Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Strategische overnames van Oracle

Oracle wil via acquisitieactiviteiten het productaanbod versterken, sneller innoveren, sneller inspelen op vragen van klanten en de partnermogelijkheden uitbreiden. De filosofie van Oracle wat betreft fusies en overnames is grotendeels gericht op onze continue inzet voor klantenservice en productondersteuning, waarbij we tegelijkertijd proberen onze financiële doelstellingen te halen en meerwaarde te creëren voor onze aandeelhouders.

Oracle koopt FarApp
Oracle koopt Sauce Video

Applicaties

AddThis

Op 5 januari 2016 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van AddThis, een toonaangevende leverancier van personalisatie voor uitgevers, doelgroepeninzicht en activeringstools die 15 miljoen websites aansturen en een ongeëvenaarde kwaliteit, schaalvergroting en inzicht in doelgroepsegmenten mogelijk maken.
Inloggen

BlueKai

Op 24 februari 2014 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van BlueKai om de grootste Marketing Cloud ter wereld uit te breiden met het toonaangevende databeheerplatform om marketingprogramma's en klantervaring te personaliseren. BlueKai stelt bedrijven in staat om online, offline en mobiele marketingcampagnes te personaliseren met rijkere en actiegerichte informatie over beoogde doelgroepen.
Inloggen

Crosswise

Op 14 april 2016 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Crosswise, een toonaangevende leverancier van op machine learning gebaseerde cross-device data waarmee marketeers en premium publishers kunnen profiteren van cross-device advertising, personalisatie en analytics. De innovatieve technologie van Crosswise verwerkt maandelijks meer dan één petabyte aan gebruikersdata en activiteitsdata voor miljarden unieke apparaten.’

CrowdTwist

Op 2 oktober 2019 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van CrowdTwist, de toonaangevende cloud-native oplossing voor klantloyaliteit om merken in staat te stellen gepersonaliseerde klantervaringen te bieden. De CrowdTwist-oplossing biedt meer dan 100 kant-en-klare engagementtrajecten, waardoor marketeers een snelle time-to-value krijgen om een completer beeld van de klant te ontwikkelen.
Inloggen | Ondersteuning

DataFox

Op 22 oktober 2018 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van DataFox, waarvan de cloud-based AI-data-engine en afgeleide zakelijke inhoud de meest actuele, nauwkeurige en uitgebreide set van informatie op bedrijfsniveau en inzichtelijke data bieden om zakelijke beslissingen te optimaliseren.
Inloggen

FarApp

Op 6 april 2021 maakte Oracle bekend dat het een overeenkomst had gesloten voor de overname van FarApp. FarApp is een toonaangevende leverancier van connectors voor e-commerce, logistiek, detailhandel en horeca voor Oracle NetSuite. De overname leidt naar verwachting tot een meer naadloze en uniforme ervaring voor NetSuite-klanten.

Grapeshot

Op 24 april 2018 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Grapeshot, een leverancier van oplossingen voor merkveiligheid en pre-bid contextuele oplossingen voor meer dan 5000 van de meest toonaangevende marketeers wereldwijd. Het Contextual Intelligence Platform van Grapeshot maakt het mogelijk snel sterk aangepaste segmenten te creëren, waarmee marketeers en hun agencies vol vertrouwen onveilige inhoud kunnen vermijden en het wereldwijde doelgroepenbereik kunnen vergroten.
Inloggen

Iridize

Op 20 september 2018 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Iridize, een toonaangevend zakelijk platform voor gepersonaliseerde en contextuele inwerking van gebruikers en training voor cloudapplicaties.
Inloggen

LogFire

Op 6 september 2016 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van LogFire, een leverancier van cloud-based warehouse management-applicaties. De built-for-the-cloud oplossing van LogFire biedt een geïntegreerd platform voor warehouse-, voorraad- en personeelsbeheer dat eenvoudig kan worden geschaald naarmate het volume en de complexiteit toenemen.

