Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Database

Oracle Database-producten bieden klanten kostenbesparende en hoogwaardige versies van Oracle Database, 's werelds toonaangevende geconvergeerde, multi-model databasebeheersysteem, evenals in-memory, NoSQL en MySQL-databases. Met Oracle Autonomous Database, beschikbaar on-premises via Oracle Cloud@Customer of in de Oracle Cloud Infrastructure, kunnen klanten relationele-databaseomgevingen vereenvoudigen en beheerworkloads verminderen.

Oracle Database 21c-lancering Oracle Database 21c-lancering

Meer informatie over verbeteringen in de geconvergeerde database-engine en hoe we Oracle APEX voor nog meer gebruiksscenario's laten werken.

Oracle erkend in recent gepubliceerde Gartner-rapporten Oracle erkend in recent gepubliceerde Gartner-rapporten

Erkenning van Gartner biedt extra bevestiging voor de zakelijke en technologische doorbraken van Oracle Autonomous Database.

Oracle Autonomous Data Warehouse-innovatiesOracle Autonomous Data Warehouse-innovaties

Luister naar wat EVP Andrew Mendelsohn van Oracle Database Server Technologies vertelt over de nieuwste innovaties van Oracle voor datawarehousing in de cloud.

Database Insider-blog

De verborgen data-economie en de geconvergeerde database van Oracle

Paul Sonderegger, Senior Data Strategist, Oracle

Halverwege de negentiende eeuw circuleerden in de Verenigde Staten achtduizend valuta's. Kleine stadsbanken, kredietverenigingen en zelfs spoorwegmaatschappijen drukten hun eigen geld. Als je op reis ging, verloor je geld waarde of werd het zelfs geweigerd omdat mensen in Virginia je geld van de Baltimore en Ohio Railroad misschien niet vertrouwden. Barmannen en hotels raadpleegden gigantische logboeken met maandelijkse wisselkoersen voor afzonderlijke aankopen. De daaruit voortvloeiende transactiekosten waren een rem op de nationale economie als geheel.

Lees het volledige artikel

Uitgelichte blogs

Alles bekijken
Gartner Peer Insights

Gartner Peer Insights

"Het is het beste databasebeheersysteem dat op de markt is. Ik gebruik het nu al meer dan 4 jaar en het heeft me nog nooit teleurgesteld. Het heeft een enorme hoeveelheid integratietools waarmee de functionaliteit kan worden uitgebreid op basis van zakelijke behoeften. Het biedt veel op het gebied van databeveiliging en ‑optimalisatie."

Senior technisch adviseur in de dienstensector.2

Waarom zou u Oracle kiezen voor al uw databasebehoeften?

Ervaar een complete set databeheerservices

Bouw zeer schaalbare, veilige applicaties met ondersteuning van alle datatypen, inclusief relationeel, grafisch en gestructureerd en ongestructureerd niet-relationeel.

Voer uw kritische databases uit in de cloud (pdf)

Lever een enkele database voor alle data

Word datagestuurd met behulp van Oracle's geconvergeerde database, om meerdere workloads uit te voeren.

Technische informatie: ontwikkelaars en data productiever maken (pdf)

Profiteer van uitstekende prijs-/prestatieverhoudingen

Migreer snel naar Oracle Autonomous Database on Exadata, voor krachtige query's, schaalbaarheid en lage datanetwerkkosten.

Bereken de totale eigendomskosten

Krijg een autonoom voordeel

Zorg voor aanzienlijk minder databasebeheer door uw database automatisch te beveiligen, te patchen, af te stemmen en te onderhouden.

Meer informatie over Oracle Database-strategie (pdf)

Welke database past bij u?

Minder tijd besteed aan het beheren van databases

Oracle Autonomous Database neemt de complexiteit van het gebruiken en beveiligen van Oracle Database weg, terwijl het klanten de hoogste niveaus van prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid biedt.

Producten

Tot 3 keer sneller uit te voeren dan welke andere oplossing dan ook

Door Oracle Database uit te voeren op Exadata, het snelste platform voor Oracle Database, kunnen klanten de transactiesnelheden verhogen, zakelijke analytics en IT-beheer vereenvoudigen. Exadata is beschikbaar in datacenters van de klant en in de Oracle Cloud Infrastructure, waardoor klanten de hoogste prestatieniveaus kunnen bereiken voor door de klant beheerde databases en Oracle Autonomous Database.

Producten

Toonaangevende Oracle Database-technologie in datacenters van de klant

Oracle Database kan on-premises worden geïmplementeerd wanneer klanten zorgen hebben over data residency en netwerklatentie. Met Cloud@Customer-implementaties kan de nieuwste Oracle Cloud-technologie, waaronder Exadata en Autonomous Database, worden gehost in het datacenter van de klant.

