Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Contact opnemen Aanmelden bij Oracle Cloud

Waarom klanten voor OCI kiezen

Oracle Cloud is de eerste public cloud die volledig is gebouwd om een betere cloud te zijn voor elke toepassing. Door core-engineering en het systeemontwerp voor cloudcomputing opnieuw te bekijken, hebben we innovaties gecreëerd die een oplossing zijn voor problemen die klanten ervaren met bestaande public clouds. We versnellen de migratie van bestaande bedrijfsworkloads, leveren betere betrouwbaarheid en prestaties voor alle toepassingen en bieden de volledige services die klanten nodig hebben om innovatieve cloudapplicaties te bouwen. Er zijn zes belangrijke redenen waarom klanten kiezen voor Oracle Cloud Infrastructure (OCI) voor al hun cloudworkloads.

Mutual Materials verhuist on-premises E-Business Suite naar Oracle Cloud en verbetert de prestaties met 20% (2:30)

1. Veel eenvoudiger om kritische bedrijfsworkloads te migreren

Veel bedrijfsapplicaties zijn een uitdaging bij verplaatsing naar de cloud, omdat de meeste hyperscale cloudproviders zijn ontworpen op basis van een virtueel machinemodel met resources die worden gedeeld via de compute hypervisor en netwerken met te veel abonnees. Deze oudere cloudcomputing-architectuur maakt het lastig om bedrijfsapplicaties op het verwachte prestatie- en beschikbaarheidsniveau uit te voeren zonder doorgaans significante wijzigingen aan te brengen, wat extra complexiteit en risico's met zich meebrengt. Bedrijfsapplicaties en andere prestatiegevoelige on-premises applicaties zijn ontworpen om optimaal te werken op: scale-up architecturen voor het op- en afschalen van resources (niet scale-out); netwerken met ultralage latentie; permanente verbindingen met relationele databases; en clustering van resources voor beschikbaarheid. OCI is ontworpen met belangrijke cloudtechnologieën om aan de vereisten van bedrijfsapplicaties te voldoen.

Door klanten behaalde successen met cloudmigraties voor bedrijven

Mazda-logo
Mazda

Verplaatste het voorraadbeheersysteem naar OCI zonder applicatiewijzigingen. Verlaagde de kosten met 50%.

Alliance Data Systems-logo
Alliance Data Systems

Migreerde hun HCM en financiële planning, samen met 60 TB aan belangrijke data, naar OCI. De prestaties namen toe met 25% en de kosten werden met 40% verlaagd.

7-Eleven-logo
7-Eleven

Verplaatste in 13 weken tijd de belangrijkste ERP- en backoffice-applicaties naar OCI. Alleen OCI voldeed aan de eisen ten aanzien van databaseschaalbaarheid en veerkracht.

2. Alles wat u nodig hebt om moderne cloud-native applicaties te bouwen

Hoewel OCI is ontworpen om beter te zijn voor bedrijfsapplicaties, maken dezelfde innovaties op het gebied van netwerken, rekenen en opslag cloud-native applicaties krachtiger, veerkrachtiger en schaalbaarder. OCI heeft de brede cloudservices en het partnerecosysteem dat u nodig hebt om productie-cloud-native apps te bouwen.


OCI is ontworpen om een betere cloud te zijn voor uw hele toolchain voor ontwikkeling met ondersteuning voor cloudservices vanuit een reeks samenwerkingen.

3. Autonome services beveiligen en schalen uw apps automatisch en stemmen deze automatisch af

Autonome services zijn ontworpen om de patching en prestatieoptimalisatie van het besturingssysteem en de database te automatiseren. Verkeerde configuratie en slechte optimalisatie kunnen een applicatie minder laten presteren en verkeerd toegepaste beveiligingspatches kunnen kwetsbaarheden in het systeem introduceren. Autonome services zijn ontworpen om risico's en kosten van menselijke fouten te verminderen door:het inrichten van nieuwe databases en rekeninstanties te automatiseren


de configuratie van gebruikerstoegang te automatiseren


de versleuteling van services te automatiseren


online patches en updates te automatiseren


het op- en afschalen van resources als de vraag verandert te automatiseren


prestatieoptimalisatie te automatiseren

Oracle Autonomous Services

Oracle past deze automatisering en extra workloadspecifieke optimalisatie toe met de Autonomous Database in belangrijke databasegebruiksscenario's, waaronder datawarehousing, transactieverwerking en documentdatabases. Oracle automatiseert het besturingssysteem ook volledig met Autonomous Linux, dat automatisch patches en updates uitvoert terwijl het systeem draait, waardoor 99,995% beschikbaarheid wordt gegarandeerd.

