Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Uitgesproken filantropisch en maatschappelijk verantwoord

Foto met dank aan Aim High

Het goede voorbeeld geven

Oracle's inspanningen op het gebied van MVO zijn vastberaden, duidelijk en effectief. We zijn er trots op dat onze grootste troeven – onze mensen en onze technologie – elke dag positieve veranderingen brengen.

Onderwijs

Samen de nieuwe grenzen van het onderwijs verkennen

Onze onderwijsinitiatieven—Oracle Academy en Oracle Education Foundation—helpen studenten die vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om innovatieve leiders te worden op het gebied van technologie. Beide programma's bleken van vitaal belang om studenten tijdens de pandemie te stimuleren.

Liefdadigheid

Doeltreffende filantropie

Oracle steunt duizenden non-profitorganisaties wereldwijd door middel van subsidies, sponsoring en schenkingen op de werkplek.

Vrijwilligerswerk

Met hart en ziel een bijdrage leveren

Het hele jaar door zetten Oracle-vrijwilligers over de hele wereld zich in voor onze planeet en de mensen erop. Alleen dit jaar zijn er al 1600 projecten geweest.

MVO-community's

Verbindingen opbouwen. Kennis delen. Onze impact vergroten.

Het MVO-communityprogramma verenigt werknemers met een passie voor liefdadigheid en vrijwilligerswerk. Sinds de lancering in 2019 zijn er ’al meer dan 30 community's ontstaan en dit aantal blijft nog steeds stijgen.

Duurzaamheid

De planeet is een stakeholder

Bij Oracle weten we dat duurzaamheid goed is voor uw bedrijf. We investeren voortdurend in initiatieven waarmee we ons bedrijf op een meer duurzame wijze kunnen runnen en voor onze klanten producten en diensten kunnen ontwikkelen om hetzelfde te doen.

Gezondheid

Samen flexibel

Om de pandemie te doorstaan hebben we een mate van flexibiliteit en samenwerking moeten ontwikkelen zoals de meesten van ons nog nooit hadden meegemaakt. Oracle en zijn medewerkers zijn vastberaden en sterk gebleven en hebben onze community's, klanten en elkaar nog extra steun geboden.