Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Marketing

Oracle Marketing is de meest uitgebreide, geïntegreerde oplossing die beschikbaar is om cross-channel marketing programma's te lanceren en alle signalen van potentiële klanten en klanten samen te brengen in één overzicht. Met deze oplossing kan een hoger rendement op investeringen in digitale marketing worden gegenereerd. Tevens kan klantloyaliteit worden gerealiseerd door middel van campagnes en kunnen realtime beslissingen worden genomen op kritieke momenten in de campagnecycli.

Webinar: Cross-channel ervaringen van consumenten opnieuw vormgeven met DSW en Oracle Marketing On-demand webinar: Ontdek hoe DSW verbonden B2C-ervaringen creëert

Ontdek hoe DSW het concept klantbetrokkenheid opnieuw heeft uitgevonden in de huidige tijd, met data-gestuurde ervaringen en verbonden intelligentie.

Oracle Live: Driemaandelijkse update over innovaties Oracle Live: Driemaandelijkse update over innovaties

Sluit u aan bij Rob Tarkoff voor een driemaandelijkse update over innovaties en neem vervolgens deel aan gerichte sessies om de impact op verkoop, service, marketing en advertenties te onderzoeken.

Essentiële mogelijkheden voor CRM-leadbeheer - Gartner Essentiële mogelijkheden voor CRM-leadbeheer - Gartner

Lees het Essentiële mogelijkheden voor CRM Lead Management-rapport van Gartner om erachter te komen waarom Oracle het hoogst scoorde voor de gebruiksscenario's voor B2B-verkoop en indirecte relatieverkoop.

Verken Oracle Marketing

Oplossingen voor marketingautomatisering voor gepersonaliseerde B2B-marketing

Maak gerichte, kanaaloverschrijdende marketingcampagnes, optimaliseer jouw activiteiten voor het genereren van leads, personaliseer de communicatie met klanten en potentiële klanten en automatiseer marketingactiviteiten. Gebruik realtime, datagestuurde inzichten om de omzet te verhogen door mogelijke kopers te trekken, deze om te zetten in kopers en relaties met kopers te onderhouden.

Aanbevolen producten

Datagestuurd campagnebeheer voor B2C-marketingprofessionals

Vereenvoudig het maken, uitvoeren en meten van marketingcampagnes. Gebruik ingebouwde intelligentie om realtime klantgedrag vast te leggen en op basis hiervan geavanceerde, maar efficiënte B2C-marketingcampagnes op te zetten.

Aanbevolen producten

Waarom kiezen voor Oracle Marketing?

Integreer en activeer je klantdata

Verbind klantgedrag, transacties, bedrijfs- en klantgegevens binnen de hele klantreis aan elkaar om elke interactie voor elk individu te laten tellen.

Lever relevante ervaringen in realtime

Verzamel data van meerdere locaties, pas informatie op schaal toe en gebruik inzichten om persoonlijke klantervaringen te leveren op de momenten die ertoe doen.

Voer eenvoudig geavanceerde marketing uit

Geef marketeers de mogelijkheid om hun intuïtie en creativiteit te gebruiken om geweldige B2B- en B2C-campagnes en ultieme klantervaringen te orkestreren.

Verhoog de klantloyaliteit en het behoud van klanten

Beloon en betrek deelnemers van je loyaliteitsprogramma in realtime met zeer gepersonaliseerde campagnes op basis van klantdata, winkelgedrag en voorkeuren.

Mazda Motor Europe boekt resultaten

Mazda Motor Europe boekt resultaten door de marketingfunctionaliteiten te synchroniseren en de uitvoering van campagnes te stroomlijnen

"Alle markten... kunnen zien wat de anderen doen. We hebben volledige transparantie. Als een campagne echt goed presteert, nemen we contact op en delen we best practices."

Sandy Klama, Manager, Customer Interaction Management, Mazda Motor Europe

Succesverhalen van klanten over Oracle Marketing

Ontdek waarom bedrijven in alle sectoren Oracle Marketing gebruiken om tijdige, gepersonaliseerde klantervaringen via meerdere kanalen te leveren. Klik op de logo's voor meer informatie.