Klanten die vertrouwen op autonome services

Aon-logo
Aon

Integreerde sales- en marketingdata in Autonomous Data Warehouse. Ervoer 50 tot 60 keer snellere query-prestaties dan on-premises, betere beveiliging en bespaarde 15 uur aan wekelijkse beheertijd.

Lyft-logo
Lyft

Consolideerde 30 financiële en operationele systemen in een nieuw financieel datawarehouse dat één bron van waarheid biedt. Automatisch op- en afschalen biedt prestaties voor piekperioden voor fiscale rapportage en flexibele kosten.

Siemens-logo
Siemens

Verplaatste in slechts twee weken tijd een complex projectinformatie- en beheersysteem naar de cloud. Verbeterde de prestaties en realiseerde tot 90% besparing in kosten en tijd ten opzichte van on-premises.

4. Oracle Cloud biedt de meeste ondersteuning voor hybride cloudstrategieën

We hebben de architectuur van Oracle Cloud ontworpen om een breed scala aan implementatieopties voor klanten te ondersteunen. Klanten kunnen een volledige OCI-regio uitvoeren vanuit hun datacenter, volledige on-premises VMware-omgevingen verplaatsen naar public cloudregio's of OCI-services, zoals Exadata en Roving Edge rechtstreeks naar de benodigde werklocatie verplaatsen. Oracle heeft ook een unieke interconnectie met Microsoft Azure om multicloud-services met lage latentie en geïntegreerde identiteit te bieden in acht regio's over de hele wereld. Of klanten nu al een primaire cloudprovider hebben gekozen of in een eerder stadium van hun cloudimplementatie zijn, ze kunnen hun bedrijf moderniseren met de controle, prestaties en waarde van het assortiment hybride keuzes van OCI.

Door klanten behaalde successen met hybride cloudstrategieën

NRI-logo
NRI

Verplaatste de bedrijfskritische SaaS-applicaties naar een Dedicated Region, die worden gebruikt door bijna 70% van de kapitaalmarktbedrijven in Japan. Ze verhoogden zowel de kosten als de operationele efficiëntie ten opzichte van de on-premises implementatie.

Entel-logo
Entel

Verplaatste de bedrijfsapplicaties en VMware-workloads naar Oracle Cloud Infrastructure. Ze verlaagden de infrastructuurkosten met 50% ten opzichte van on-premises en verminderden de beheer- en monitoringactiviteiten met 90%.

TIM Brasil-logo
Tim Brasil

Tim Brasil migreert 7000 servers, 35.000 cores, 1200 databases en 15 petabytes aan opslag. Core-facturering, CRM, aangepaste DB-applicaties en VMware gaan over op OCI. De Oracle-Azure-interconnectie biedt 40 Gbps, gefedereerde identiteit en een SLA van 99,95%.

5. Hoe wij beveiliging benaderen—ingebouwd, standaard ingeschakeld, zonder extra kosten

Bij het bouwen van de cloud van de volgende generatie hebben we niet alleen de architectuur verbeterd, maar ook belangrijke kenmerken zoals beveiliging. In de meeste public clouds worden apps gebouwd, waarna de beveiliging, naarmate ze groter en functioneler worden, wordt gekoppeld aan de applicatie en de services die deze uitvoeren. Voor elke applicatie die u wilt beveiligen, is een groot aantal verschillende services nodig, vaak met verschillende prijzen per service. Bij OCI hebben we beveiliging vanaf het begin van uw applicatie-build of -migratie in de kernervaring ontworpen en hebben we het grootste deel van onze beveiligingstools gratis gemaakt als onderdeel van uw omgeving.


