Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Advertising (Oracle Data Cloud)

In een steeds complexere, verbonden wereld moet u weten wie uw beste doelgroepen zijn en deze in de juiste omgeving kunnen bereiken. U moet ervoor zorgen dat echte mensen uw advertenties zien. Het draait allemaal om de eeuwige vraag: "Zijn met mijn reclame de doelstellingen bereikt?" Met Oracle Advertising kunt u deze vraag vandaag beantwoorden en bent u klaar voor de toekomst.

Oracle Advertising
Oracle wint 6 Adweek-onderscheidingen Oracle wint 6 Adweek-onderscheidingen

Ontdek hoe de adtech- en martech-oplossingen van Oracle u ook helpen om te winnen.

Verbonden tv meten en desinformatie voorkomen Verbonden tv meten en desinformatie voorkomen

Lees meer over de meetmogelijkheden van Oracle Moat voor tv-beelden en ons partnerschap met de Global Disinformation Index (GDI) om desinformatie succesvol te bestrijden.

Oracle Advertising-oplossingen

Activering

Realiseer het rendement dat u wilt uit uw eerstelijns data en advertentie-uitgaven met data-onboarding, unieke beheerde databronnen en tools voor contextuele informatie. Bereik en betrek zowel klanten als potentiële klanten via digitale kanalen en doe dit in de juiste omgeving voor uw merk met onze toonaangevende oplossingen voor merkveiligheid en geschiktheid.

Aanbevolen producten

Moat-meting

Gebruik onze bekroonde Moat-producten om de impact van uw advertenties te meten, met meer dan 50 meettechnieken die zijn geaccrediteerd door de Media Rating Council (MRC) voor video, display en in-app voor een persoonlijk overzicht van de prestaties. Krijg inzicht in het bereik van mensen en de frequentie op zowel tv als digitaal, en gebruik een diepgaand inzicht in de aandacht van de consument om het succes van een campagne toe te schrijven aan verkopen.

Aanbevolen producten

Disneyland Paris gebruikt contextuele intelligentie om gezinnen te helpen plezier te vinden

"Voordat een contextuele oplossing werd gebruikt, was de uitdaging waarmee [we] te maken had een daling van het bereik en een stijging van de kosten per aankoop. Vanaf het moment dat we aangepaste en contextuele segmenten gebruikten, haalden onze campagnes uitstekende prestaties."

Sebastien Mayer, Programmatic Audience Management Lead, Disneyland Paris

Succesverhalen van klanten over Oracle Advertising

Lees hoe de grootste merken, reclamebureaus en uitgevers Oracle Advertising gebruiken om uitstekende klantervaringen te leveren die tot betere bedrijfsresultaten leiden.

Waarom moet u kiezen voor Oracle Advertising?

Optimaliseer media met metingen via alle kanalen

Krijg vat op de complexiteit van het moderne medialandschap door prestaties in alle elementen van een campagne te meten en te beheren. Bewijs de impact van uw investeringen met uitgebreide cross-channelmetingen.

Bescherm uw media-investeringen

Onze verificatieoplossingen stellen kopers en verkopers van media in staat om vol vertrouwen te investeren, zodat elke advertentieweergave de kans krijgt om gezien te worden door echte mensen in merkgeschikte omgevingen.

Verhoog de effectiviteit van campagnes

Oracle Advertising stelt adverteerders in staat om campagneprestaties te maximaliseren door ervoor te zorgen dat hun berichten worden afgeleverd bij relevante consumenten in een merkgeschikte omgeving.

Bekroonde oplossingen voor adverteerders en uitgevers

Oracle Advertising heeft Adweek Readers' Choice-prijzen gewonnen voor merkveiligheid, metingen en analytics, en fraudepreventie. Ontdek waarom onze klanten op ons hebben gestemd als de beste in optimalisatie van elke fase van een advertentiecampagne.

29 oktober 2021

The Pulse: digitale reclame in een wereld zonder cookies, restaurants die klantloyaliteit bevorderen en meer

Voeg een bladwijzer toe voor The Pulse, een maandelijks overzicht van bronnen en inzichten in alles over digitale reclame, adtech, martech en madtech. Bekijk onze nieuwste ideeën voor digitale adverteerders, reclamebureaus, platforms, uitgevers en de branche in het algemeen.

