Sorry, er is geen overeenkomst gevonden voor uw zoekopdracht

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Cloudaccount Aanmelden bij de cloud
Oracle-account

Oracle-hardware

Oracle-hardware omvat een volledige suite van schaalbare engineered systemen, servers en opslag waarmee bedrijven de applicatie- en databaseprestaties kunnen optimaliseren, cruciale data kunnen beschermen en de kosten kunnen verlagen. Organisaties verbeteren databaseprestaties, vereenvoudigen het beheer en verlagen kosten met exclusieve functies en geautomatiseerde bewerkingen die niet beschikbaar zijn in andere oplossingen.

Oracle-hardware
Moderniseer Oracle Database omgevingen

Ontdek hoe klanten hun operationele efficiëntie verbeteren en jaarlijks gemiddeld $ 1,9M aan voordeel realiseren met Oracle Exadata Cloud@Customer.

Verhoog de bedrijfswaarde met herstelautomatisering

Begrijp hoe u de kosten van Oracle Database-downtime tot wel 41% kunt verlagen.

De voordelen van Oracle hardware

Oracle Database wordt sneller en efficiënter uitgevoerd

Met Oracle hardware kunnen IT-teams geoptimaliseerde oplossingen implementeren in datacenters van klanten en eenvoudig te beheren apparaten in externe kantoren en edge-omgevingen. Dankzij oplossingen met full-stack-integratie en optimalisaties kunnen klanten Oracle databases tot 10 keer sneller uit te voeren met de Smart Scan-query-offload van Oracle Exadata, zoals uitgelicht in de NTT DOCOMO-video​.

Persbericht: Oracle introduceert geavanceerde Exadata X9M platforms

Analyserapport: klantenonderzoek van IDC naar Oracle Database Appliance (pdf)

Eenvoudige integratie met de openbare cloud van Oracle

Met ingebouwde integraties van Oracle Cloud Infrastructure kunnen organisaties eenvoudig gegevens opslaan in (en ophalen uit) de openbare cloud, de bescherming van essentiële gegevens in de cloud automatiseren en cloudmigraties vereenvoudigen. Voor Oracle Private Cloud Appliance worden API's die compatibel zijn met OCI en beheertools gebruikt voor compute-, opslag- en netwerkservices voor applicaties en middleware, voor eenvoudige ontwikkeling in OCI en implementatie in klantdatacenters. Oracle Cloud Observability and Management Platform voorziet IT-teams van de informatie die ze nodig hebben voor het begrijpen en beheren van alle lagen van hun IT-stack, ongeacht waar deze zich bevindt.

Analyserapport: Oracle Cloud Observability and Management Platform (pdf)

Bekijk het verhaal van Secure-24 (1:39)

Verbeterde beschikbaarheid en databescherming

Oracle IT Infrastructure verhoogt de beschikbaarheid van de cruciale Oracle-databases en -applicaties van klanten. Fouttolerante, schaalbare ontwerpen en ingebouwde mogelijkheden vereenvoudigen de implementatie van best practices voor Oracle Maximum Availability Architecture (MAA). Klanten realiseren tot 99,999% beschikbaarheid met Oracle Exadata in MAA-configuraties, zoals beschreven in de analyse van IDC (pdf).​

Analyserapport: Recovery Appliance van Oracle vermindert complexiteit door middel van automatisering (pdf)

Bekijk het verhaal van Exelon (1:28)

Lagere kosten met krachtige consolidatie

Met Oracle Hardware worden de kosten van het uitvoeren van de on-premises workloads van een organisatie verlaagd door het aantal benodigde systemen te verminderen, hogere prestaties te leveren voor elke gebruikte Oracle Database softwarelicentie en door de workloads van IT-personeel te verminderen. Met Oracle Private Cloud Appliance kunnen klanten cloud-native containerapplicaties en applicaties die native op meerdere besturingssystemen draaien, op één platform consolideren. Hierdoor worden de kosten voor softwarelicenties verlaagd, terwijl organisaties met Cloud@Customer oplossingen de kosten kunnen verlagen door te profiteren van op verbruik gebaseerde kosten binnen hun eigen datacenters.