Oracle Cloud-compliance

Oracle heeft een uitgebreid cloud compliance-programma dat is ontworpen om klanten te helpen wereldwijd te werken in een complexe en snel veranderende zakelijke en regelgevingsomgeving. Oracle beheert meer dan 80 wereldwijde, regionale en branchespecifieke programma's om attesten van derden te bieden, zoals SOC, ISO, HIPAA en FedRAMP, en adviezen voor standaarden zoals GxP, NIST, GDPR en FISC. Dataprivacy-wetgeving varieert van regio tot regio en OCI onderhoudt actief programma's om te voldoen aan normen zoals PCI-DSS. OCI beschermt de privacy verder door standaard services te leveren die regiospecifiek zijn, met extra privacyfuncties, evenals gepubliceerde dataverwerkingsstandaarden en regelmatige rapportage van verzoeken van wetshandhavingsinstanties.

6. OCI biedt de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding

Bij het ontwerpen van Oracle Cloud wilden we een cloud die in elke applicatie sterker presteerde, terwijl we ook een betere prijs-prestatieverhouding zochten. Daarom hebben we onze prijzen wereldwijd consistent gemaakt, waarbij de kosten voor een reken- of opslagservice in alle regio's even voordelig zijn om de acceptatie te vereenvoudigen. We hebben onze prijzen concurrerend gemaakt zonder dat klanten zware, meerjarige verplichtingen hoeven aan te gaan. We hebben de kernfuncties van de cloud, zoals beveiliging en containerbeheer, ontworpen om te worden opgenomen in de rekenkosten, niet als extra kosten. We hebben beter presterende netwerken gebouwd, maar ook de verplaatsing van gegevens uit de cloud geprijsd omdat we inzien dat onze klanten multicloud-netwerken bouwen om hun klanten van dienst te zijn.

Naast serviceprijzen maken we het werken met Oracle Cloud voortdurend eenvoudiger. We ondersteunen onze diensten met de meest uitgebreide SLA's, waarbij we niet alleen de beschikbaarheid financieel garanderen, maar ook de prestaties van onze netwerk- en opslagservices, evenals uw vermogen om services te allen tijde via API's te beheren. Om de migratie te vereenvoudigen, voeren we het ontwerp, de planning en migratie van uw workloads naar de cloud zonder meerkosten uit via ons Cloud Lift-programma. Uiteindelijk kunnen we de ondersteuningskosten voor uw softwarelicenties met 25 tot 33 procent verminderen doordat u uw OCI-gebruik schaalt via Oracle Support Rewards.

De voordelen lopen op. Stel’ dat u een aangepaste toepassing naar OCI verplaatst. U kunt kiezen voor lagere Bring Your Own License-prijzen voor Oracle Database in de cloud, gratis technische ondersteuning krijgen om uw applicatie te verplaatsen en uw totale kosten verlagen via OCI-kwantumkortingen en door Support Rewards te verdienen.

Klanten kiezen voor OCI vanwege prestaties en kostenbesparingen

Cisco-logo
Cisco

Voert het SaaS-beveiligingsproduct uit op OCI om duizenden workloads per klant te bewaken. Ze realiseren 60 keer betere prestaties en 90% lagere kosten.

8x8-logo
8x8

Biedt geschaalde cloud-based webconferenties aan 20 miljoen actieve gebruikers per maand. Ze bespaarden 80% op netwerken door over te stappen naar OCI en de prestaties werden 20% hoger.

Logo van de staat Texas
De staat Texas

Verwacht de kosten met 50% te verlagen voor de staatsbrede ERP die 150.000 werknemers ondersteunt.

 

OCI: een volledig cloudinfrastructuurplatform voor elke workload

Oracle Cloud Infrastructure heeft alle services die u nodig hebt om al uw IT te migreren, te bouwen en uit te voeren, van bestaande bedrijfsworkloads tot nieuwe cloud-native applicaties en dataplatforms.

Services voor ontwikkelaars

Services voor ontwikkelaars

Bouw, implementeer en beheer moderne cloudapplicaties met behulp van ontwikkelaarsvriendelijke tools en services.

Containers en functies

Containers en functies

Implementeer microservices-applicaties op krachtige, beheerde, open-source Docker-, Kubernetes- en Fn Functions-services.

Applicatie-integratie

Services voor applicatie-integratie

Integreer SaaS-, cloud- en on-premises workloads met vooraf gebouwde of aangepaste connectiviteit. Maak al uw data toegankelijker met API's.