Producten

Coördineren van database- en applicatieupgrades

Klanten met toepassingen die afhankelijk zijn van specifieke Oracle Database-versies, hebben volledige controle over de versies die ze uitvoeren en wanneer die versies veranderen.

Producten

Versnel de ontwikkeling van JSON gerichte applicaties

Oracle Database biedt volledige ondersteuning voor schemeless applicatieontwikkeling met behulp van het JSON-datamodel om de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen.

Producten

Lage latentie in reactietijden en elastisch schalen

Oracle NoSQL helpt ontwikkelaars hun productiviteit te verhogen door een beheerde cloud service die datamodellen document en key-value ondersteunt te gebruiken.

Producten

Oracle Database Cloud Services

Een echt geautomatiseerde databaseoplossing

Oracle Autonomous Database is een alles-in-één-clouddatabaseoplossing voor datamarts, data lakes, operationele rapportage en dataverwerking in batches. Oracle gebruikt machine learning om alle routinematige databasetaken volledig te automatiseren voor hogere prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging en operationele efficiëntie.

Producten

Robuust databeheer met zo min mogelijk complexiteit

Oracle Exadata is zeer toegankelijk en uiterst krachtig; het is de veiligste architectuur voor het uitvoeren van Oracle Database. Exadata kan de voetafdruk van uw datacenter verkleinen en de marktintroductietijd voor bedrijfskritische workloads versnellen.

De kracht van Exadata Cloud in datacenters van de klant

Oracle Exadata Cloud@Customer combineert de prestaties van Oracle Exadata met de eenvoud, flexibiliteit en betaalbaarheid van een beheerde databaseservice in de datacenters van de klant. Het is de eenvoudigste manier om uw bestaande Oracle-databases naar de cloud te verplaatsen, omdat het volledige compatibiliteit biedt met bestaande Exadata-systemen en Exadata Cloud Service. Exadata Cloud@Customer voorziet ook in de eisen van klanten ten aanzien van datasoevereiniteit en connectiviteit met lage latentie voor bestaande datacenter-resources, terwijl het hen in staat stelt hogere databaseconsolidatie en -schaling te realiseren dan mogelijk is dan met andere on-premises database cloud services.

Kenmerken

– Voordelige, op abonnementen gebaseerde database cloud service met op secondeverbruik gebaseerde facturering verlaagt de kosten

– Veilig geïmplementeerd achter de firewalls van het datacenter van de klant

– Beschikbaar met Oracle Autonomous Database of Oracle Database Enterprise Edition

– 8 keer schalen met vier krachtige configuraties die volledig worden beheerd door Oracle om aan de zakelijke behoeften van de klant te voldoen1

– Tot 7 keer grotere databases dan RDS op AWS Outposts voor efficiënte consolidatie van klantdatabases1

– Tot 12 keer meer SQL IOPS voor gedeelde opslag dan RDS op AWS Outposts, zodat analytische applicaties zo snel mogelijk werken1

– Tot 10 keer meer SQL-doorvoer naar gedeelde opslag dan RDS op AWS Outposts zorgt voor versnelling van datawarehouses van de klant1

– Tot 98% lagere SQL-latentie voor gedeelde opslag dan RDS op AWS Outposts maakt essentiële OLTP-applicaties van de klant responsiever1

Het beste on-premises Oracle Database-systeem

Oracle Exadata is een full-stack oplossing die de prestaties, schaal, beveiliging en beschikbaarheid van de Oracle-databases van een onderneming verbetert. Het omvat meer dan 60 unieke functies, zoals Smart Scan SQL-offload, die samen met Oracle Database zijn ontwikkeld om OLTP-, analytics- en machine-learning applicaties te versnellen. Exadata verlaagt ook kapitaalkosten en beheerkosten door IT-afdelingen in staat te stellen honderden databases op één systeem te consolideren. Bedrijven kunnen Exadata on-premises, in Oracle Cloud Infrastructure of als Cloud@Customer-oplossing implementeren en Autonomous Database gebruiken om digitale transformaties te vereenvoudigen en te versnellen.

Kenmerken

– Full-stack, geïntegreerde oplossing beperkt de vereisten voor integratie

– Hardware en software met hoge beschikbaarheid maximaliseren de uptime van de database

– 144 keer schaalbaar, van 48 tot 6912 CPU-cores, wat bedrijfsbrede databaseconsolidatie mogelijk maakt

– On-premises en Oracle Cloud-opties vereenvoudigen digitale transformaties

– Intelligente opslag verhoogt de databaseprestaties en houdt de kosten onder controle

– <SQL read-latency van 19 microseconde verbetert de OLTP-responsiviteit

– Tot 16 miljoen SQL IOPS verhoogt de doorvoer voor geconsolideerde workloads

– Tot 560 GB/s SQL-doorvoer versnelt data-intensieve analyticstoepassingen

Bouw, schaal en beveilig databases in de cloud

Met Oracle Database Service kunnen organisaties volledig functionele Oracle Database-instanties in Oracle Cloud Infrastructure (OCI) maken en beheren. IT-teams richten databases in op virtuele machines met blokopslagvolumes of bare-metalservers met lokale NVMe-flashopslag, waardoor ze kostenefficiënte clouddatabaseservices bieden met een keuze uit Oracle Database-edities.