Analyserapport: Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer verlaagt de totale eigendomskosten met 47% (pdf)

Bekijk het verhaal van Hyundai Home Shopping Group (1:48)

Oracle-hardware

Het beste Oracle Database-platform

Oracle Exadata is een full-stack-oplossing waarmee de prestaties, schaalmogelijkheden, beveiliging en beschikbaarheid van de Oracle databases van een onderneming worden verbeterd. Het omvat meer dan 60 unieke functies, zoals Smart Scan SQL Offload, die samen met Oracle Database zijn ontwikkeld om OLTP-, analytics- en machine-learningtoepassingen te versnellen. Exadata verlaagt ook de kapitaallasten en beheerkosten door IT-afdelingen in staat te stellen honderden databases op één systeem te consolideren. Bedrijven kunnen Exadata on-premises, in Oracle Cloud Infrastructure of als Cloud@Customer oplossing implementeren en Autonomous Database gebruiken om het beheer te vereenvoudigen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Kenmerken
 • Een full-stack, geïntegreerde oplossing waarmee de vereisten voor integratie worden verminderd
 • Hardware en software met hoge beschikbaarheid maximaliseren de uptime van de database
 • Schaal gelicentieerde cores voor Oracle Database op van 16 naar meer dan 14.500 voor bedrijfsbrede databaseconsolidatie.
 • Volledig compatibele opties voor Oracle Cloud Infrastructure en on-premises cloudimplementatie vereenvoudigen de overstap naar de cloud
 • Intelligente opslag verhoogt de databaseprestaties en houdt de kosten onder controle
 • SQL read latency van <19 microseconden verbetert de OLTP-responsiviteit
 • Met tot wel 27,6 miljoen SQL IOPS per rack wordt de doorvoer voor geconsolideerde workloads verhoogd.
 • Met SQL-doorvoer tot wel 1 TB/s worden gegevensintensieve analyseapplicaties versneld.

Kant-en-klaar en geoptimaliseerd voor cruciale zakelijke workloads

Oracle Engineered Systems zijn geïntegreerde, full-stack-oplossingen die zijn ontwikkeld met Oracle Database en applicaties om workloads van klanten sneller, tegen lagere kosten en met meer beveiliging uit te voeren dan on-premises oplossingen van meerdere leveranciers. Schaalbare ontwerpen stellen ondernemingen in staat om bestaande IT-infrastructuur te consolideren en zich snel aan te passen aan toenemende vraag, terwijl beheerautomatisering de administratieve werklast vermindert en helpt bij het beheersen van de kosten.

Kenmerken
 • Complete oplossingen maken integratie van infrastructuur van meerdere leveranciers overbodig
 • Full-stack patching elk kwartaal vermindert de werklast voor patches met meer dan 80% (pdf)
 • Automatisering vermindert de beheerworkloads van IT-personeel met tot wel 61%, zoals weergegeven in het Oracle Database Appliance-rapport van IDC (pdf)
 • Betrouwbare edge-apparatuur vermindert de uitvaltijd op locaties op afstand met tot wel 99%, zoals beschreven door IDC
 • Functionaliteit voor databescherming en migratie in de cloud maken de bescherming van data en overstap naar de cloud gemakkelijker
 • Incrementele schaalmogelijkheden zorgen voor eenvoudige ondersteuning van toenemende vereisten voor applicaties en databases
 • Licenties voor vertrouwde partities verlagen softwarekosten met tot wel 85%
 • Doorlopende bescherming voor cruciale Oracle databases

Veilige applicatie-infrastructuur

De x86- en SPARC-servers van Oracle draaien bedrijfsapplicaties in on-premises datacenters en edge-omgevingen met hoge prestaties, beveiliging, betrouwbaarheid en efficiëntie. Enterprise Java-, Oracle Database- en applicatieworkloads worden optimaal en met efficiënte virtualisatie uitgevoerd, terwijl de toevoeging van besturingssysteem en virtualisatiesoftware zonder extra kosten de totale eigendomskosten (TCO) verlaagt.

Kenmerken
 • Servers voor instap en high-end voor scale-up, scale-out en edge-implementaties
 • SPARC-servers voorzien in de behoeften van ondernemingen aan betrouwbare en kosteneffectieve UNIX-oplossingen
 • Oracle Linux of Oracle Solaris en Oracle VM zijn gratis inbegrepen bij elke Oracle x86-server
 • Bewezen Solaris-besturingssysteem dat gegarandeerd bestaande SPARC/Solaris-applicaties kan uitvoeren - nu en in de toekomst
 • Redundante ontwerpen met hot-swappable componenten verhogen de beschikbaarheid van Oracle Database en applicaties
 • Geïntegreerde versleuteling, bescherming van het toepassingsgeheugen en compliance-auditing verbeteren data- en systeembeveiliging
 • Oracle Solaris en meerdere vormen van virtualisatie zijn gratis inbegrepen bij elke Oracle SPARC-server

Hoogwaardige opslag

De hoogwaardige bedrijfsopslag van Oracle is geoptimaliseerd voor Oracle workloads en de cloud met ongeëvenaarde totale eigendomskosten voor actieve opslag, gegevensbescherming en archivering. Toonaangevende grote bedrijven blijven kiezen voor Oracle opslag om hun applicaties sneller uit te voeren. De opslag biedt superieure bescherming tegen cyberaanvallen en zorgt voor veilige bewaring van hun langetermijngegevens. Unieke integratie met Oracle Database en Oracle Cloud Infrastructure biedt ongekende efficiëntie, eenvoud en prestaties.