Maxymiser

Op 20 augustus 2015 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Maxymiser, waarmee de toonaangevende positie van Oracle Marketing Cloud wordt uitgebreid met de krachtigste in de branche beschikbare oplossing voor het optimaliseren van web en mobiele klantervaringen. Maxymiser is een toonaangevende leverancier van cloud-based software waarmee marketeers kunnen testen, targeten en personaliseren wat een klant op een webpagina of app ziet, waardoor de betrokkenheid en inkomsten aanzienlijk toenemen.
Inloggen

Moat

Op 18 april 2017 nam Oracle Moat over, het snelst groeiende cloudbedrijf voor digitale metingen, dat data en analytics gebruikt om media voor toonaangevende marketeers en uitgevers te verbeteren. Moat blijft een onafhankelijk platform binnen Oracle Data Cloud, dat betrouwbare metingen, analytics en informatie levert aan 's werelds grootste merken.
Inloggen

NetSuite

Op 7 november 2016 werd de overname van NetSuite door Oracle een feit, waardoor het bereik van de cloud-ERP-oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven van NetSuite werd vergroot door de breedte en diepgang van de enterprise-grade cloudoplossingen voor back- en frontoffice van Oracle.
Inloggen | Ondersteuning

Oxygen Systems

Op 26 juni 2019 kondigde Oracle de overname aan van Oxygen Systems, een NetSuite SuiteCloud Developer Network-partner die lokalisatieoplossingen biedt om te voldoen aan de complexe belasting- en rapportagevereisten voor bedrijven met activiteiten in Brazilië.

Sauce Video

Op 27 april 2020 voltooide Oracle de overname van Sauce Video, een oplossing voor contentcreatie en sourcing waarmee bedrijven kunnen samenwerken met hun medewerkers, klanten en fans. De oplossing van Sauce Video beperkt de complexiteit en kosten van het maken van video's, waardoor klanten eenvoudig video's kunnen vastleggen, verzamelen en maken voor een breed scala aan gebruiksscenario's, waaronder marketing, verkoopmogelijkheden, werving en medewerkersbetrokkenheid.
Inloggen | Ondersteuning

Vocado

Op 30 april 2018 kondigde Oracle aan dat het de overname van Vocado, een toonaangevende, studentgerichte, cloud-based oplossing voor financiële ondersteuning voor instellingen voor hoger onderwijs, had voltooid. De oplossing helpt studenten om uit te zoeken voor welke financiering ze in aanmerking komen en deze te verkrijgen, zodat zij hun opleidingsdoelen kunnen verwezenlijken.

Infrastructuur

Apiary

Op 19 januari 2017 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Apiary, dat de meest uitgebreide API-integratiecloud creëert door toevoegen van de toonaangevende oplossing voor API-ontwerp- en -beheer. De baanbrekende APIFlow-oplossing van Apiary biedt het raamwerk en de tools voor het ontwikkelen van Application Programming Interfaces (API's), die zakelijke services en data delen en helpen bij het creëren van moderne, cloud-based applicaties en ervaringen.
Inloggen | Inschrijven

DataScience.com

Op 16 mei 2018 maakte Oracle bekend dat het een overeenkomst had gesloten voor de overname van DataScience.com. DataScience-klanten maken gebruik van hun toonaangevende tools om werk te organiseren, gemakkelijk toegang te krijgen tot data en computing resources en end-to-end modelontwikkelingsworkflows uit te voeren.

Dyn

Op 21 november 2016 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Dyn, de toonaangevende cloud-based internetprestatie- en DNS-provider die internettoepassingen en cloudservices bewaakt, bestuurt en optimaliseert om snellere toegang, kortere laadtijden van pagina's en hogere tevredenheid van de eindgebruiker te realiseren.
Logins | Ondersteuning

Dyn-klantenlogins

PORTALS VOOR THUISGEBRUIKERS


PRODUCT PORTALS (DYNID)

Palerra

Op 18 september 2016 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had getekend voor de overname van Palerra, waardoor Oracle Identity Cloud Service wordt uitgebreid met een innovatieve Cloud Access Security Broker (CASB). Het innovatieve CASB-product van Palerra, LORIC, beschermt en waarborgt compliance van applicaties, workloads en gevoelige data die is opgeslagen in cloudservices.’ Inloggen voor Noord-Amerika | Inloggen voor Europa

Ravello Systems

Op 22 februari 2016 heeft Oracle een overeenkomst getekend voor de overname van Ravello Systems. Alle Ravello-medewerkers zullen bij Oracle in dienst treden als onderdeel van Oracle Public Cloud.