20 MEI 2021

Vier marketinginnovaties die je klantervaringen een boost geven

Holly Simmons, vicepresident productbeheer, Oracle

Onze laatste ronde marketinginnovaties hebben allemaal betrekking op data, content en informatie, zodat marketeers meer gepersonaliseerde ervaringen op grotere schaal kunnen leveren. Door deze mogelijkheden aan elkaar te koppelen, krijgen klanten gepersonaliseerde aanbiedingen waar en wanneer ze maar willen. Maar dat is niet het enige wat we hebben uitgerold. Lees verder voor de vier marketinginnovaties die we onlangs hebben aangekondigd en gedemonstreerd.

Uitgelichte blogs

Alles weergeven

Zorg ervoor dat elke klantinteractie ertoe doet met gepersonaliseerde marketing

Herken uw klanten overal

Herken alle klanten tijdens al hun interacties met uw merk, zodat u op een consistente en persoonlijke manier met hen kunt communiceren.

Richt je op specifieke klanten, personaliseer de klantervaring en vergroot de betrokkenheid met Oracle Eloqua Advanced Intelligence

Pas je aan op onvoorspelbare klanttrajecten

Verbeter het klantcontact door ervaringen te bieden die zich in realtime aanpassen aan de complexiteit en onvoorspelbaarheid van klantgedrag.

Houd het tempo waarin klanten veranderen bij met realtime klantervaringen (21:39)

Voorspel en voldoe aan de behoeften van de klant

Benut de waarde van AI om met klanten in contact te komen op het moment dat het hen uitkomt, via het kanaal van hun voorkeur en altijd met de juiste boodschap.

Ontdek nieuwe AI-mogelijkheden in Oracle Responsys

Ontdek nieuwe AI-mogelijkheden in Oracle Eloqua

Verbind jouw marketingecosysteem en alles daarbuiten

Breek marketingsilo's af en maak verbinding met sales cloud, service cloud en backoffice applicaties om consistente ervaringen te bieden gedurende de levenscyclus van de klant.

Zie hoe verbonden CX u kan helpen (2:29)

Bronnen

Cloudgereedheid

Klaar voor release

Ontdek meer over de nieuwste versie van Oracle Unity Customer Data Platform en maak van je upgrade een succes. Bekijk de nieuwste functies, waaronder de innovaties, overzichten van mogelijkheden, zakelijke voordelen, overwegingen voor configuraties en gebruikstips.

Documentatie

Documentatie

Oracle biedt een breed scala aan documentatie, video's en zelfstudies die je meer inzicht bieden in Oracle Unity Customer Data Platform. Al deze materialen zijn te vinden in het Oracle Help Center.

Aanvullende documentatie en zelfstudies

Leren over de cloud

Ontwikkel je CX-vaardigheden

Oracle University biedt een verscheidenheid aan leeroplossingen die je helpen bij het uitbreiden van je cloud kennis, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de adoptie. Lees meer over de training en certificering waarop je kunt vertrouwen om de organisatie succesvol te maken.

Klantencommunity

Topliners

Ontvang en deel informatie, vragen en opmerkingen over Oracle Marketing-producten en gerelateerde cloudtechnologieën. De Topliners-community voor Oracle Marketing bevat content voor Oracle Unity Customer Data Platform.

Ondersteuning en services

Oracle Cloud Marketplace

Maak innovatie mogelijk met innovatieve applicaties en services van partners. Vind de meest uitgebreide lijst met sales cloud, service cloud en marketing cloud applicaties in de Oracle Cloud Marketplace.

Best practices

Best practices voor digitale marketing

Digitale marketing verwijst naar elke vorm van marketing die via een digitaal kanaal of apparaat plaatsvindt. Het is een brede term die meerdere marketingkanalen, -strategieën en -tactieken kan omvatten. Als je het goed wilt doen, is het een goed idee om op de hoogte te zijn van de best practices en aanvullende methoden om de concurrentie een stap voor te blijven en de beste resultaten te behalen.

Aan de slag


Vraag een demo aan

Ontdek wat Oracle Marketing voor jou kan doen.


Neem een rondleiding

Verken Marketing en andere CX-applicaties zelf.


Abonneren

Blijf op de hoogte en ontvang de Inside Modern Marketing nieuwsbrief.


Neem contact op met sales

Praat met een lid van ons team over Oracle Marketing.