Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Human Capital Management (HCM)

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management, oorspronkelijk ontwikkeld voor de cloud, is een complete oplossing die alle human resource-processen, van aanstelling tot pensionering, met elkaar verbindt. Dit zorgt voor een consistente ervaring op alle apparaten, met één bron van waarheid voor HR-data om de besluitvorming te verbeteren, en biedt u toonaangevende innovatie om aan uw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst. Dit is wat we menselijk gemaakt werk noemen.

Een complete HR-oplossing die de medewerkerservaring verbetert van aanstelling tot pensionering (3:10)

Het belang van vaardigheden: Wat uw organisatie nodig heeft voor overleven en gedijen

Heeft uw workforce de juiste vaardigheden voor vandaag en morgen? Leer praktische strategieën om vaardigheden op te bouwen en te behouden waarmee u groei stimuleert en uw workforce flexibel maakt.

Inleiding op Oracle Dynamic Skills

Zet de kracht van vaardigheden in de hele onderneming aan het werk met onze nieuwste HCM-innovatie die is ontwikkeld om u te helpen continu de vaardigheden die de voedingsbron van uw talentketen zijn, te ontdekken, te beheren en te ontwikkelen.

Oracle Journeys

Onthulling van de zakelijke medewerkerservaring van Oracle die gepersonaliseerd, contextueel, begeleid en overal toegankelijk is. Laat elke dag tellen!

LinkedIn-integratie

Als klant van Oracle Cloud HCM of Taleo Enterprise Edition kunt u zonder extra kosten profiteren van innovatieve, nieuwe LinkedIn-integraties.

Waarom moet u kiezen voor Oracle Cloud HCM?

Bewezen marktleider

We zijn er trots op dat we in analistenrapporten als leider op het gebied van HR en financiën worden aangemerkt. Deze erkenning getuigt van onze niet-aflatende focus op het succes van onze klanten - om de innovatie, schaalbaarheid en beveiliging te bieden die u vandaag en in de toekomst nodig heeft.

Werknemerservaring die ertoe doet

Bied de ervaringen die uw medewerkers verwachten met vertrouwde technologieën waarmee ze in staat worden gesteld hun beste werk te leveren. Een mobiel reagerende en spraakgestuurde interface maakt elke interactie consistent en intuïtief, ongeacht waar u werkt.

Schaalbare zakelijke flexibiliteit

Pas uw personeelsstrategie aan op elke ontwikkeling in uw bedrijf. Met de meest complete HCM-oplossing als onderdeel van de gecombineerde cloud voor HR, financiën, verkoop et cetera, krijgt u de juiste informatie vanuit één bron om vol vertrouwen beslissingen te nemen, één werknemerservaring die eenvoudig kan worden geschaald en de mogelijkheid om uw processen snel aan te passen in onzekere tijden.

Vertrouwde innovatiepartner

Innovatie heeft altijd deel uitgemaakt van het DNA van Oracle, maar we doen dit niet alleen. 80% van onze productupdates is afkomstig van feedback van klanten. En met een staat van dienst waarbij we 98% van onze roadmapverplichtingen halen, kunt u erop vertrouwen dat we onze beloften aan u nakomen, zodat u uw verplichtingen aan uw klanten kunt nakomen.

Oracle Cloud HCM Virtual Summit

Work Made Human

A series of free virtual events that feature industry thought leaders, product experts, and customers sharing their stories and expertise. Join us to explore HR strategies focused on diversity and inclusion, learning, and the employee experience.

Human Capital Management Suite

Effectively manage a global workforce

Plan, manage, and optimize global people processes with one common data source. Make better decisions, personalize your employee experiences, and leverage highly configurable workflows that offer scalability and localization.

Modules
 • Core Human Resources
 • Onboarding
 • Benefits
 • Absence Management
 • Workforce Modeling and Predictions
 • Workforce Directory
 • HR Help Desk
 • Work Life Solutions
 • Advanced HCM Controls

Master every stage of the talent lifecycle

Attract the best candidates, boost productivity, and improve decisions with end-to-end talent management. Source, recruit, onboard, manage performance, develop careers, and plan succession—all in one place.

