Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle-infrastructuursoftware

 

Cloud-native infrastructuur

Traditionele infrastructuursoftware blijft belangrijk, maar met de opkomst van cloud computing zijn cloud-native development practices hard op weg om de nieuwe norm te worden. De redenen zijn duidelijk: Op microservices gebaseerde applicaties kunnen de operationele flexibiliteit verhogen en de productiviteit van DevOps-teams verhogen. Veel organisaties worden echter overweldigd door het snel veranderende landschap van cloud-native technologie, en weten niet goed hoe ze verder moeten gaan.’

Oracle lost dit probleem op met een nieuwe cloud-native omgeving op basis van op standaarden gebaseerde open source-software. De omgeving wordt ondersteund door support op ondernemingsniveau en beschikt over een breed scala aan implementatieopties om te voldoen aan cloud-native computing-eisen voor ontwikkelaars en IT-operations-personeel.

Oracle Linux Cloud Native Environment

Oracle Linux Cloud Native Environment is een beheerde verzameling open source-software, die is geselecteerd uit de cloud native-projecten. Oracle gebruikt een proces van beheer, integratie, testen en voorbeelden voor ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat deze oplossingen op ondernemingsniveau zijn voordat ze aan klanten van het Oracle Linux Premier-abonnement worden geleverd.

graphic van de cloud

Moderniseren

Bouw uw bedrijf op het juiste fundament

Oracle-infrastructuursoftware

Nu tot 60 procent van de IT-budgetten wordt besteed aan operations, willen IT-leiders de infrastructuur vereenvoudigen. Een cloud-native computeromgeving maakt gebruik van open source-software om applicaties als microservices te implementeren, waarbij elk onderdeel in een eigen container wordt verpakt en deze containers dynamisch worden georkestreerd om het gebruik van resources te optimaliseren.

Oracle heeft de omgeving die u nodig hebt om snel cloud-native DevOps-werkwijzen te implementeren. Oracle Linux Cloud Native Environment is een beheerde, complete suite van open source-tools, die is geïntegreerd, getest en ondersteund door Oracle, waardoor u meerdere implementatieopties voor cloud en on-premises hebt.

De infrastructuursoftware van Oracle ondersteunt Oracle Cloud en engineered systemen en biedt ondersteuning voor de meest veeleisende zakelijke behoeften van vandaag, terwijl de levering van clouddiensten wordt versneld.

 •  

  Open

  Een op standaarden gebaseerde open source stack zorgt ervoor dat u niet meer vastzit en stelt u in staat up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën.

 •  

  Keuze

  U kunt uw apps implementeren waar u maar wilt: in on-premises private clouds, in populaire public clouds en in Oracle Cloud.

 •  

  Vertrouwd

  De wereldwijde enterprise-grade ondersteuning van Oracle geeft u het vertrouwen om uw bedrijf op een open source-stack op grote schaal te runnen.

 •  

  Eenvoudig

  Gebruik de populaire Oracle VM VirtualBox om te ontwikkelen op uw favoriete desktop en in de cloud te implementeren. Vooraf geteste templates en workflows vereenvoudigen de configuratie en implementatie.

Achtergrondafbeelding voor Wikibon-verhaal
Wikibon-logo
Oracle ondersteunt het CNCF®-ecosysteem

Wikibon steunt Oracle's focus op CNCF®-projecten die voldoen aan de kwaliteits- en beschikbaarheidsbehoeften van ondernemingen die missiekritieke systemen implementeren. We juichen ook het besluit van Oracle toe om met de community samen te werken en alleen op standaarden gebaseerde oplossingen te leveren.

—Peter Burris, Wikibon

Ontdek meer

Uw cloud-native DevOps versnellen
Uw cloud-native DevOps versnellen

Ontdek hoe Oracle Linux Cloud Native Environment de ontwikkeling en implementatie van uw hybride cloud kan versnellen.

Oracle Container Runtime voor Kata
Oracle Container Runtime voor Kata

Ontdek waarom Kata Containers een belangrijke ontwikkelingstrend in de cloud zijn.

De verborgen kracht achter snelle app-ontwikkeling
De verborgen kracht achter snelle app-ontwikkeling

Ontdek waarom Kata Containers een belangrijke ontwikkelingstrend in de cloud zijn.

Creëer platformonafhankelijke micro-services
Creëer platformonafhankelijke micro-services

Ontdek waarom Wikibon door de leverancier geselecteerde CNCF®-omgevingen aanbeveelt.

Waarom de ontwikkeling van cloud-native software zo belangrijk is
Waarom de ontwikkeling van cloud-native software zo belangrijk is

Ontdek waarom vrijwel alle grote bedrijven die applicaties ontwikkelen overstappen op cloud-native.

Oracle-infrastructuursoftwareproducten

Oracle Linux

Oracle Linux, speciaal ontworpen voor computergebruik in de cloud, levert prestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging van het hoogste niveau voor uw business-critical applicaties. Het biedt een brede keus van implementatieopties, ondersteunt populaire openbare clouds en leverancierneutrale hardware.

Oracle Linux Support biedt bekroonde levenslange ondersteuningsbronnen en Linux-supportspecialisten, alsmede zero-downtime updates door middel van Ksplice, tools voor clustering en speciale cloudtools die voldoen aan de voorschriften van CNCF®, zoals Docker®-containers en Kubernetes.

Oracle VM

De producten voor servervirtualisatie van Oracle, ontworpen voor efficiëntie en geoptimaliseerd voor prestaties, ondersteunen x86- en SPARC-architecturen en een verscheidenheid van workloads, zoals Oracle Linux, Windows en Oracle Solaris.

Oracle VM VirtualBox cross-platform virtualisatiesoftware stelt u in staat meerdere besturingssystemen uit te voeren op Mac, pc, Linux en Oracle Solaris met veilige externe toegang tot op servers gehoste applicaties en bureaubladen, allemaal met betaalbare support- en licentievoorwaarden.

Oracle Secure Global Desktop

Veilige toegang tot gecentraliseerde, op servers gehoste Windows-, UNIX- en legacy applicaties vanaf een brede verscheidenheid van clientapparaten.

Stel uw workforce in staat een verbinding te maken vanaf vrijwel elk apparaat, waar dan ook, en bied beheerders tegelijkertijd de tools die ze nodig hebben om de toegang tot applicaties en bureaubladomgevingen te regelen, in de cloud en in het datacenter.

Oracle Solaris

Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid voor UNIX-applicaties en cloudomgevingen.

Oracle Solaris, gemaakt voor cloudomgevingen van ondernemingsniveau, biedt de beveiligings- en compliancecapaciteiten die u nodig hebt, evenals virtualisatie zonder overhead en flexibele implementatie van toepassingen - en dat alles in een coherent cloudplatform.

Contact