Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Database 19c

Met Oracle Database 19c realiseert u toonaangevende prestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging, zowel on-premises als in de cloud. En sinds de langetermijnrelease van de Oracle Database 12c- en 18c-productfamilie biedt het het hoogste niveau aan release-stabiliteit en het langste tijdsbestek voor ondersteuning en bugfixes.

Database
Download Oracle Database 19c

Behaal de beste prestaties voor uw meest veeleisende analytische en operationele workloads.

Webcast: Geconvergeerde database

Leer meer over de voor ontwikkelaars beschikbare tools, workloads, datatypen, analytics en databeheerfunctionaliteit.

Beperk de IT-complexiteit met een geconvergeerde database

Gemengde workloads met één database

Bevrijd applicatieontwikkelaars van de last van complexe transformaties en overbodige data met een single-purpose database.

Bekijk de webcast (40:23)
Gemengde workloads met één database

Verhoog de databasebeveiliging

Beveilig al uw data en vermijd de versnippering en risico's die vaak voorkomen bij single-purpose databases.

Oracle uitgeroepen tot leider in beveiliging (pdf)
Verhoog de databasebeveiliging

Vereenvoudig databasebeheer

Beheer uw data gemakkelijk, stem deze af en maak een back-up ervan om de beste algehele prestaties en beschikbaarheid te garanderen.

Meer informatie over geconvergeerde databases
Vereenvoudig databasebeheer

Databaseservices, -oplossingen en -functies

Bouw snel verbluffende, schaalbare applicaties

Voor het low-code appontwikkelplatform van Oracle is geen client-software nodig en wordt alle dataverwerking in de database uitgevoerd. Mensen die geen ervaring hebben met coderen kunnen schaalbare, veilige en draagbare bedrijfsapplicaties maken die 20 x sneller zijn, met 100 x minder code in vergelijking met applicaties van concurrenten.


Uitgebreide, schaalbare appontwikkeling

Vergemakkelijk de ontwikkeling van applicaties en behaal hoge prestaties en schaalbaarheid. Oracle Database 19c is een zelfstandig, geïntegreerd platform dat SQL, JSON, XML en een reeks procedurele talen ondersteunt.


Gebruik datawarehousing on-premises of in de cloud

Voer betere, snellere analytische zoekopdrachten uit en schaal indien nodig met technologieën zoals Oracle Database In-Memory en Oracle Multitenant, zowel on-premises als op Oracle Cloud Infrastructure Platform.


Neem zakelijke beslissingen in realtime

Schakel realtime-analytics in en doorzoek miljarden rijen per seconde door tegelijkertijd tabellen weer te geven met een traditionele rij-indeling en een in-memory kolom met een unieke architectuur met twee formaten.


Uitgebreide mogelijkheden met hoge beschikbaarheid

Zorg ervoor dat uw data beschikbaar is en voldoe aan uw SLA's met unieke technologieën zoals Oracle Active Data Guard en Oracle Real Application Clusters (RAC).


Versnel datawetenschappelijke projecten

Stel datawetenschappers, analisten en ontwikkelaars in staat om machine learning en datawetenschappelijke projecten te versnellen. Maak voorbereiden en dupliceren van data overbodig, verwerk grote datasets sneller en profiteer optimaal van Oracle Cloud Infrastructure Platform door algoritmen naar de database te verplaatsen.


Beheer veel databases als één

Centraliseer het beheer en onderhoud van inplugbare databases met een Oracle Multitenant-containerdatabase, die volledige isolatie van applicatiedata en het delen van bronnen mogelijk maakt.


Maximaliseer beschikbaarheid en schaalbaarheid

Voer één database uit op verschillende servers door opslag te delen en een snelle onderlinge verbinding te gebruiken, waarmee u de beschikbaarheid kunt maximaliseren, horizontale schaalbaarheid kunt toevoegen en op unieke wijze de integriteit van transacties kunt waarborgen.


Bescherm uw data

Verminder het risico van een datalek en vereenvoudig compliance met Oracle Database-beveiligingsoplossingen voor versleuteling, sleutelbeheer, datamaskering, toegangscontrole voor bevoorrechte gebruikers, activiteitenmonitoring en auditing.