Modules
 • Recruiting
 • Performance Management
 • Compensation
 • Learning
 • Succession Planning

Align your workforce management with business strategy

Align business strategy, reduce compliance risk, and deploy the workforce with greater control through a fully integrated solution that links time, labor, and leave management with payroll, financial, and personnel data.

Modules
 • Workforce Time and Labor
 • Strategic Workforce Planning
 • Workforce Health and Safety

Manage comprehensive payroll needs for a global workforce

Support myriad requirements across organizations, workers, and industries to enable efficient, compliant, and configurable payroll across the globe—and leverage predefined integrations with your payroll providers, reducing complexity and cost.

Modules
 • Global Payroll
 • Payroll Interface

Meer informatie over Oracle Cloud HCM

Wat de situatie ook is, wij staan voor u klaar.

HR-oplossingen

Succesverhalen van klanten over Oracle Human Capital Management

Kroger vertelt waarom ze zijn overgestapt op Oracle Applications
De Fedcap Group elimineert baanbelemmeringen met Oracle Cloud
Overhead Door moderniseert HR-processen met Oracle Cloud
National Instruments krijgt meer inzicht en ondersteunt bedrijfsgroei met Oracle HCM
Synlait leidt initiatieven op het gebied van HR-diversiteit met Oracle Fusion HCM Analytics
18 augustus 2021

Wat HR moet weten over SaaS voor Dummies®

Melissa Morgan—Senior Director, Product Marketing

Het lezen van de tweede editie SaaS voor Dummies® bracht me terug naar de tijd dat rondkijken bij Barnes & Noble een populair tijdverdrijf was. Ik wist dat 'voor Dummies'-boeken altijd duidelijke tips over relevante onderwerpen boden. Het is dus wel toepasselijk dat nu de meeste boekhandels hun bedrijf in de cloud runnen, ik hier ben om u te meer vertellen over dit nieuwste 'voor Dummies'-eBook en waarom het zo belangrijk is dat HR-professionals weten wat de mogelijkheden van software als een service (SaaS) zijn.

Uitgelichte blogs

Alles weergeven

Evenementen en webinars

On demand

Modernisering van gegevens maakt de gezondheidszorg menselijker

On demand

Werk menselijk maken: Innovatie voor de nieuwe werkplek

On demand

HR en finance integreren: Navigeer met vertrouwen

On demand

Oracle Taleo en verder: Werven binnen de nieuwe werkplek

Bronnen

HCM-cloudgereedheid

Forrester bestempelt Oracle Cloud HCM als leider

Leer waarom Oracle Cloud HCM door The Forrester Wave™ Cloud Human Capital Management Suites, Q2 2020 als leider is bestempeld.

Oracle vergelijken

Ontdek waarom Oracle Fusion Cloud HCM de leider is

Onze HCM-oplossingen zijn vanaf het begin al cloudgebaseerd. Wij focussen ons onophoudelijk op het succes van onze klanten - om de innovatie, schaalbaarheid en beveiliging te bieden die u vandaag en in de toekomst nodig heeft.

Mogelijkheden

Ondersteuning van elk HR-proces

Van medewerkerservaring tot automatisering tot beveiliging: de platformmogelijkheden van Oracle Cloud ondersteunen elk HR-proces en meer.

Community

Word lid van een community met uw collega's

Cloud Customer Connect is dé online cloudcommunity van Oracle. Met meer dan 200.000 leden is deze community ontworpen om de samenwerking tussen vakgenoten en het delen van best practices, productupdates en feedback te bevorderen.

Leren over HCM Cloud

Ontwikkel uw Oracle Cloud HCM-vaardigheden

Oracle University biedt leeroplossingen voor het uitbreiden van cloudvaardigheden, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de ingebruikname. Krijg toegang tot gratis basistraining en accreditatie met het Oracle Learning Explorer-programma.

Aan de slag


Vraag een demo aan

Laat u rondleiden door één van onze experts.


Bekijk de rondleiding

Verken de suite zelf.


Abonneer u

Schrijf u in voor onze maandelijkse HR Matters-nieuwsbrief met het laatste nieuws over de HR-branche, rechtstreeks in uw inbox.


Neem contact op met sales

Praat met een lid van ons team over Oracle Cloud HCM.