Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd

Oracle Customer Success — Intris N.V.

Intris N.V.

Intris voldoet aan de vraag van klanten naar logistieke toepassingen met Oracle Cloud

Share
 

In de afgelopen twee jaar is de markt voor logistieke software volledig veranderd. Onze klanten eisen nu de flexibiliteit en kostenvoordelen van cloud-applicaties. Met Oracle Cloud Infrastructure konden we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen.

— Tony Vertenten, CTO, Intris N.V.

Intris verlaagt implementatiekosten voor logistieke software met 80% en versnelt de uitrol 30x met Oracle Cloud-infrastructuur

Intris, is in België een gevestigde aanbieder van software voor de logistieke sector, en draaide zijn flagship TRIS-oplossing al jaren op locatie. TRIS is een suite van apps voor inklaring, vrachtvervoer en opslag. In 2017 lanceerde het bedrijf een cloud-based versie van TRIS. Het project liep echter vertraging op toen de prestaties en betrouwbaarheid van de applicaties niet aan de verwachtingen bleken te voldoen. Intris loste dit op door de flagship-software naar de Oracle Cloud te verplaatsen.
 
Challenges
 • Oplossen van prestatieproblemen bij de TRIS-suite met logistieke applicaties door de uitrol nieuwe cloud-based versies te ondersteunen.
 • De klanten van Intris in staat stellen om de levering van logistieke diensten aan hun klanten te ondersteunen in overeenstemming met hun eigen service level agreements (SLA’s).
 • Altijd en vanaf ieder apparaat toegang bieden tot de software, de uitrol versnellen en de implementatiekosten verlagen.
 • De kosten voor het draaien van de cloud-infrastructuur verlagen in vergelijking met de huidige aanbieder van cloud-infrastructuur.
Results
 • Het werd mogelijk om hoogwaardige prestaties van de logistieke applicaties van Intris te garanderen door ze te draaien op Oracle Cloud-infrastructuur, waardoor de slechte prestaties van oplossingen op locatie zijn opgelost terwijl de uitrol- en bedrijfskosten precies kunnen worden voorspeld.
 • De implementatietijd TRIS-oplossingen is met Oracle Cloud-infrastructuur 30x sneller geworden – van een gemiddeld van een maand voor oplossingen op locatie tot minder dan een dag – cruciaal voor de snelle wereld van de logistieke sector.
 • De kosten van de implementatie van logistieke applicaties is zijn op Oracle IaaS met 80% verlaagd ten opzichte van implementaties op locatie, wat cashflow en winstgevendheid een boost heeft gegeven en kostenvoordelen heeft doorgegeven aan klanten.
 • De kosten voor het draaien van de TRIS-applicaties voor inklaring, vrachtvervoer en opslag op de Oracle Cloud-infrastructuur zijn met de helft verlaagd ten opzichte van de vorige aanbieder van cloud-infrastructuur.
 • Ondersteunde invoering van cloud-diensten door snelle prestaties en betrouwbaarheid te garanderen door middel van logistieke overeenkomsten, zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze hun diensten aan hun cliënten kunnen leveren in overeenstemming met overeengekomen SLA’s.
 • Het verkoopteam van Intris is gemotiveerd om cloud-migratie aan te bevelen aan klanten die TRIS op locatie draaien door ze in staat te stellen verbinding te maken met een OCI-demo-omgeving via een browser om zo eenvoudig de prestaties en waarde van de Oracle Cloud-infrastructuur te kunnen beoordelen.
 • Gestroomlijnde uitrolprocessen en geautomatiseerde bevoorrading van de Oracle Cloud-omgeving door te werken met Oracle Partner Contribute – waarmee de inspanning, de kosten en de tijd die gemoeid zijn met implementatie aanzienlijk zijn gereduceerd.

 

We hebben Microsoft Azure en Amazon Web Services geëvalueerd maar kozen voor Oracle vanwege de kracht van zijn oplossingen voor cloud-infrastructuur en zijn draaiboek voor de toekomst. In ons proof of concept zagen we een verbetering in de IOPS-prestaties van 30% ten opzichte van AWS en Azure. Daarnaast gebruiken we talloze andere producten en diensten van Oracle. Het klinkt misschien cliché, maar Oracle werkt perfect op Oracle.

— Tony Vertenten, CTO, Intris N.V.

About Intris N.V.

Headquarters

 
Berchem, Belgien

Employees

 
42

Annual Revenue

 
US$5.2 Million
Intris N.V. werd opgericht in 1994 en is een toonaangevende aanbieder voor oplossingen op het gebied van vrachtvervoer, opslag en inklaring in België en Nederland. Het hoofdkantoor zit in Antwerpen. Intris biedt geavanceerde softwareoplossingen voor honderden klanten, van kleine bedrijven tot multinationals in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Sedert februari 2018 maakt Intris deel uit van de WiseTech Global group, die in Sydney gevestigd is.
 

Partners

De uitvoering van het project werd ondersteund door de plaatselijke Oracle-partner, Contribute, zodat de transitie naadloos en kostenefficiënt verliep. Als Cloud Managed Service Provider organiseert en ondersteunt het bedrijf de TRIS-infrastructuur op Oracle Cloud. Contribute biedt ook klantenondersteuning uit naam van Intris, evenals doorlopende consultancy die ondersteuning zal bieden bij toekomstige upgrades en het aanbod van Intris op het gebied van cloud-based diensten zal uitbreiden.
Published:  Feb 15, 2019