in acht regio's over de hele wereld, gefedereerde identiteit en samenwerkingsondersteuning.

Door klanten behaalde successen met hybride en multicloud-strategieën

NRI-logo
NRI

Verplaatste de bedrijfskritische SaaS-applicaties naar een Dedicated Region, die worden gebruikt door ongeveer 70% van de kapitaalmarktbedrijven in Japan. Ze verhoogden zowel de kostenefficiëntie als de operationele efficiëntie ten opzichte van on-premises.

Entel-logo
Entel

Verplaatste de bedrijfsapplicaties en VMware-workloads naar Oracle Cloud Infrastructure. Ze verlaagden de infrastructuurkosten met 50% ten opzichte van on-premises en verminderden de beheer- en monitoringactiviteiten met 90%.

TIM Brasil-logo
TIM Brasil

TIM Brasil migreert 7000 servers, 35.000 cores, 1200 databases en 15 PB aan opslag. Core-facturering, CRM, aangepaste databaseapplicaties en VMware gaan over op OCI. Oracle-Azure-interconnectie biedt 40 Gbps, gefedereerde identiteit en een SLA van 99,95%.

Beveiliging en governance

Cloudback-up en noodherstel

Bescherm uw applicaties en data, on-premises of in andere clouds, en realiseer uw optimale niveau van veerkracht met Oracle-services zoals GoldenGate en populaire services van derden. Profiteer van de unieke interconnectie tussen Oracle Cloud Infrastructure en Microsoft Azure.

Beveiliging en compliance

Bescherm uw hele IT-portfolio met ingebouwde beveiliging die standaard is ingeschakeld, zoals standaard data-encryptie, en een kostenplaatje dat beveiliging toegankelijk maakt voor uw hele personeel, zoals onze gratis Cloud Guard-service.

Door klanten behaalde successen met beveiliging en governance

Logo van Darling Ingredients
Darling Ingredients

Deze internationale ontwikkelaar en producent van duurzame biologische ingrediënten wilde de beveiligingsstatus verhogen in kritische apps. Cloud Guard bood snel best practices voor beveiliging zonder extra kosten.

Discngine-logo
Discngine

Dit bio-informaticabedrijf had beperkt IT-personeel, maar had wel beveiligingscertificeringen voor klanten nodig. Cloud Guard stelde hen in staat om snel en doorlopend de beveiligingsstatus te bewaken en hierover te rapporteren.

Logo van Grupo DPSP
Grupo DPSP

Deze grote Braziliaanse drogisterijketen moest in vier weken tijd een handelsapplicatie bouwen voor 18 miljoen klanten. De hoge standaardbeveiliging van Autonomous Transaction Processing maakte snelle ontwikkeling en krachtige klantbescherming mogelijk.

Uitgelichte brancheoplossingen

Financiële diensten

Financiële diensten

Oracle FLEXCUBE biedt geïntegreerd en modulair universeel bankieren, ontworpen om de kernsystemen van een bank te moderniseren. Deze oplossing is ideaal voor het moderniseren van de infrastructuur van een bestaande implementatie of het opzetten van kernactiviteiten voor een nieuwe volledig digitale bank.

Verken financiële diensten

Levenswetenschappen

GROMACS is een populaire moleculaire dynamica-applicatie. We hebben hem verpakt met krachtige OCI-Bare Metal of virtuele machine GPU-configuraties om een oplossing voor geneesmiddelenonderzoek en -detectie te bieden. GROMACS kan patronen vaststellen in eiwitvouwing, eiwit-ligandbinding en celmembraantransport.

Verken levenswetenschappen
Levenswetenschappen
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Zorgverleners kunnen eenvoudig een volledig geïntegreerde omgeving op OCI maken voor het vastleggen van gegevens van IoT-apparaten in de gezondheidszorg, beeldvormingsgegevens, medische dossiers en deze combineren met gegevens van andere zakelijke applicaties en gebeurtenissen. Deze schaalbare dataomgeving stelt ontwikkelaars in staat om snel applicaties en datamodellen te bouwen.

Verken de gezondheidszorg

Detailhandel

Oracle biedt een uitgebreide portfolio van cloudservices voor elke workload in de detailhandel, van cloud-native applicaties tot transactionele toepassingen met een hoog volume. Bouw nieuwe applicaties, breid bestaande uit of verplaats de meest veeleisende applicaties en databases naadloos naar de cloud met minimale refactoring en risico's.

Ontdek de detailhandel
Detailhandel

Uitgelichte technologische oplossingen

VMware

VMware

Verplaats op breid op VMware gebaseerde workloads uit naar de cloud zonder applicaties opnieuw te ontwerpen of bewerkingen te wijzigen. Oracle Cloud VMware Solution biedt een door de klant beheerde, native VMware, cloud-geverifieerde omgeving, met elastische infrastructuur en directe toegang tot alle meer dan 80 OCI-services.

Verken VMware

Microsoft Azure

Voer productietoepassingen, analyses en data lakes (bijna elke workload) uit in Azure en OCI alsof het één cloud is. Profiteer van het beste van twee werelden met interconnectie met een latentie van een milliseconde in acht regio's over de hele wereld, gefedereerde identiteit en samenwerkingsondersteuning.

Verken Microsoft Azure
Microsoft Azure
Fortinet

Fortinet

Fortinet-oplossingen kunnen rechtstreeks vanuit Oracle Cloud Marketplace worden geïmplementeerd en bestaan uit de beste beveiligings- en beheertools in hun klasse, waarmee organisaties workloads en applicaties kunnen beschermen tegen bedreigingen voor zowel hybride als multicloud-omgevingen.

Verken Fortinet

Altair

De virtuele applicatie Altair HyperWorks Unlimited is een volledig beheerde engineeringservice op OCI die modellerings- en visualisatiesoftware, oplossers en nabewerkingstools biedt. De oplossing biedt onbeperkt gebruik van Altair HyperWorks™-applicaties en volledige wereldwijde ondersteuning van het Altair-team.

Verken Altair
Altair