Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

De nieuwe golf in databaseautomatisering is zelfsturend

In deze Oracle webcast onderzoeken Gartner VP en de vooraanstaande analist Donald Feinberg de impact van databaseautomatisering.

De nieuwe golf in databaseautomatisering is zelfsturend
Autonomous database: laat al het werk over aan Oracle.
Autonome database: laat al het werk over aan Oracle.

Leren

Creëer een datawarehouse in slechts enkele minuten.

Bekijk het zelfstudiemateriaal

Vergelijken

Bereken wat u kunt besparen.

Probeer de TCO-calculator

Proberen

Krijg 3300 uur en 2 TB aan opslagruimte.

Gratis uitproberen

Kopen

Het is zo eenvoudig.

Nu kopen

Wat is Autonomous Data Warehouse?

Autonomous Data Warehouse is de eerste van vele cloudservices die gebaseerd is op de allernieuwste zelfsturende technologie van Autonomous Database. Deze service maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en levert ongekende betrouwbaarheid, prestaties en zeer flexibel gegevensbeheer. Hierdoor kunt u in slechts enkele minuten een datawarehouse implementeren.

Hoe het werkt

Zelfsturend

Geen handmatige taken: de eerste zelfsturende database ter wereld’

Oracle Autonomous Data Warehouse maakt gebruik van machine learning. Hierdoor kan uw database automatisch worden afgestemd, hersteld, bijgewerkt, bewaakt en beveiligd zonder handmatige tussenkomst of downtime. Gebruikers kunnen in slechts enkele minuten een datawarehouse faciliteren zonder afhankelijk te zijn van gespecialiseerde experts. Dankzij automatische afstemming en schaling kunt u bronnen efficiënter opslaan en berekenen terwijl uw database actief is. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Zelfsturend
Zelfbeveiligend

Altijd waakzaam: zelfbeveiligende database reageert automatisch op cyberaanvallen en voorkomt gegevensdiefstal

Oracle Autonomous Database maakt automatisch back-ups van uw gegevens en past alle beveiligingsupdates toe, waaronder volledige gegevenscodering terwijl het systeem actief is. Bovendien wordt alle toegang bewaakt en geregistreerd en worden passende maatregelen genomen om te voorkomen dat kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot uw gegevens. Oracle biedt meerlagige, diepgaande bescherming tegen zowel interne als externe zwakke plekken en aanvallen en zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn. Door automatische toepassing van patches en back-ups blijven uw gegevens veilig en wordt foutgevoelige handmatige verwerking overbodig. De beveiliging van uw gegevens wordt dus niet aan het toeval overgelaten.

Zelfbeveiligend
Zelfherstellend

Geen menselijke fouten: realiseer 99,995% beschikbaarheid met een zelfsturende database

Oracle Autonomous Database herstelt automatisch van eventuele downtime, inclusief systeemstoringen, menselijke fouten en onderhoud, en zorgt ervoor dat uw bedrijfskritieke applicaties altijd online zijn. De oplossing maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties te leveren aan implementaties van datawarehouses.

Oracle garandeert minder dan 2,5 minuten downtime per maand (gepland en ongepland).

Zelfherstellend
De kracht van autonoom

Voordelen van Data Warehouse voor uw bedrijf

Eenvoudig

Eenvoudig

Een datawarehouse implementeren is een kwestie van een paar minuten. Voor elke nieuwe implementatie kunnen gebruikers met slechts enkele muisklikken tabellen opgeven, gegevens laden en werklasten uitvoeren zonder handmatige afstemming of tussenkomst van database-experts.—

Snel

Snel

Autonomous Data Warehouse is gebouwd op Oracle Exadata en omvat functionaliteiten zoals parallellisme, kolomverwerking en compressie voor het bieden van ongeëvenaarde prestaties en uitstekende schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Flexibel

Flexibel

Opslag- en rekenresources kunnen onafhankelijk van elkaar en zonder downtime worden geschaald terwijl de databaseservices actief zijn. U betaalt alleen voor resources die u gebruikt op het moment dat u deze nodig hebt, zonder onderbrekingen.—

Waarom een datawarehouse van Oracle?

