Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

 • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
 • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
 • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
 • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen

Oracle Enterprise Performance Management

Realiseer de flexibiliteit en inzichten die u nodig hebt om onder alle marktomstandigheden beter te presteren. Met Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) kunt u modelleren en plannen voor finance, HR, de supply chain en sales, stroomlijnt u het proces voor financiële afsluiting en neemt u betere beslissingen.

Oracle Enterprise Performance Management
Abstracte miniatuurafbeelding voor Magic Quadrant Oracle Cloud EPM is een leider

Gartner heeft Oracle Fusion Cloud EPM in het Leaders Quadrant geschaard van de 2020 Magic Quadrant for Cloud Financial Planning and Analysis Solutions. Van de 12 geëvalueerde leveranciers is Oracle als hoogste geëindigd op het gebied van uitvoerend vermogen en als beste op het gebied van visionaire inzichtelijkheid.

 Miniatuurweergave voor finance-strategie Wat is er nodig om een grote stap te zetten voor Finance?

Luister naar wat Larry Ellison van Oracle en leidinggevenden van goPuff, Lyft, Square, Williams-Sonoma en PwC te zeggen hadden over de grote stappen die voor finance kunnen worden gezet om de groei te versnellen.

 Demo voor het beste prestatiebeheer Demoserie: Breng finance vooruit

In deze demo's van 30 minuten kunt u de technologieën die de volgende grote stappen voor finance aanjagen van dichterbij bekijken. Klik hieronder voor details over live en on-demand sessies.

Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management

Verbind echt alle planning

Stuur aan op flexibele, verbonden plannen, van scenariomodellering en langetermijnplanning tot budgettering en bedrijfsplanning, die zijn gebaseerd op best practices en geavanceerde technologieën.


Krijg meer inzicht in kosten en winstgevendheid

Krijg inzicht in uw meest winstgevende producten of bedrijfsonderdelen en, omgekeerd, uw grootste kosten om weloverwogen beslissingen te nemen over waar u het bedrijf naartoe wilt brengen. Bouw transparante toewijzingsmodellen voor winstgevendheidsanalyse, kostenberekening voor gedeelde services, financieel IT-beheer, verrekenprijzen voor belastingen.


Sluit uw boekjaren sneller af

Pas snel aan veranderende zakelijke en compliance-vereisten aan en lever tegelijkertijd snellere, nauwkeurigere en transparantere rapportage. Maak gebruik van ingebouwde functionaliteit die het volledige spectrum van end-to-end afsluitingstaken omvat.


Stroomlijn de rekeningafstemming

Automatiseer rekeningafstemming en afstemming van transacties. Verbeter de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw financiële overzichten, terwijl u de beveiliging en risico's aanpakt die doorgaans met het proces samenhangen.

Belastingen en Finance samenbrengen

Stem de belastingen af op de financiële rapportage van het bedrijf voor een betere zichtbaarheid en compliance. Lever transparante zakelijke belastingprocedures, inclusief belastingaangifte en rapportage per land (CbCR).

Analytics en rapportage 2.0

Blijf de interne en externe rapportagevereisten voor met mogelijkheden voor toelichtende rapportage voor het gezamenlijk schrijven en publiceren van financiële, management- en regelgevingsrapportagepakketten.

Neem de leiding over uw bedrijfsdata

Beheer zakelijke veranderingen met een databeheeroplossing voor ondernemingen, inclusief functies voor datagovernance voor ondernemingen, de visualisatie van veranderdata en hiërarchiebeheer.

Hoe Oracle Enterprise Performance Management u helpt beter te presteren, met flexibiliteit

Realiseer meerwaarde met de meest complete cloud

Voorzie volledig in uw behoeften met functionele breedte en diepgang in financiële en operationele planning, consolidatie en afsluiting, beheer van masterdata en meer.

Gebruik ingebouwde intelligentie om betere beslissingen te nemen

Maak betere beslissingen mogelijk met scenariomodellering en ingebouwde, geavanceerde analytics. AI en machine learning bieden u data-gestuurde inzichten waarmee u sneller actie kunt ondernemen.

Blijf plannen in uw hele bedrijf

Verbind data naadloos binnen uw hele organisatie, zodat u prognoses en scenario's kunt maken die automatisch worden bijgewerkt als uw bedrijfsresultaten veranderen.

Vertrouw op de erkende leider in Enterprise Performance Management

Oracle EPM staat consequent boven aan de ranglijst van analisten. Duizenden klanten realiseren meer waarde door hun EPM-processen uit te voeren met Oracle in de cloud.

