Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Java

Java is de beste programmeertaal en het beste ontwikkelplatform. Hiermee verlaagt u de kosten, verkort u de ontwikkelingstermijnen, stimuleert u innovatie en verbetert u applicatieservices. Java blijft, met miljoenen ontwikkelaars die wereldwijd meer dan 51 miljard Java Virtual Machines uitvoeren, het ontwikkelplatform bij uitstek voor ondernemingen en ontwikkelaars.

Oracle Java
Aankondiging van Java 16

Ontdek de innovaties in de nieuwste release van Java, die worden uitgerold in regelmatige releasecycli van 6 maanden. Nu te downloaden.

Gratis Java-training en certificeringsexamen voor slechts 25 dollar

Haal het huidige certificeringsexamen voor Java-ontwikkelaars voor slechts 25 dollar en volg de nieuwste Java-training met een gratis, voordelig leerabonnement van Oracle University. Aanbieding geldt van 25 februari tot 25 april 2021.

Java SE Subscription omvat nu ook Oracle GraalVM Enterprise

Uw Java SE-abonnement omvat nu ook de hoogwaardige runtime-ondersteuning met GraalVM Enterprise - zonder extra kosten.

Verbeter uw applicatie-innovatie met de Java-technologieën van Oracle

Tijdens dit live-evenement zult u zien hoe Java u kan helpen bij het creëren van de nieuwe generatie rijke, schaalbare, veilige en moderne applicaties voor een verscheidenheid aan gerichte implementatieomgevingen. Krijg inzicht in Java 16-innovaties die de prestaties, stabiliteit en beveiliging van applicatieontwikkeling verbeteren.

Voortdurende innovatie van de leiders van Java

Voortdurende innovatie

Creëer de nieuwe generatie rijke, schaalbare en veilige bedrijfsapplicaties met het Java-platform. Leer over de vele nieuwe functies in Java 15.

Bekijk de on-demand webcast

Zorg voor de community

Oracle ondersteunt wereldwijd miljoenen leden met een van de grootste community's en ecosystemen. Door het stimuleren, financieren en versterken van participatie van de community, blijft het Java-platform modern en levendig.

Bekijk de infographic voor het Java-ecosysteem (pdf)

De bijdragen van Java aan ontwikkeling en digitale transformatie

IDC onderzocht onlangs het verleden en de toekomst voor Java en aanverwante technologieën, waaronder GraalVM. Dit onderzoek bevestigt dat Java nu de meest gebruikte taal is binnen de sector.

Lees het rapport

Ontwikkeling van next-gen applicaties aanpakken met Java

Java is nu krachtiger en relevanter dan ooit tevoren. Lees de resultaten van de studie van VDC Research over de toonaangevende zakelijke en technische trends in softwareontwikkeling. Uit de wereldwijde enquête bleek dat Java de favoriete programmeertaal blijft.

Lees het rapport (pdf)

Java

Het populairste moderne ontwikkelingsplatform ter wereld

Java SE, het populairste moderne ontwikkelingsplatform ter wereld, verlaagt de kosten, verkort de ontwikkelingstijd, stimuleert innovatie en verbetert toepassingsservices als de favoriete programmeertaal voor enterprise-architectuur, finance en human resources. Bescherm uw Java-investering met Oracle Java SE Subscription, waar GraalVM Enterprise nu ook onderdeel van is, zonder extra kosten.

Producten

Krachtige runtime voor moderne microservices

Een krachtige runtime die aanzienlijke verbeteringen in de prestaties en efficiëntie van applicaties oplevert. Dankzij nieuwe prestatie-optimalisaties biedt GraalVM Enterprise de beste oplossing voor het bouwen van microservices, on-premises en in de cloud.