Analytics en BI

Analytics en BI

Realiseer uitgebreide business intelligence met augmented analytics om uw organisatie te helpen groeien door middel van unieke inzichten.

Machine Learning en AI

Machine Learning en AI

Voeg eenvoudig intelligence toe aan uw applicaties en workloads met vooraf gebouwde perceptie- en beslissingsmodellen en kant-en-klare chatbots, of bouw en train uw eigen modellen met onze data science services.

Data Lakehouse

Data Lakehouse

Krijg nieuwe inzichten binnen al uw data met ons uitgebreide platform van beheerde Spark-, Hadoop-, Elasticsearch- en Kafka-compatibele services, gecombineerd met de beste datawarehouse- en databeheerservices.

Compute

Compute

Veilige en elastische rekencapaciteit in de cloud die varieert van flexibele virtuele machines (Flex VM's) en krachtige Bare Metal-servers tot HPC en GPU's.

Opslag

Opslag

Pak belangrijke gebruiksscenario's aan met on-demand lokale, object-, bestands-, blok- en archiefopslag.

Netwerken

Netwerken

Maak veilig verbinding met een aanpasbaar, geïsoleerd virtueel cloudnetwerk (VCN) als het hart van uw cloudimplementatie. Verplaats data tegen 25% van de kosten van andere cloudproviders.

Oracle Databases

Oracle Databases

Voer kostenbesparende, krachtige en autonome versies uit van Oracle Database, het meest toonaangevende geconvergeerde, multimodel databasebeheersysteem in de cloud ter wereld.

Open-source databases

Open-source databases

Voer applicaties van productiekwaliteit uit op onze beheerde MySQL-service, met de beste prijs-prestatieverhouding. Snelheidsanalyse op grootte met de enige MySQL-geïntegreerde, in-memory query-accelerator.

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, compliance

Beveiliging, waarneembaarheid en beheer, compliance

Bescherm uw meest waardevolle data in de cloud met de voor beveiliging ingerichte aanpak en uitgebreide compliance-programma's van Oracle. Oracle biedt zichtbaarheid en door machine learning gestuurde inzichten om het beheer te vergemakkelijken binnen alle lagen van de stack die op elke technologie, waar dan ook, wordt geïmplementeerd.

Wereldwijde cloud-datacenterinfrastructuur
30 commerciële en overheidsregio's | Cloud@Customer | Dedicated regions | Edge-apparaten

Wereldwijde cloud-datacenterinfrastructuur

Wereldwijde, veilige, krachtige omgevingen om al uw workloads te verplaatsen, te bouwen en uit te voeren. Hybride en edge-aanbod biedt gespecialiseerde implementatie, niet-verbonden en met tussenpozen verbonden activiteit, lage latentie en hoge prestaties, evenals datalokaliteit en beveiliging.

Aan de slag

Probeer blijvend gratis cloudservices uit met een trial van 30 dagen

Oracle biedt een gratis trial zonder tijdslimieten voor bepaalde services zoals Autonomous Database, Compute en Storage, met daarbij US$ 300 in gratis tegoed om extra cloudservices uit te proberen. Lees de informatie en meld u vandaag nog aan voor uw gratis account.

 • Wat is inbegrepen in Oracle Cloud Free Tier?

  • Blijvend gratis
  • 2 Autonomous Databases van elk 20 GB
  • Compute-VM's
  • 100 GB blokvolume
  • 10 GB objectopslag

Neem contact op met de verkooporganisatie

Wilt u meer weten over Oracle Cloud Infrastructure? Laat een van onze experts u helpen.

 • Zij kunnen vragen beantwoorden zoals:

  • Welke workloads werken het best op OCI?
  • Hoe kan ik mijn investeringen in Oracle optimaal benutten?
  • Hoe verhoudt OCI zich tot andere aanbieders?

Oracle Cloud Insider

Ontvang de nieuwste branchetrends, best practices en productupdates en blijf op de hoogte van nieuwe trainingsprogramma's en aanstaande evenementen.

Krijg informatie van experts

Lees meer over uw opties in de cloud van industrieanalisten zoals IDC. Zij bieden gedetailleerde, objectieve perspectieven op de nieuwste strategieën en oplossingen.