SparklineData

Op 10 april 2018 voltooide Oracle de overname van SparklineData om Oracle PaaS-services uit te breiden voor zakelijke klanten die overstapten naar Big Data-oplossingen. SNAP biedt responstijden voor query's van minder dan een seconde die kunnen worden geïmplementeerd via datawarehouses, data lakes en IoT-analytics.

Wercker

Op 17 april 2017 kondigde Oracle aan dat het een definitieve overeenkomst had getekend voor de overname van Wercker. Wercker stelt organisaties en hun ontwikkelteams in staat om doelstellingen voor continuous integration en continuous delivery (CI/CD) te realiseren met microservices en Docker.
Inloggen

Zenedge

Op 5 maart 2018 voltooide Oracle de overname van Zenedge, waarbij toonaangevende cloud-based applicatie- en netwerkbeveiligingsmogelijkheden werden toegevoegd om ondernemingen te beschermen tegen de complexe digitale dreigingen van deze tijd.

Bouw en techniek

Aconex

Op 17 december 2017 kondigde Oracle aan een overeenkomst te hebben gesloten met Aconex, een toonaangevende cloud-based oplossing die teamsamenwerking voor bouwprojecten beheert.
Inloggen Aconex | Inloggen BidContender | Inloggen Conject | Ondersteuning

Textura

Op 28 april 2016 kondigde Oracle aan dat het een definitieve overeenkomst had gesloten voor de overname van Textura, een toonaangevende leverancier van bouwcontracten en clouddiensten voor betalingsbeheer. Textura biedt zijn cloudservices aan in een verbruiksmodel dat de voorkeur heeft binnen de engineering- en bouwsector, waarbij de betrokken bedrijven betalen op basis van projectactiviteit.
Logins | Ondersteuning | Webinartraining

Logins voor klanten van Textura


Communicatie

Talari Networks

Op 15 november 2018 sloot Oracle een overeenkomst voor de overname van Talari Networks, een toonaangevende leverancier van SD-WAN-technologie (Software-Defined Wide Area Network). De Failsafe-technologie van Talari verbetert de voordelen van SD-WAN door grotere betrouwbaarheid en voorspelbaarheid toe te voegen, terwijl de beveiliging van site-to-site en site-to-cloud-connectiviteit en applicatietoegang via elk IP-netwerk behouden blijft.

 

Horeca en detailhandel

Nor1

Op 18 november 2020 maakte Oracle bekend dat het een overeenkomst had gesloten voor de overname van Nor1. De overname zorgt voor uitbreiding van OPERA Cloud Suite van Oracle Hospitality door toevoegen van het Merchandising-platform van Nor1, waarmee hotels gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen gedurende het gasttraject met behulp van AI en machine learning.
Ondersteuning

 

Biowetenschappen

goBalto

Op 17 oktober 2018 kondigde Oracle aan dat het een overeenkomst had gesloten voor de overname van goBalto, dat toonaangevende cloudoplossingen levert om klinische trials te versnellen door de selectie en het opzetten van de best presterende klinische onderzoekssites voor het uitvoeren van trials te stroomlijnen en automatiseren.

 

Nutsbedrijven

LiveData Utilities

Op 31 maart 2020 maakte Oracle bekend dat het een overeenkomst is aangegaan voor de overname van LiveData Utilities. De overname zorg voor uitbreiding van het netwerkbeheersysteem van Oracle Utilities door het toevoegen van een langdurige partner, die toonaangevende middleware-oplossingen voor operationele technologie (OT) en SCADA-mogelijkheden biedt voor het bewaken en besturen van nutsapparatuur, terwijl de complexiteit van realtime systemen wordt beperkt.
Ondersteuning

Opower

Op 2 mei 2016 kondigde Oracle aan dat het een definitieve overeenkomst had gesloten voor de overname van Opower, de toonaangevende leverancier van cloudservices voor klantbetrokkenheid en energie-efficiëntie aan nutsbedrijven. Het Big Data-platform van Opower bewaart en analyseert meer dan 600 miljard meterstanden van 60 miljoen eindklanten van nutsbedrijven, waardoor nutsbedrijven proactief kunnen voldoen aan wettelijke vereisten, de servicekosten kunnen verlagen en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.
Inloggen