Producten

Oracle Database

Met Oracle Database realiseert u toonaangevende prestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging, zowel on-premises als in de cloud.

Kenmerken

– Uitgebreide app-ontwikkelingsmogelijkheden

– Datawarehousing

– Oracle Database In-Memory voor realtime beslissingen

– Methodologie en mogelijkheden voor hoge beschikbaarheid

– Ingebouwde machine learning

– Multitenant voor isoleren van applicaties en delen van resources

– Real Application Clusters om de beschikbaarheid en schaalbaarheid te maximaliseren

– Databescherming en toegangscontroles

Beheer de dagelijkse beveiliging van de data die u in clouddatabases plaatst

Data Safe is een geïntegreerd controlecentrum voor uw Oracle-databases. Het helpt u de gevoeligheid van uw data te begrijpen, risico's voor data te evalueren, gevoelige data te maskeren en beveiligingsmaatregelen te implementeren en te controleren. Het beoordeelt ook de gebruikersbeveiliging, controleert de gebruikersactiviteit en handelt de databeveiliging compliance-vereisten af.

Efficiënt, betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken

Met MySQL Database Service kunnen organisaties snel en op een veilige manier moderne cloud-native applicaties implementeren met gebruik van 's werelds populairste open-sourcedatabase. Het is de enige volledig beheerde openbare cloudservice die voor 100% is gebouwd en wordt beheerd en ondersteund door het team dat ook MySQL ontwikkelt. U krijgt dus de nieuwste updates, beveiligingsfixes en functies.

Hoge beschikbaarheid, flexibiliteit in datamodel, elastische schaalbaarheid

Oracle NoSQL Database Cloud Service biedt on-demand doorvoer en op opslag gebaseerde voorziening met ondersteuning van de datamodellen document, columnar en key-value, allemaal met flexibele transactiegaranties.

Flexibele opties voor database-implementatie voor uw bedrijfsstrategie

 • Oracle Database 19c

  Ontdek Oracle Database, die u de veiligheid, flexibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid biedt voor de ondersteuning van de meest veeleisende operationele en analytische workloads.

  Meer informatie over Oracle Database

 • Stap over met uw database naar Oracle Cloud

  Verplaats uw relationele database op locatie naadloos naar Oracle Cloud. We bieden een kosteneffectieve, volledig geautomatiseerde, zeer beschikbare en schaalbare oplossing om databaseworkloads naar de cloud te verplaatsen.

  Leer hoe u uw database kunt verplaatsen

Succesverhalen van klanten over Oracle Database

Oracle Database-oplossingen ondersteunen de meest bedrijfskritische apps van klanten en houden hun data veilig.

Logo van 11880
Kingold-logo
MESTEC-logo
Logo National Pharmacies
Outfront-logo
Sky-logo
TaylorMade-logo
Sejong Hospital-logo

Oracle Autonomous Data Warehouse helpt Sejong Hospital bij het bestrijden van hartaandoeningen

Informatiebronnen

Documentatie

Toegang tot databasedocumentatie

Oracle Help Center biedt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten met gerichte oplossingen, startgidsen en inhoud voor geavanceerde gebruiksscenario's.

Cloudonderwijs

Ontwikkel uw Oracle Database-vaardigheden

Oracle University biedt leeroplossingen om cloudvaardigheden op te bouwen, expertise te valideren en de acceptatie te versnellen. Lees meer over trainingen en certificeringen waarop u kunt vertrouwen om het succes van uw organisatie te waarborgen.

Aan de slag


Probeer Oracle Cloud Free Tier

Applicaties bouwen, testen en implementeren in Oracle Cloud - helemaal gratis.


Doe een workshop

Doe mee aan een verscheidenheid aan praktijktrainingen en workshops en ervaar onze beste technologie live.


Word gecertificeerd

Krijg toegang tot online training en certificeringen voor Oracle Database Cloud Services.


Neem contact op met de verkooporganisatie

Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze toonaangevende experts.

1 Gebaseerd op numerieke analyse van de meest recente informatie die beschikbaar is in Exadata Cloud @ Customer-mogelijkheden en op AWS-websites met ingang van 20 maart 2021.