Sorry, er is geen overeenkomst gevonden voor uw zoekopdracht

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Cloudaccount Aanmelden bij de cloud
Oracle-account

Oracle Marketing

Oracle Marketing is de meest uitgebreide, geïntegreerde marketingoplossing die beschikbaar is om programma's voor kanaaloverschrijdende marketing te lanceren en alle marketingsignalen van potentiële klanten en klanten samen te brengen in één overzicht. Met deze oplossing kan een hoger rendement op investeringen in digitale marketing worden gegenereerd, kan klantloyaliteit worden gerealiseerd door middel van superieure campagneprestaties en kunnen in realtime beslissingen over prestaties worden genomen tijdens kritieke campagnecycli.

Bekijk deze interactieve rondleidingen en verken onze marketingproducten

Interactieve demo van B2B Interactieve demo van B2B

Zie onze marketingautomatisering en onze verkoop- en servicesoftware voor B2B-bedrijven.

Interactieve demo van B2C Interactieve demo van B2C

Bekijk onze B2C-oplossingen voor marketing, e-commerce en klantenservice.

Demo van klantgegevensplatform van Unity Demo van klantgegevensplatform van Unity

Ontdek hoe ons klantgegevensplatform zowel marketing- als technische gebruikers kan helpen.

Verken Oracle Marketing

Data-gestuurd campagnebeheer voor B2C-marketingprofessionals

Vereenvoudig het maken, uitvoeren en meten van marketingcampagnes. Gebruik ingebouwde intelligentie om realtime klantgedrag vast te leggen en op basis hiervan geavanceerde, maar efficiënte B2C-marketingcampagnes op te zetten.

Marketingautomatiseringsoplossingen voor gepersonaliseerde B2B-marketing

Maak gerichte, kanaaloverschrijdende marketingcampagnes, optimaliseer uw activiteiten voor het genereren van leads, personaliseer de communicatie met klanten en potentiële klanten en automatiseer marketingactiviteiten. Gebruik realtime, datagestuurde inzichten om de omzet te verhogen door mogelijke kopers te trekken, deze om te zetten in kopers en relaties met kopers te onderhouden.

Webinar: Cross-channel ervaringen van consumenten opnieuw vormgeven met DSW en Oracle Marketing On-demand webinar: Ontdek hoe DSW verbonden B2C-ervaringen creëert

Ontdek hoe DSW het concept klantbetrokkenheid opnieuw heeft uitgevonden in de huidige tijd, met data-gestuurde ervaringen en verbonden intelligentie.

Oracle Live: Driemaandelijkse update over innovaties Oracle Live: Driemaandelijkse update over innovaties

Sluit u aan bij Rob Tarkoff voor een driemaandelijkse update over innovaties en neem vervolgens deel aan gerichte sessies om de impact op verkoop, service, marketing en advertenties te onderzoeken.

Essentiële mogelijkheden voor CRM-leadbeheer - Gartner Essentiële mogelijkheden voor CRM-leadbeheer - Gartner

Lees het Essentiële mogelijkheden voor CRM Lead Management-rapport van Gartner om erachter te komen waarom Oracle het hoogst scoorde voor de gebruiksscenario's voor B2B-verkoop en indirecte relatieverkoop.

Waarom moet u kiezen voor Oracle Marketing?

01Integreer en activeer uw klantdata

Verbind klantgedrag, transacties, bedrijfs- en klantgegevens binnen de hele klantreis aan elkaar om elke interactie voor elk individu te laten tellen.

Ontdek hoe het klantgegevensplatform van Oracle Unity hierbij kan helpen

02Lever relevante ervaringen in realtime

Verzamel data van meerdere locaties, pas informatie op schaal toe en gebruik inzichten om persoonlijke klantervaringen te leveren op de momenten die ertoe doen.

Personaliseer uw B2C-marketingcampagnes

Bekijk de interactieve demo van B2B Marketing (2:29)

03Voer eenvoudig geavanceerde marketing uit

Geef marketeers de mogelijkheid om hun intuïtie en creativiteit te gebruiken om geweldige B2B- en B2C-campagnes en onweerstaanbare klantervaringen te orkestreren.

Personaliseer uw B2B-marketinginitiatieven

04Verhoog de klantloyaliteit en het behoud van klanten

Beloon en betrek deelnemers van uw loyaliteitsprogramma in realtime met zeer gepersonaliseerde campagnes op basis van klantgegevens, winkelgedrag en voorkeuren.

