Sorry, er is geen overeenkomst gevonden voor uw zoekopdracht

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Cloudaccount Aanmelden bij de cloud
Oracle-account
OracleLive-logo

De toekomst van het data lakehouse

Woensdag 20 oktober 2021 | Originele uitzending

Open en flexibel: analyseer elke database, elke applicatie, overal

De data die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, zijn afkomstig uit vele bronnen, binnen en buiten uw organisatie, en indelingen, zoals financiële en productietoepassingen, on-premises en in de cloud, online transacties vanaf mobiele apparaten, IoT-sensoren, line-of-business-databases en sociale media. Sommige van deze data zijn gestructureerd als transacties in relationele databases, andere data zijn ongestructureerd, zoals in posts of video's op sociale media, en weer andere data bevinden zich ergens tussen deze twee uitersten. Hoe koppelt, correleert en analyseert u deze verschillende uitvoer en gebruikt u uw data effectief om inzichten om te zetten in nieuwe producten of diensten die de omzet verhogen?

Greg Pavlik, senior vice-president data- en AI-services bij Oracle, vertelt hoe klanten Oracle Cloud Infrastructure (OCI) gebruiken om een lakehouse te bouwen dat een efficiënt platform biedt voor de integratie van al uw data, of het nu in een data warehouse, data lake of applicatie-uitvoer is, en mogelijkheden voor analytics en machine learning toevoegt om u te helpen zoveel mogelijk waarde uit uw data te halen.

Waar u zich ook bevindt in uw traject naar de cloud, door een lakehouse op OCI te bouwen, kunt u problemen als gevolg van een overvloed aan data, indelingen en bronnen overwinnen en het overzicht behouden, of u nu als bouwer van data warehouses nieuwe datasets integreert, als systeemintegreerder analytics-oplossingen van de volgende generatie bouwt of als open-sourceontwikkelaar ML, Spark en andere cloud-native technologieën gebruikt.

Greg Pavlik, senior vice-president data- en AI-services, Oracle
Mervyn Lally, senior vice-president en Chief Enterprise Architect, Experian Information Technology Services (EITS)
Dr. Bridget Long, directeur, BI en analytics, Ingersoll Rand

Technische verdieping

Technische demonstratie: Integratie van Autonomous Database met het data lake (13:46)

Leer hoe u eenvoudig alle soorten data kunt aggregeren en ontdekken om diepere analyses op schaal uit te voeren. Begrijp hoe u met SQL de meeste waarde kunt halen uit data warehouses en data lakes.

Technische demonstratie: Inzichten op basis van ongestructureerde content verzamelen met OCI (14:15)

Haal waarde uit ongestructureerde data met de AI-mogelijkheden in OCI. Zie hoe u via data-integratie, AI-services en Oracle Analytics Cloud inzichten kunt extraheren om een pijplijn voor de analyse van klantfeedback te implementeren.

Wereldwijde organisaties verbeteren prestaties en analyses door een data lakehouse te bouwen op OCI

Experian versnelt financiële inclusiviteit met een data lakehouse op OCI (1:59)

Experian is erin geslaagd de prestaties met 40% te verbeteren en de kosten met 60% te verlagen door kritieke dataworkloads van andere clouds naar een data lakehouse op OCI te verplaatsen. Hierdoor konden de dataverwerking en productinnovatie worden versneld en de kredietmogelijkheden wereldwijd worden uitgebreid.

Ingersoll Rand bouwt fundament voor geavanceerde analytics met een data lakehouse op OCI (1:35)

Ingersoll Rand heeft meerdere, on-premises ERP's, data warehouses en big data-systemen in een data lakehouse op OCI geconsolideerd. Het bedrijf beschikt hiermee over één enkele bron voor nauwkeurige data die meer betrouwbaarheid en betere prestaties biedt.

Seattle Sounders passen data toe voor splijtende passes met Oracle Cloud (1:55)

Deze voetbalclub uit de MLS heeft een lakehouse op OCI gebouwd om 100 keer zoveel data te kunnen beheren, 10 keer sneller inzichten te genereren en databasebeheer te elimineren met behulp van Oracle Autonomous Data Warehouse en Analytics, OCI-datawetenschappen, objectopslag en videobeheer.

Accenture gebruikt een data lakehouse op OCI om innovatie te bevorderen (1:53)

Met behulp van een data lakehouse gebouwd op OCI integreert Accenture data uit Oracle ERP-, HCM- en CX-applicaties met andere databronnen om klanten inzicht te bieden en voorspellende analyses uit te voeren op gebieden zoals diversiteit en inclusie.

OUTFRONT Media ontwikkelt digitale advertenties met inzichten uit Oracle Cloud (1:44)

OUTFRONT Media gebruikt Oracle Cloud Infrastructure (OCI) voor een data lakehouse om mobiele en sociale data te integreren en te analyseren en zo nieuwe inzichten te verwerven in hoe merken het beste in contact kunnen worden gebracht met doelgroepen.

Kom meer te weten over data lakehouses op Oracle Cloud Infrastructure.

Bekijk deze aankomende en on-demand programma's

Webcast: Innoveer met bedrijfsgerichte AI

Ontdek de geheimen van het succes van AI. Luister naar gastspreker Mike Gualtieri, VP en hoofdanalist van Forrester, om te leren hoe u AI succesvol kunt gebruiken en Greg Pavlik, VP van Oracle, om meer te weten te komen over de nieuwe AI-portfolio van Oracle.

De wereld van Oracle Database

Luister naar wat Juan Loaiza, Andy Mendelsohn en andere experts te zeggen hebben tijdens het grootste, meest uitgebreide database-evenement van het jaar. Maak een keuze uit meer dan 35 sessies, live Q&A en 24 praktische workshops geleid door experts. Daarnaast krijgt u toegang tot 55 on-demand sessies.

Wereldwijde leiders voor databeheer

Meld u aan voor productupdates en klantinzichten. Oracle Product Management en Product Development geven u een diepgaande update over onze strategie en architectuur voor databeheer van lakehouses tot Oracle Analytics en Machine Learning.

"Met Oracle Analytics en Autonomous Data Warehouse willen we machine learning en ruimtelijke analyses toepassen om chequebetalingen beter te kunnen volgen en zo risico's te beperken en fraude in realtime te voorkomen. Zo kunnen bedrijven en consumenten met meer vertrouwen zakendoen."

Eric Probst Senior manager fraudeanalyses, Certegy

"In bijna alle sporten wordt inmiddels gebruikgemaakt van enorme datasets met unieke kenmerken. Door te investeren in een veilig en stabiel platform voor analytics en datawetenschappen van Oracle Cloud Infrastructure kunnen teams zoals het onze zich richten op waar we goed in zijn: data gebruiken om meer te winnen."

Ravi Ramineni Vice-president voetbalanalyses en -onderzoek Seattle Sounders FC