Agile, flexibel en veilig databasebeheer

Oracle Cloud biedt een uitgebreid databasebeheerplatform voor traditionele en moderne applicaties en biedt zo de eerste autonome database in de markt die specifiek is ontworpen en geoptimaliseerd voor high-performance databaseworkloads en voor big data en streaming workloads op hyperschaal.


Overige databaseproducten

Oracle biedt een breed scala aan toonaangevende databeheeroplossingen voor alle implementatiebehoeften, van on-premises tot hybride tot cloudgebaseerde oplossingen. Kleine tot grote mondiale ondernemingen blijven innoveren met de populairste open source-database ter wereld, MySQL, evenals onze In-Memory- en NoSQL-databaseoplossingen.

Uitgelichte producten

Upgrade en/of migreer uw database vandaag nog

Upgrade naar de nieuwste Oracle Database-technologie om te profiteren van toonaangevende prestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Migreer uw database naar Oracle Cloud Infrastructure en combineer lage kosten met hoge prestaties.

Kies de implementatieoptie die het best bij u past

Oracle Database op uw locatie

Voer Oracle Database uit op uw eigen locatie op uw eigen hardware. Of gebruik Oracle Exadata in uw datacenter voor de beste prestaties, flexibiliteit en kracht.

Oracle Cloud-technologie op uw locatie

Het beste platform voor Oracle Database, veilig achter uw firewall geleverd en beheerd door Oracle.

Oracle Database op Oracle Cloud Infrastructure

Profiteer van de rekenkracht, fysieke opslag en tools die routinematige databasebeheeractiviteiten vereenvoudigen en daarnaast van het krachtigste engineered systeem van Oracle, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van grootschalige clouddatabases.

Oracle Autonomous Database

Voer binnen enkele seconden analytics uit om bestaande datamarts, datalakes en datawarehouses te implementeren of naar de cloud te verplaatsen. Bouw krachtige, missiekritische databases en voer gemengde workloads uit met miljoenen transacties per seconde.

Alle succesverhalen van klanten weergeven

Succesverhalen van klanten over Oracle Database

Bekijk hoe klanten Oracle Database gebruiken om hun bedrijf te transformeren en hun klanten op nieuwe en betere manieren te betrekken.

CERN-logo
citibank-logo
droptank-logo
Panasonic-logo
Paysafe-logo

Paysafe detecteert fraude en minimaliseert risico's met oplossingen voor grafiekanalyse en databasebeheer van Oracle

11 mei 2020

Veel single-purpose databases versus een geconvergeerde database

Maria Colgan, Distinguished Product Manager, Oracle

In onze community wordt doorlopend gediscussieerd over de beste aanpak voor het ontwikkelen van cloud-native of data-gestuurde apps. Aan de ene kant heb je mensen die zeggen dat je voor elk type data of elke workload een single-purpose, best-of-breed database moet gebruiken. Aan de andere kant krijg je het advies om één enkele, geconvergeerde database te gebruiken. Welke aanpak is de beste voor u en uw projecten?

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Informatiebronnen

documentatie

Toegang tot een bibliotheek met databasedocumentatie

Toegang tot de volledige suite aan documentatie voor de nieuwste Oracle Database-release.

Cloudonderwijs

Ontwikkel uw databasevaardigheden

Oracle University biedt leeroplossingen om vaardigheden op te bouwen en expertise te valideren. Lees meer over trainingen en certificeringen waarop u kunt vertrouwen om het succes van uw organisatie te waarborgen.

klantencommunity

Vraag TOM-vraagbaak

Profiteer van gratis training, instructies en elke maand een Q&A met Oracle-experts.

Aan de slag


Probeer het uit op LiveSQL.oracle.com

Lees de nieuwste richtlijnen en begin met coderen.


Probeer Oracle Cloud Free Tier

Applicaties bouwen, testen en implementeren in Oracle Cloud Infrastructure Platform.


Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze toonaangevende experts.