Volgens Forrester is Oracle een leider op het gebied van loyaliteitsoplossingen

Red Bull Racing Honda en Oracle CX: de motor achter de ervaringen van fans

Oracle Advertising and CX en Red Bull Racing Honda helpen om fans een ongeëvenaarde ervaring te bieden en zorgen ervoor dat fans meer worden betrokken bij de race door middel van personalisatie en realtime betrokkenheid. Kijk hoe de reis zich gaat ontvouwen.

Succesverhalen van klanten over Oracle Marketing

Lees waarom bedrijven in alle sectoren Oracle Marketing gebruiken om klanten tijdige, gepersonaliseerde ervaringen via meerdere kanalen te bieden. Klik op de logo's voor meer informatie.

Zorg ervoor dat elke klantinteractie ertoe doet met gepersonaliseerde marketing

Herken uw klanten overal

Herken alle klanten tijdens al hun interacties met uw merk, zodat u op een consistente en persoonlijke manier met hen kunt communiceren.

Richt u op specifieke klanten, personaliseer de klantervaring en vergroot hun betrokkenheid met Oracle Eloqua Advanced Intelligence

Pas u aan onvoorspelbare klanttrajecten aan

Verbeter het klantcontact door ervaringen te bieden die zich in realtime aanpassen aan de complexiteit en onvoorspelbaarheid van klantgedrag.

Houd het tempo waarin klanten veranderen bij met realtime klantervaringen (21:39)

Voorspel en voldoe aan de behoeften van de klant

Benut de waarde van AI om met klanten in contact te komen op het moment dat het hen uitkomt, via het kanaal van hun voorkeur en altijd met de juiste boodschap.

Ontdek nieuwe AI-mogelijkheden in Oracle Responsys

Ontdek nieuwe AI-mogelijkheden in Oracle Eloqua

Verbind uw marketingecosysteem en alles daarbuiten

Breek marketingsilo's af en maak verbinding met verkoopcloud-, servicecloud- en backofficeapplicaties om consistente ervaringen te bieden gedurende de levenscyclus van de klant.

Ontdek hoe verbonden CX u kan helpen (2:29)

4 maart 2022

De lijst met beste loyaliteitsprogramma's van Amerika in 2022 bevat alleen programma's die werden ondersteund door Oracle CrowdTwist

Jennifer Ajer, Product marketing, Oracle

De jaarlijkse lijst met beste loyaliteitsprogramma's van Amerika in 2022 van Newsweek en Statista laat de beste loyaliteitsprogramma's op de markt zien. Newsweek schrijft: "Loyaliteitsprogramma's zijn nu een essentieel onderdeel geworden van een groot aantal dagelijkse transacties." Bekijk de winnaars en ontdek hoe ze de top hebben bereikt. Sommige van deze programma's werden ondersteund door Oracle CrowdTwist Loyalty and Engagement.

Lees het volledige artikel

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Bronnen

Cloudgereedheid

Best practices en bronnen

Bekijk de beste aanpak en functiekits om optimaal te profiteren van uw Oracle Marketing producten. Of u nu een nieuwe klant bent of op zoek bent naar manieren om u voor te bereiden op implementatie of hoe u uw producten het beste kunt gebruiken, u kunt vinden wat u nodig hebt.

Documentatie

Documentatie

Verken een breed scala aan documentatie, video's en zelfstudies die u meer inzicht bieden in Oracle Marketing. Al deze materialen zijn te vinden in het Oracle Help Center.

Leren over de cloud

Ontwikkel uw CX-vaardigheden

Oracle University biedt een verscheidenheid aan leeroplossingen die u helpen bij het uitbreiden van cloudvaardigheden, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de ingebruikname. Lees meer over de training en certificering waarop u kunt vertrouwen om de organisatie succesvol te maken.

Klantcommunity

Topliners

Ontvang en deel informatie, vragen en opmerkingen over Oracle Marketing-producten en gerelateerde cloudtechnologieën. De Topliners-community voor Oracle Marketing bevat content over het Oracle Unity Customer Data Platform.

Ondersteuning en services

Oracle Cloud Marketplace

Maak innovatie mogelijk met innovatieve applicaties en services van partners. Vind de meest uitgebreide lijst met sales cloud, service cloud en marketing cloud applicaties in de Oracle Cloud Marketplace.

Best practices

Zo werkt marketingautomatisering

Met software voor marketingautomatisering worden processen geautomatiseerd om de resultaten van marketingcampagnes via verschillende kanalen, zoals e-mail, internet, weergave, zoekopdrachten en social media, eenvoudiger te plannen, coördineren, beheren en meten. De software maakt marketing effectiever door processen te automatiseren.

Aan de slag