Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Toegepaste geavanceerde technologieën: het concurrentievoordeel

Internet of Things (IoT). AI. Blockchain. Machine learning. Chatbots. Deze technologieën zijn elk op zich instaat om de manier waarop u zaken doet te veranderen. Maar wanneer ze samen worden gebruikt, worden ze echt transformationeel: ze banen de weg voor nieuwe bedrijfsmodellen, verbeteren de betrokkenheid of brengen een revolutie teweeg in de branche.

Eenvoudige zakelijke transformaties dankzij geavanceerde technologieën

Organisaties met oog voor de toekomst maken gebruik van vernieuwende technologieën om de manier waarop ze zaken doen te transformeren. Oracle maakt het gemakkelijk om deze technologieën te gebruiken, door kant-en-klare, moderne SaaS-applicaties aan te bieden die IoT, machine learning, AI en blockchain integreren in uw fundamentele bedrijfsprocessen.

Wat voor soort resultaten leveren de transformatieve technologieën van Oracle?

  • Supply chains die de vraag kunnen aanvoelen, het goederenverkeer kunnen optimaliseren en transacties kunnen registreren — permanent en veilig
  • Gezondheidszorgsystemen die de vitale functies van patiënten kunnen bewaken, afwijkingen kunnen herkennen en op veilige en vertrouwde wijze gezondheidsdossiers kunnen delen met klinisch personeel
  • Cyberbeveiligingssystemen die netwerkactiviteit kunnen detecteren, bedreigingen voor uw systemen en data automatisch analyseren en neutraliseren en forensisch bewijs veiligstellen

Oracle Cloud Platform helpt u verder te reiken met technologie dan ooit tevoren. U kunt al uw bestaande applicaties connectiviteit geven en verrijken met geavanceerde mogelijkheden, of u kunt geheel nieuwe applicaties bouwen — snel en efficiënt. U kunt kiezen uit verschillende complementaire implementatieopties: openbare cloud, een cloud in uw datacenter of een compatibele combinatie.

Transformatie van bedrijfsmodellen en commerce

IoT houdt de vinger aan de pols in de wereld

IoT helpt bedrijven vinger aan de pols te houden in de fysieke wereld via een netwerk van miljarden fysieke apparaten die data verzamelen en delen. (2:20)

AI analyseert, beslist en handelt

AI en machine learning vormen de motor achter Oracle Adaptive Intelligent Apps die u helpen betere beslissingen te nemen en een verbonden, intelligente onderneming te creëren. (2:30)

Blockchain onthoudt

Blockchain registreert de resultaten op een veilige en onveranderbare manier en biedt daardoor een ongekend niveau van betrouwbaarheid en controleerbaarheid voor zakelijke transacties. (2:15)

Chatbots voor betere CX

Chatbots en geavanceerde digitale assistenten stellen uw klanten in staat snel en eenvoudig op een natuurlijke manier het gesprek aan te gaan met uw bedrijf. (2:15)

Gebruiksscenario's uit de industrie

Van personal computers tot de opkomst van internet en de evolutie van mobiele apparaten - technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld waarin we leven. En nu staan drie nieuwe, transformationele technologieën - IoT, AI en blockchain - klaar om elk aspect van ons leven te veranderen. Implementeer deze transformationele technologieën in uw onderneming zodat u meer gestroomlijnde bedrijfsprocessen kunt bouwen, innovatieve producten kunt ontwikkelen, taken kunt automatiseren en kosten kunt verlagen. Neem kennis van de gebruiksscenario's van transformationele technologie.

Verken

Oplossingen om uw bedrijf te transformeren

IoT-oplossingen

Breid uw supply chain uit en automatiseer bedrijfsprocessen door een wereld van dingen te transformeren naar een wereld van data. In haar gepubliceerde top 10 van strategische IoT-technologieën en trends voorspelt Gartner dat bedrijven hun digitale transformatie zullen sturen door IoT-data te kopen, verkopen en bewerken.

AI-oplossingen

Ondersteun menselijk denken, herken patronen in uw data en automatiseer complexe of alledaagse taken. Kunstmatige intelligentie wordt een essentiële bondgenoot voor bedrijven bij het verbeteren van de productiviteit en de wendbaarheid van bedrijven in de komende vijf jaar en daarna.

Blockchain-oplossingen

Creëer onveranderbare transactielogboeken om informatie uit te wisselen en resultaten te delen met zakelijke en handelspartners. Sluit u eenvoudig aan bij bestaande netwerken of bouw uw eigen netwerk. Verbind uw registratiesystemen naadloos.

Chatbot en digitale assistenten

Chatbotoplossingen zijn ontworpen voor het simuleren van gesprekken met consumenten. Ze kunnen eenvoudige vragen afhandelen of fungeren als geavanceerde digitale assistenten die in staat zijn te leren en zichzelf te ontwikkelen door informatie te verzamelen en te verwerken om de consument steeds persoonlijker en trefzekerder van dienst te zijn. Oracle Digital Assistant Cloud maakt gebruik van ingebouwde AI om reacties te schalen en persoonlijk te maken via gebruiksvriendelijke, conversationele interfaces.

Data Science

Datawetenschappen bieden een platform om werk te organiseren, eenvoudig toegang te verkrijgen tot data en computerresources, en end-to-end workflows voor modelontwikkeling uit te voeren. Deze platforms verbeteren de productiviteit en verlagen de operationele kosten, waardoor bedrijven sneller oplossingen voor machine learning kunnen implementeren als krachtbron voor hun digitale transformaties.

Trending

Nieuws uit de sector

De City of San José verbetert de dienstverlening aan burgers met Oracle Cloud

De University of Adelaide creëert een chatbot om een uiterst lastig probleem op te lossen

Wanneer is een auto geen auto? Wanneer het een app is