Kenmerken
 • Geavanceerd optimaliseren van just-in-time compiler
 • Ahead-of-time compiler (bundel Java-native uitvoerbare bestanden)
 • Naadloze interoperabiliteit voor meertalige applicaties
 • Gebouwd op krachtige Oracle Java SE
 • 24/7 Oracle Premier Support (My Oracle Support)

Het meest toonaangevende platform ter wereld voor het ontwikkelen en uitvoeren van Java-applicaties voor ondernemingen

Met Java EE-platform als hoeksteen creëert u de beste basis voor on-premises of cloudapplicaties. Oracle WebLogic Server, samen met Oracle Coherence, combineert ongeëvenaarde prestaties, schaalbaarheid en beheerbaarheid in een geïntegreerd Java-applicatieserveraanbod.

Producten

Verbetert de beveiliging voor Internet of Things (IoT)-randapparatuur

Dankzij Java Card kunnen beveiligde elementen, zoals smartcards en andere fraudebestendige beveiligingschips, applicaties hosten op basis van Java-technologie. Bewaar en update meerdere applicaties op één apparaat met beperkte middelen.

Kenmerken
 • Interoperabel
 • Veilige uitvoeringsomgeving
 • Multi-applicatie, multitenant
 • Uitbreidbaar en bij te werken

Sabre

Wereldwijde innovatie met Java


Sabre houdt de wereld in beweging met behulp van Oracle Java SE Subscription.

Sabre verbindt reisleveranciers op zeer grote schaal met kopers. Door applicaties van het mainframe te verplaatsen en te implementeren met Java, kon Sabre profiteren van de rijke bibliotheken en frameworks die Java biedt en hun inspanningen richten op hun kerncompetenties.

3 februari 2021

Drie manieren waarop GraalVM Enterprise waarde toevoegt aan Java SE Subscription

Manish Gupta
vice-president global marketing, Java en GraalVM

Java blijft een van de meest succesvolle ontwikkelplatforms door de productiviteit van ontwikkelaars, prestaties en stabiliteit voortdurend te blijven verbeteren. De integratie van GraalVM Enterprise is een verbetering waardoor Java nog beter geschikt is voor de implementatie van microservices die vrijwel onmiddellijk opstarten en een laag resourceverbruik vereisen.

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Informatiebronnen

Documentatie

Technische documentatie en informatiebronnen

Bekijk de details van de huidige (en eerdere) releases van Java SE. Java SE helpt u bij het ontwikkelen en implementeren van Java-applicaties op desktops en servers. Java biedt de rijke gebruikersinterface, prestaties, veelzijdigheid, draagbaarheid en beveiliging die u nodig hebt voor moderne applicaties.

Klantencommunity

De mening van een analist over Java SE voor de onderneming

Holger Mueller van Constellation Research heeft een openhartig gesprek met Manish Gupta, VP Global Marketing voor Java en GraalVM bij Oracle, over verleden en toekomst van Java op de 25e verjaardag van Java. Gupta legt ook uit waarom Oracle Java SE Subscription tegenwoordig nog belangrijkere voordelen biedt voor moderne bedrijven.

Onderwijs

Meer informatie

In maandelijkse webcasts praten experts u bij over het laatste nieuws. Stel uw vragen tijdens de live-evenementen of bekijk de herhalingen on-demand. Neem ook eens een kijkje bij de leeroplossingen voor Java in Oracle University om vaardigheden op te bouwen en expertise te valideren.

Applicaties bouwen, testen en implementeren in Oracle Cloud - helemaal gratis.

Aan de slag


Bekijk onze webcastserie

De experts achter Java SE komen aan het woord in live en on-demand webcasts.


Bescherm uw investering in Java

Kosteneffectiever beheer van Java SE-installaties, updates en upgrades in uw hele onderneming.


Koop Java nu

Ontdek de voordelen van een Java-licentie en support van de Java-experts die de code hebben geschreven.


Neem contact op met de verkooporganisatie

Praat met een Java-teamlid over de voordelen van een Oracle Java SE Subscription.