Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Leiderschap van Oracle Cloud ERP

34.000* klanten kiezen voor Oracle, de toonaangevende provider van ERP-oplossingen voor de cloud

Oracle Fusion Cloud ERP en Oracle NetSuite bedienen 34.000 klanten. In tegenstelling tot andere softwareleveranciers zijn onze ERP-oplossingen van meet af aan al cloudgebaseerd met modulaire zakelijke mogelijkheden op basis van AI.

U kunt dus nu aan uw traject beginnen, de time-to-value verbeteren en tegelijkertijd de kosten verlagen.

Oracle Fusion Cloud ERP erkend als leider in Gartner Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large and Global Enterprises 2021

In het nieuwste rapport van Gartner is Oracle het hoogst gepositioneerd voor 'Ability to Execute' en het verst voor 'Completeness of Vision' voor zijn Oracle Cloud ERP-oplossing.** Volgens het rapport: "Demonstreren leiders een marktbepalende visie op hoe de belangrijkste financiële managementsystemen en -processen kunnen worden ondersteund en verbeterd door ze naar de cloud te verplaatsen."

Wij geloven dat deze erkenning van onze innovatieve ERP-producten voor de cloud onze focus op het succes van onze klanten, productinnovatie en investeringen rechtvaardigt. Er is ons veel aan gelegen om onze 34.000 cloud-ERP-klanten te helpen operationele uitmuntendheid te bereiken.

Lees het rapport om erachter te komen waarom u de juiste ERP-partner voor de cloud moet kiezen om veerkracht en groei te stimuleren in uitdagende tijden.

Begin nu aan uw traject met Oracle Cloud ERP

Oracle biedt een complete suite van geïntegreerde SaaS-cloudapplicaties die zijn gebouwd op de infrastructuur van de volgende generatie van Oracle en ingebouwde geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om uw hele bedrijf te runnen. Klanten kunnen onmiddellijk beginnen met hun cloudtransformatie, ongeacht hun startpunt, ongeacht het meest complexe bedrijfs- en technologiescenario.

Duizenden klanten over de hele wereld vertrouwen op Oracle Cloud ERP. Zet de volgende stap:

Implementeer in uw eigen tempo. Wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt.

 • 01Modulair

  Toegepast op uw bedrijf, indien nodig.

 • 02Uitgebreid

  Volledige omvang beschikbaar, wanneer uw bedrijf het nodig heeft.

 • 03Krachtig

  Geavanceerde analytics, AI en automatisering in end-to-end bedrijfsprocessen.

 • 04Geïntegreerd

  Data, processen, gebruikerservaring, levering van cloudservices.

 • 05Flexibel

  Gebruik naast oudere systemen, waar zinvol.

Compleet pakket van SaaS-cloudapplicaties van Oracle

Oracle Cloud ERP-klanten zien resultaten

Onze ERP-klanten zijn succesvol in alle branches met lagere kosten, verbeterde processen en toegenomen productiviteit.

23%

verlaging van de kosten van het verouderde systeem

30%

toename van de efficiëntie en effectiviteit van financiële managementprocessen

35%

verbetering van inkoopprocessen en productiviteit van het personeel
 

Bron: Oracle Cloud ERP-waarderealisatierapport, juni 2020

Ontdek waarom klanten Oracle Cloud ERP verkiezen boven de concurrentie

Klik op de klantlogo's hieronder en verken deze gebruiksscenario's van klanten die laten zien hoe bedrijven in een groot aantal branches hebben gekozen voor Oracle Cloud ERP en Oracle NetSuite boven de concurrentie.


* Bron: Omzet van Oracle in het vierde kwartaal van boekjaar 2021.

** Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en wereldwijde ondernemingen, 10 mei 2021. "Leiders geven blijk van een marktbepalende visie op hoe kernsystemen en -processen voor financieel beheer kunnen worden ondersteund en verbeterd door ze naar de cloud te verplaatsen. Ze koppelen dit aan een duidelijk vermogen om deze visie uit te voeren door middel van producten, diensten en go-to-market-strategieën. Ze hebben een sterke aanwezigheid in de markt en laten hun omzet en marktaandeel groeien. In deze markt tonen leiders een consistent vermogen om deals te sluiten met ondernemingen van verschillende groottes en hebben ze goede diepgaande functionaliteit op alle gebieden van financieel kernmanagement. Ze hebben meerdere bewijzen van succesvolle implementaties door klanten, zowel in hun thuisregio als elders. Hun aanbod wordt vaak gebruikt door hun partners in systeemontwerp ter ondersteuning van financiële transformatie-initiatieven. Leiders richten zich doorgaans op een breed marktpubliek door brede marktvereisten te ondersteunen. Het kan echter zijn dat ze niet voldoen aan de specifieke behoeften van verticale markten of andere, meer gespecialiseerde segmenten, die met name door nichespelers beter kunnen worden aangepakt".

Gartner doet geen enkele aanbeveling ten aanzien van aanbieders, producten en services die in door Gartner gepubliceerd onderzoek worden genoemd, noch geeft Gartner enig advies aan gebruikers van de technologie om te kiezen voor aanbieders die hoog scoren of anderszins positief zijn aangemerkt. Gepubliceerd onderzoek van Gartner geeft de meningen weer van de wetenschappelijke organisatie van Gartner. Deze uitspraken dienen niet te worden opgevat als feitelijke waarheden. Gartner wijst iedere impliciete en expliciete garantie ten aanzien van dit onderzoek af, met inbegrip van alle denkbare garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Deze afbeelding werd gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en dient dan ook in de context van het hele document gezien te worden. Het Gartner-document is op aanvraag verkrijgbaar.

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de VS en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.