Kenmerken
 • Geïntegreerde bestands-, blok- en objectopslag voldoet aan de actieve opslagbehoeften van klanten
 • Tot 8 PB aan all-flash-opslag voor latentiegevoelige applicaties
 • Doorvoer tot 18 GB/s versnelt datawarehouse- en databeschermingsworkloads
 • IO-prioriteitstelling optimaliseert Oracle Database-opslagprestaties
 • Databeschermingsoplossingen met unieke Oracle Database-integraties versnellen het herstel van cruciale informatie
 • Tape-automatisering verlaagt de kosten voor het beheren van archieven met tot wel 95% (pdf) volgens ESG
 • Tot 57 EB ongecomprimeerde capaciteit en 29 PB/uur doorvoer onder één centrale beheerweergave biedt bijna onbeperkte schaalbaarheid.

Alle succesverhalen van klanten weergeven

Succesverhalen van klanten over Oracle-hardware

Oracle-hardware wordt door duizenden klanten over de hele wereld gebruikt om bedrijfskritische Oracle Databases en -applicaties met hoge prestaties, schaling en beveiliging uit te voeren en te beschermen, terwijl de administratieve lasten en totale eigendomskosten worden verminderd.

Logo Equinix
Logo KCB
Exelon
ICBC
Tractor Supply
Halliburton
Toyo Engineering
Logo Evergy
Logo Swisscom

Swisscom verbetert de operationele efficiëntie en beschermt Oracle Databases met Oracle-hardware

Gebruiksscenario's voor Oracle-hardware

 • Vereenvoudig het beheer met cloudfunctionaliteit

  Versnel bedrijfsapplicaties en databases, terwijl u de werklast voor IT-beheer vermindert met dezelfde database- en systeemtechnologie als Oracle Cloud Infrastructure.

  Lees het verhaal van Deutsche Bank

 • Implementeer een Oracle Database Cloud

  Verminder datacentercomplexiteit door meerdere Oracle Database workloads te consolideren op Exadata of Exadata Cloud@Customer en beperk handmatige systeemafstemming tot wel 69%, zoals wordt besproken in de analyse van IDC (pdf).

  Bekijk het verhaal van Entel (1:13)

 • Consolideer de applicatie-infrastructuur

  Beperk het aantal servers en opslagsystemen dat nodig is om applicatieworkloads uit te voeren, verlaag workloads voor IT-beheer met automatisering en verlaag de totale eigendomskosten door alle aspecten van uw IT-omgeving te consolideren met Oracle-hardware.

  Bekijk het verhaal van Revera (1:37)

 • Moderniseer applicaties met geoptimaliseerde in-database analytics en machine learning

  Integreer Oracle Machine Learning mogelijkheden in applicaties, bouw machine-learning-modellen sneller door eliminatie van dataverplaatsing en versnel zakelijke analyses met geoptimaliseerde in-database-mogelijkheden van Oracle Exadata.

  Lees het verhaal van Yapi Kredi Bank

 • Bescherm applicatie- en database-informatie bedrijfsbreed

  Bescherm Oracle Databases met tot 50 keer snellere back-ups en 8 keer snellere herstelbewerkingen, terwijl de bescherming van alle andere data wordt versneld met krachtige Oracle-hardware.

  Bekijk het verhaal van Energy Transfer (1:24)

28 september 2021

Maak kennis met Exadata X9M: razendsnel, kosteneffectiever en gebruiksvriendelijker

Gavin Parish, Senior Principal Product Manager for Oracle Exadata, Oracle

“De Exadata Database Machine X9M biedt 70% hogere prestaties van IOPS voor lezen en 87% snellere analysescandoorvoer met nog meer mogelijkheden. Hiermee wordt de grootste waarde geleverd voor onze klanten. Met Exadata X9M is het zeer snelle databaseplatform nog sneller geworden.”

Aan de slag


Neem contact op met een Oracle Expert

Ontdek hoe hardware-oplossingen van Oracle kunnen bijdragen aan uw specifieke zakelijke behoeften.