Autonomous Data Warehouse is toonaangevende Oracle Database software die werkt op basis van de beproefde Oracle Exadata infrastructuur en die geoptimaliseerd is voor het leveren van onovertroffen prestaties voor datawarehousewerklasten. Ingebouwde adaptieve en zelflerende systemen maken handmatige administratieve beheertaken overbodig. Zakelijke gebruikers kunnen nu met Oracle in slechts enkele minuten hun eigen datawarehouse, datamart of sandbox bouwen.

Kostenverlaging

Voorkom kostbare downtime als gevolg van handmatige en aan fouten onderhevige configuratie met adaptieve zelflerende systemen voor ander andere automatisch onderhoud van patches, updates en upgrades. Met Autonomous Database bent u gegarandeerd twee keer zo goedkoop uit als bij Amazon.*

* Garantie beschikbaar op het moment van lancering van Autonomous Data Warehouse op 12 februari 2018, mits aan minimale aankoopwaarde is voldaan. Besparingen berekend op basis van de prijzen die gelden op 1-11-2017. Algemene voorwaarden van toepassing.
Een eenvoudig te migreren database
Infographic: Benut al het potentieel van uw bedrijf met Oracle Autonomous Database (pdf)

Een vergelijkende analyse: Oracle Autonomous Data Warehouse versus Amazon Redshift.

Minder risico

Oracle Autonomous Database reageert automatisch op cyberaanvallen en voorkomt datadiefstal zonder downtime. Met automatische beveiligingsfuncties wordt de beveiliging autonoom beheerd via automatische patches en updates. Alle gegevens worden automatisch beveiligd door een krachtige coderingsfunctie. De toegang wordt bewaakt en beheerd ter bescherming tegen externe én interne toegang door onbevoegden.

Automatische gegevensbeveiliging
Video: Autonomous Database—Beveiliging is standaard (2:26)

De aanpak van Oracle voor automatische gegevensbeveiliging in de cloud.’

IDC-whitepaper: De beveiligingsvoordelen van automatische patches: Autonomous Database

Door automatische toepassing van patches en back-ups blijven uw gegevens veilig en zijn handmatige en foutgevoelige processen overbodig.

Snellere innovatie

Verdien geld met uw data door handmatige IT-complexiteit te elimineren, kosten te verlagen en betere bedrijfsinzichten te realiseren.

Eenvoudig schalen in de cloud
iPaper: Autonomous Data Warehouse (pdf)

Verlaag uw kosten, verbeter de betrouwbaarheid en prestaties en haal meer uit uw data.

Geoptimaliseerd voor analyse

Lever vandaag nog hoogwaardige data-inzichten en -analyses aan uw bedrijf en applicaties.

Onovertroffen prestaties
Demo: Volledige controle over uw financiële data met Oracle Autonomous Data Warehouse (3:27)

Beheer een deelbare werkruimte, leg up-to-date data vast, vertrouw alle data in een werkgroep en voeg computingvermogen toe als de behoefte toeneemt, allemaal zonder IT.—

Webcast: Maak bedrijven sterker met geavanceerdere, snellere analyses

Stimuleer innovatie door de extreme kracht van uw Autonomous Data Warehouse te gebruiken om het voorbereiden en analyseren van gegevens te versnellen.

OUTFRONT Media innoveert verkooporganisatie met Oracle Autonomous Database

Oracle Autonomous Data Warehouse helpt OUTFRONT Media een robuuste database aan te bieden binnen enkele minuten in plaats van enkele maanden om terabytes aan data van derden te integreren en interactieve dashboards veilig te publiceren in Oracle Analytics voor de salesforce.

Klantverhalen

Succesverhalen van klanten over Oracle Autonomous Data Warehouse

Uitgelicht

Oracle Database bronnen

Autonomous Database voor dummies
Autonomous Database voor dummies

Oracle Autonomous Database combineert de flexibiliteit van de cloud met de intelligentie van machine learning om u te helpen meer waarde te halen uit uw data zonder de last van handmatig beheer te vergroten.

Infographic
Infographic: Benut al het potentieel van uw bedrijf met Oracle Autonomous Database

Een vergelijkende analyse: Oracle Autonomous Data Warehouse versus Snowflake

Video: Autonomous Database—Beveiliging is standaard
Autonomous Database—Beveiliging is standaard

De aanpak van Oracle voor automatische gegevensbeveiliging in de cloud.

Bekijk meer bronnen over Oracle Database