Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Wat is er nieuw

Wat is trending in de zakelijke wereld

 

Geestelijke gezondheid op het werk is belangrijk

Leid uw medewerkers voorwaarts door veiligheid, ondersteuning en vaardigheden te bieden om hen te helpen zich aan te passen aan verandering met Oracle Cloud HCM.

Ga verder dan de benchmark

De oplossingen van Oracle voor diversiteit en inclusie helpen u verder te gaan dan het bijhouden van demografische gegevens om verandering teweeg te brengen en impact te stimuleren.

De staat van HR op de nieuwe werkplek

Schuif aan bij Josh Bersin en Yvette Cameron om te horen hoe de organisatie zich richt op diversiteit en inclusie, waarom het zo belangrijk is om de vaardighedenkloof te overbruggen en waarom de medewerkerservaring belangrijk is.

Advies van Oracle Cloud HCM-klanten

Luister naar Oracle Cloud HCM-klanten van over de hele wereld die hun beste advies en visies voor de toekomst van human resources delen.

Een flexibele toekomst mogelijk maken, vraagt om een nieuwe aanpak

Ongekende tijden vragen om een nieuwe zakelijke aanpak. Ontdek waarom u uw bedrijfsvoering anders zou moeten analyseren in het licht van de COVID-19-pandemie (en daarna).

Waarom 'workforce wellness' het meest gewilde extraatje op de werkplek is

Nu we weer terugkeren naar kantoor en onze weg zoeken in de post-pandemische werkomgeving, zullen werkgevers de medewerkerservaringen die zij bieden eens goed onder de loep moeten nemen.

Mobiele uitdaging

Word binnen enkele seconden productief en leer hoe u alle HR-selfservice-transacties op uw persoonlijke apparaat kunt uitvoeren.

Wat is er nieuw in Oracle Cloud HCM

 

De kracht van vaardigheden aan het werk zetten in de hele onderneming

Maak kennis met Oracle Dynamic Skills, onze nieuwste innovatie die is ontwikkeld om u te helpen continu de vaardigheden die de voedingsbron van uw talentketen zijn, te ontdekken, te beheren en te ontwikkelen.

Oracle Journeys

Onthulling van de zakelijke medewerkerservaring van Oracle die gepersonaliseerd, contextueel, begeleid en overal toegankelijk is. Laat elke dag tellen!

Kijk waarom Gartner Oracle tot leider heeft uitgeroepen

Oracle is voor het vijfde achtereenvolgende jaar tot leider uitgeroepen en ten aanzien van volledigheid van visie uiterst rechts op de schaal geplaatst.

LinkedIn-integratie

Als klant van Oracle Cloud HCM of Taleo Enterprise Edition kunt u zonder extra kosten profiteren van innovatieve, nieuwe LinkedIn-integraties.

Achter de schermen van HR-innovatie

Kroger vertelt: Waarom we overstapten op Oracle Applications

Bridget Klare vertelt dat Kroger Company is overgestapt op Oracle Cloud HCM om bedrijfsprocessen bij te werken en te standaardiseren en om de medewerkerservaringen te moderniseren en te verbeteren met mobiele apps en nieuwe functionaliteit.

Veilig weer aan het werk op kantoor

De weg terug naar kantoor vraagt om een zorgvuldige aanpak en aandacht voor veiligheid. Met ons nieuwe weer-aan-het-werk traject als onderdeel van ons uitgebreide hulppakket voor medewerkers (en gratis voor klanten) helpen we werkgevers hun medewerkers veilig terug te laten keren naar kantoor.

Klanten winnen met HR-innovatie

Luister naar Debra Robinson, SVP/CIO, Oracle Technologies and Operations bij Hearst, die vertelt over haar beweegredenen voor de migratie van Taleo naar Oracle Recruiting, onderdeel van Oracle Cloud HCM.

Reis naar een nieuwe medewerkerservaring

De medewerkerservaring verandert, vooral ten gevolge van de toename van werken op afstand. Kijk mee terwijl Chris Leone over Oracle Journeys vertelt, onze nieuwste innovatie waarmee we gepersonaliseerde, begeleide, contextuele en configureerbare ervaringen bieden die overal toegankelijk zijn.

Abonneer u op de HR Matters-nieuwsbrief

Het is moeilijk om alle veranderingen in de wereld van HR bij te houden. Daarom zijn we blij met de nieuwe maandelijkse nieuwsbrief over HR-onderwerpen, een verzameling nuttige inhoud en bronnen die is samengesteld om u op de hoogte te houden van wat er leeft in de wereldwijde HR-community.