Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen
 

Uw inventaris voor u laten werken

Retailers met realtime, nauwkeurige en toegankelijke winkelvoorraaddata kunnen overal naadloze transacties uitvoeren door middel van consistente, efficiënte en effectieve in-store processen en procedures. Kijk hoe u dit kunt realiseren.

Retailers helpen leiding te geven in tijden van crisis.

Innoveer op schaal met Oracle Retail Cloud Solutions

Hoe kunnen cloudtechnologieën retailers helpen zakelijk flexibeler te worden? Met een geïntegreerd pakket Oracle Retail Cloud-services die betrouwbaarheid, beveiliging, kostenbesparingen, naadloze interoperabiliteit en ingesloten machine learning en AI combineren, kunt u de focus verleggen van het onderhouden van huidige systemen naar het ontwerpen van omnichannel-trajecten voor de toekomst.

Staat u onder druk om uit breiden naar nieuwe kanalen of landen? Voelt het als een worsteling om realtime, persoonlijke betrokkenheid te realiseren bij uw klanten? De cloudoplossingen van Oracle Retail geven retailers de mogelijkheid om beter te anticiperen op de vraag van klanten, activiteiten te vereenvoudigen en zowel medewerkers als consumenten te inspireren.

Retailers over de hele wereld, waaronder Gap Inc., Groupe Dynamite en Samsonite (om er maar een paar te noemen) verplaatsen hun bedrijfskritische applicaties naar de cloud. Door hun technologiestrategie te stroomlijnen, kunnen ze één overzicht krijgen van klanten, voorraad, prijs en acties binnen hun volledige retailorganisatie. Van merchandising tot planning, supply chain, winkels en e-commerce, retailers die cloud omarmen als een strategische stap vooruit zijn beter toegerust om een naadloze, gepersonaliseerde ervaring te bieden waarmee je trouwe klanten en merkambassadeurs kweekt.

Klantenverhalen

Succesverhalen van klanten over retail

Logo van Coach

Coach optimaliseert financiële retailplanning

 

Coach

Coach Senior IT Manager Karthigeyan Ramakrishnan, bespreekt hoe het bedrijf gebruikmaakt van de Oracle Retail Planning and Optimization Suite om een nauwkeurige en efficiënte planning en gebruikerstevredenheid te waarborgen.

Logo van Bata

Bata ontsluit het zakelijke potentieel van omnichannel

 

Bata

Ontdek hoe internationale schoenenverkoper Bata Oracle Retail-technologie over de hele wereld effectief inzet om een meer consistente en bevredigende winkelervaring te bieden met meer inzicht in de voorkeuren en vraag van klanten op winkel-, regionaal en landelijk niveau.

Logo van Kendra

Oracle Cloud is het juiste accessoire om de groei van speciaalzaak Kendra Scott te ondersteunen

 

Kendra Scott

Aangezien Kendra Scott jaar na jaar een aanzienlijke groei doormaakt, had de retailer een manier nodig om voorraad en klanten beter te beheren om hetzelfde fantastisch belevingsniveau te bieden waarop het merk werd gebouwd. Met behulp van Oracle Retail Services hebben de medewerkers van Kendra Scott realtime inzichten binnen handbereik.

Logo van Makro

Makro Food Service ontwikkelt de klantervaring met Oracle

 

Makro

Makro Food Service CEO Marcelo Abrantes Pinheiro legt uit waarom Oracle Retail noodzaak werd toen ze een omnichannel-model nodig hadden. Oracle Retail biedt het raamwerk waarmee zij de ervaring voor hun klanten kunnen uitbouwen.

Meebewegen met de klant: Standpunt van leidinggevende in retail

Mike Webster, Oracle Retail SVP en GM, vertelt over de staat van de wereldwijde retail en de noodzaak om met de klant mee te bewegen.

Learning Library

Nieuw in retail

POS-checklist voor retail
De POS-checklist voor mobiele retail

Raadpleeg onze POS-checklist voor mobiele retail om uw behoeften, uitdagingen en de mogelijkheden om met mobiel te verbeteren te bepalen.

retail blog
Hoe ziet een modern voorraadmodel eruit?

Lees deze gids over het opnieuw vormgeven van voorraadstrategieën voor retailers voor tips om de veranderende verwachtingen van klanten bij te houden en hoe moderne voorraadmodellen eruit zien.

retail nieuwsbrief
Retail nieuwsbrief

Lees onze nieuwste succesverhalen van klanten en updates voor Oracle Retail.

Meer informatiebronnen voor retail weergeven
Trending

Lees blogs over retail