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Bronnen voor het verbeteren van digitale reclame-ervaringen

De impact van meerdere platforms meten

Bereik eenvoudig het juiste publiek, met de juiste frequentie. U hebt alleen de juiste formule nodig.

Lees de gids

De zeven grootste trends op het gebied van adtech

2020 was echt een ongekend jaar, zelfs voor de adtech-branche. Lees meer over enkele van de belangrijkste trends van 2020. Ontdek de zeven grootste trends die zich uitstrekken over CTV, IVT en fraude, eSports, merkveiligheid en meer.

Bekijk de video (1:50)

Een geavanceerde tv- en videoreclamecampagne uitvoeren

Lees waar u zich op kunt richten en welke vragen u moet stellen om ervoor te zorgen dat u een solide en veilige strategie ontwikkelt.

Ontdek hoe (pdf)

Een op gegevens gebaseerde strategie voor digitale reclame maken

Lees hoe u contact maakt met de juiste doelgroep en meet hoe zij acties ondernemen. Ondernemen zij de acties die u wilt?

Lees de gids

Bronnen

Documentatiebibliotheek

Over Oracle Advertising

Oracle Advertising-oplossingen, gebouwd via wereldwijde, toonaangevende bronnen, werken voor een verscheidenheid aan doelgroepen, context en metingen om marketeers de data en tools te geven die zij nodig hebben voor elke fase van het marketingtraject.

Waarom Oracle een leider is

Ontdek waarom Oracle een leider is

Luister rechtstreeks naar analisten en klanten. Lees hoe Oracle Advertising and CX advertenties, marketing, sales en serviceapplicaties verbindt met ERP, supply chain en HR op een uniform cloudplatform.

Leren over de cloud

Ontwikkel uw vaardigheden op het gebied van Advertising and CX

Oracle University biedt een verscheidenheid aan leeroplossingen die u helpen bij het uitbreiden van cloudvaardigheden, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de ingebruikname. Lees meer over training en certificering voor Advertising and CX.

Cloud Customer Connect

Cloud Customer Connect

Cloud Customer Connect is dé online cloudcommunity van Oracle. Dit is specifiek ontworpen voor onderlinge samenwerking, het delen van best practices en om de benodigde tools voor leden te bieden, zodat zij kunnen meegroeien met de productstrategie. Leden kunnen ook feedback geven over sales cloud-, marketing cloud- en service cloud-oplossingen, rechtstreeks aan Oracle-ontwikkeling.

Meer klantcommunitygroepen

Eloqua Help Center

Zoek een partner, word een partner

Oracle werkt samen met toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) die een breed scala aan oplossingen bieden voor de uitbreiding en aanvulling van CX-producten (Oracle Advertising and Customer Experience).

Best practices adtech

Adtech-software wordt gebruikt door bedrijven en reclamebureaus om advertentieruimte te kopen en door uitgevers om hun advertentieruimte aan te prijzen en te verkopen. Maar adtech kan verwarrend zijn, want er zijn veel soorten adtech met veel verschillende toepassingen. Voor een volledig inzicht in deze arena is het goed om op de hoogte te zijn van de best practices en van aanvullende methoden en tools, zodat u uitstekende resultaten kunt bereiken.

Aan de slag


Kom bij het Oracle Advertising-team

Bouw aan uw carrière met enkele van de meest innovatieve leiders in de adtech-industrie.


Bezoek een evenement

Leer tijdens onze digitale evenementen de belangrijkste tactieken om het rendement van campagnes te maximaliseren. Laat u informeren over de meest urgente onderwerpen van dit moment, zoals detectie van ongeldig verkeer (IVT), merkveiligheid, attention-analytics en meer.


Vraag een Moat-demo aan

Ontdek hoe u de aandacht voor al uw campagnes kunt meten en trekken met Moat by Oracle.


Onze contactgegevens

Neem contact op met onze medewerkers voor verkoop, ondersteuning en andere vragen.