Sorry, er is geen overeenkomst gevonden voor uw zoekopdracht

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Cloudaccount Aanmelden bij de cloud
Oracle-account

Oracle CX for Industry

Across industries, customers have high expectations. Oracle CX industry solutions unleash the power of innovative technologies and connected applications, enabling you to engage with your customers in exciting ways.

Finding the right CRM
Forrester roept Oracle uit tot leider op het gebied van digitale ervaringen Forrester roept Oracle uit tot leider op het gebied van platforms voor digitale ervaringen

In het rapport 'Forrester Wave™: Digital Experience Platforms, Q3 2021' wordt Oracle genoemd als één van de vier leiders en krijgt de hoogst mogelijke score voor 19 van de 26 criteria.

banking-data-image Bankieren op basis van gegevens: Mastercard, Deloitte en Certegy bespreken de trends in de branche

Neem deel aan de bespreking van Mastercard, Deloitte en Certegy over de manier waarop de hedendaagse zakelijke uitdagingen kunnen worden aangepakt met behulp van gegevens en technologie.

Meer informatie over de nieuwste verkoopinnovaties Wat is er nieuw in Advertising and CX?

Ontdek hoe u met de nieuwste verkoopinnovaties de volledige kracht van AI en machine learning kunt benutten om te zorgen voor relevante klantervaringen.

Verken CX for Industry

Bied uw klanten naadloze ervaringen

Oracle Digital Experience for Communications helpt dienstverlenende bedrijven in de media- en communicatiesector de digitale transformatie voor het 5G-tijdperk te versnellen door zich te abonneren op een compleet SaaS-platform.

Modules
 • Zorg via meerdere kanalen
 • Commerce via meerdere kanalen
 • Catalogus en ontwerp voor ondernemingen
 • Datagestuurde inzichten en aanbevelingen
 • Ontwerp op basis van industriestandaard
 • Open digitale architectuur

Financiële services op het moment dat u deze nodig hebt

Oracle CX for Financial Services helpt u te voorzien in behoeften van klanten met op maat gemaakte oplossingen voor bankieren voor particulieren, zakelijk bankieren en verzekeringen.

Kenmerken
 • Oplossingen voor retailbanking
 • Oplossingen voor zakelijk bankieren
 • Oplossingen voor verzekeringen
 • Effecten en investeringen
 • Mobiele dienstverlening
 • Op samenwerking gerichte innovatie
 • Zakelijke toegang
 • Platformbankieren
 • Regelgeving en marktinitiatieven

Realiseer naadloze coördinatie van zorg om de resultaten voor de patiënt te verbeteren

Oracle CX for Healthcare helpt u om uw patiënt- en medewerkergegevens aan elkaar te koppelen om de zorg te personaliseren, de betrokkenheid te vergroten, het bereik te automatiseren met AI en de zorg naadloos te coördineren.

Oplossingen

Voldoe aan de behoeften van zakelijke klanten en consumenten

Oracle CX for High Technology, Manufacturing and Automotive biedt op maat gemaakte oplossingen waarmee u beter kunt voldoen aan de behoeften van zakelijke klanten en consumenten.

Kenmerken

Voorzie tijdig in de behoeften van retailklanten

Oracle CX for Consumer Markets biedt op maat gemaakte oplossingen voor de segmenten voor consumptiegoederen, de detailhandel en de groothandel.

Oplossingen

Zet een effectief bereik om in superieure resultaten

Oracle CX for Government biedt toonaangevende oplossingen voor de zorg en menselijke diensten, lokale overheden en selfservice en geschiktheid van de overheid.

Kenmerken
 • Oplossingen voor de zorg en menselijke diensten
 • Benadering, screening en selfservice
 • Gespecialiseerde overheidsdiensten
 • Intake en geschiktheid
 • Digitale burgerbetrokkenheid
 • Douane- en immigratieverwerking
 • Intelligente selfservice
 • Gebruikersinterface en begeleide navigatie
 • 24x7 interactie via meerdere kanalen
 • Ontwikkeling van de gemeenschap
 • Jeugdzorg en alimentatie

Creëer waarde voor klanten buiten de productgroep

Verbeter de betrokkenheid van klanten en personaliseer interacties met de klantenservice om te zorgen voor een beter betaalbare en duurzamere toekomst voor uw klanten op het gebied van water, gas en elektriciteit.

Oplossingen

Oplossingen voor de klantervaring, gericht op uw branche

Beschik over een uitgebreide end-to-end oplossing

Elke Oracle CX Industry-oplossing is ontworpen om te voorzien in end-to-end bedrijfsbehoeften voor specifieke branches. Om de implementatieactiviteiten tot een minimum te beperken en een grote zakelijke flexibiliteit te bieden, levert Oracle vooraf gebouwde, configureerbare oplossingen die kunnen worden geïntegreerd met backoffice-oplossingen.

Maak interacties intelligenter en meer contextueel

Profiteer van kunstmatige intelligentie en voorgebouwde analyses om kansen te identificeren, problemen aan te pakken en beter en sneller in de behoeften van klanten te voorzien om de concurrentie af te troeven.

Betrek klanten op momenten dat het nodig is

Met Oracle Cloud CX benut u alle beschikbare gegevens, voorspelt u momenten van behoefte en betrekt u klanten op het juiste moment via het juiste kanaal om hun verwachtingen te overtreffen.

Verken Oracle-brancheoplossingen

Stimuleer digitale transformatie met technologieën die zijn afgestemd op de behoeften van uw branche. Verbind front- en backoffice met een compleet platform om de ontwikkeling te versnellen en te concurreren in de verticale klantervaring.

Bekijk meer succesverhalen van klanten

Succesverhalen van klanten van Oracle CX

Ontdek hoe toonaangevende bedrijven wereldwijd de branchespecifieke oplossingen van Oracle CX gebruiken om hun teams te laten slagen.

Bank of Guam
Comcast
Dish Network
Albuquerque
Stad San José
Kraft Heinz
Juniper
Swisscom
Payoneer

Met een 360-gradenweergave levert Payoneer gepersonaliseerde ervaringen aan hun financiële dienstverleners

CX in auto-industrie

Vijf manieren waarop IoT van invloed is op klantervaringen in de auto-industrie

Jessica Kaufman, Senior Product Marketing Manager

De auto-industrie is van nature zeer innovatief. Ontdek hoe u met het Internet of Things (IoT) nog meer mogelijkheden kunt bieden voor een betere klantervaring. In dit blog worden de vijf belangrijkste toepassingen en effecten van IoT op CX binnen de auto-industrie besproken.

Ontdek de effecten

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Bronnen

Klaar voor release

eBook Oracle Fusion Cloud Applications

Bouw aan de toekomst van uw bedrijf met Oracle SaaS-applicaties. In deze handleiding voor bedrijfsmanagers vindt u nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien, zodat u kunt overleven en groeien, ongeacht wat de toekomst brengt.

Vergelijk Oracle

Siebel CRM

Lokale applicaties van Oracle Siebel CRM richten zich op de meest complexe bedrijfsprocessen voor verkoop, marketing en klantenservice.

Leren over de cloud

Ontwikkel uw vaardigheden op het gebied van Advertising and CX

Oracle University biedt een verscheidenheid aan leeroplossingen die u helpen bij het uitbreiden van cloudvaardigheden, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de ingebruikname. Lees meer over training en certificering voor Advertising and CX.

Klantcommunity

Cloud Customer Connect

Cloud Customer Connect is de belangrijkste online cloudcommunity van Oracle. Specifiek ontworpen voor onderlinge samenwerking, het delen van best practices en om de benodigde tools voor leden te bieden, zodat zij kunnen meegroeien met de productstrategie. Leden kunnen ook feedback geven over sales cloud-, marketing cloud- en service cloud-oplossingen, rechtstreeks aan Oracle-ontwikkeling.

Meer klantcommunitygroepen

Ondersteuning en services

Zoek een partner, word een partner

Oracle werkt samen met toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) die een breed scala aan oplossingen bieden voor de uitbreiding en aanvulling van CX-producten (Oracle Advertising and Customer Experience).

Aan de slag