Enterprise performance management-oplossingen

 • 4 grote stappen voor corporate finance die u nu zou moeten zetten

  CFO's en hun teams zoeken naar innovatieve manieren om bedrijfsgroei te stimuleren in een snel veranderende omgeving en experts zijn het erover eens dat de volgende stappen die ze zetten, groot moeten zijn. Dit betekent een omslag naar nieuwe bedrijfsmodellen; profiteren van fusies en overnames of het afstoten van slecht presterende activa; automatisering van processen; of het beëindigen van handmatig risicobeheer dat de veiligheid en compliance in gevaar kan brengen. Bekijk hoe digitale strategieën en cloudoplossingen finance-teams en hun bedrijven kunnen voorbereiden op wat hierna komt.

  Hoe u de stap zet

 • Scenario's plannen - prognoses na een crisis

  Bedrijven die aanhoudende verstoringen aanpakken, worden geconfronteerd met enorme onzekerheid. Vooruitstrevende CFO's en hun teams gebruiken scenarioplanning om een deel van het giswerk te elimineren. Met dit soort planning kunnen ze sneller en vaker scenario's doornemen om mogelijke gevolgen voor het bedrijf te onderzoeken.

  Ontdek uw pad voorwaarts

 • Workforce planning: beschikt u over het juiste talent voor de toekomst?

  Breng uw workforce en strategische prioriteiten op één lijn. Oracle Cloud EPM integreert met strategische workforce planning voor een complete oplossing om medewerkersbudgetten, -vaardigheden en -talenten te beheren, nu en in de toekomst.

  Meer informatie over strategische workforce planning

 • Is uw IT-organisatie een actieve partner voor uw bedrijf?

  De cloud-gebaseerde IT-beheeroplossing van Oracle biedt CIO's de mogelijkheid om IT effectief als een bedrijf te runnen, met mogelijkheden die zorgen voor meer transparantie in gedeelde IT-services en meer inzicht in IT-investeringsbeslissingen.

  Lees het overzicht van de oplossing (pdf)

 • Verplaats Hyperion naar de cloud voor meer flexibiliteit

  Klanten van Oracle Hyperion stappen over naar een EPM-oplossing in de cloud om de innovatie bij te blijven en flexibel te blijven.

  Overstappen naar Cloud EPM

 • Wat is enterprise performance management?

  EPM-software helpt u uw bedrijfsvoering te analyseren, meer inzicht te krijgen en betere rapporten op te stellen. Het biedt inzichten voor het management over uw operationele en transactionele data.

  Wat is EPM?

Bekijk meer succesverhalen van klanten

Succesverhalen van klanten over Enterprise Performance Management

Klanten uit uiteenlopende sectoren gebruiken Oracle Cloud EPM in hun bedrijf.

Logo van Adventist Health
SRAM-logo
Stallion-logo
TaylorMade-logo
TrueBlue-logo
Western Digital-logo
Logo van Southern Company

Energiebedrijf Southern Company moderniseerde hun financiën met Oracle Enterprise Performance Management

13 mei 2021

Drie manieren waarop Enterprise Performance Management Cloud bedrijven wendbaarder maakt

Jennifer Toomey, Senior Director, Cloud Business Group, Oracle

We hebben meer dan 1500 professionals (klanten en niet klanten van Oracle) gevraagd hoe het met hen gaat in verschillende stadia van hun EPM-traject. De gekwantificeerde voordelen zorgen ervoor dat de businesscase gemakkelijker de overstap naar Oracle Cloud EPM maakt.

Bronnen

Cloudgereedheid

Nieuw in de laatste versie van EPM

Lees het Readiness-materiaal om meer te weten te komen over wat er is veranderd in de EPM-cloudservice voor uw apps en om planningen te maken voor driemaandelijkse updates.

Documentatie

Toegang tot een bibliotheek vol documentatie

Oracle Help Center bevat gedetailleerde informatie over onze producten en diensten met gerichte oplossingen, handleidingen om aan de slag te gaan en content voor geavanceerde gebruiksscenario's.

Community

Word lid van een community met uw collega's

Cloud Customer Connect is dé online cloudcommunity van Oracle. Met meer dan 200.000 leden is deze community ontworpen om de samenwerking tussen collega's en het delen van best practices, productupdates en feedback te bevorderen.

Leren over de cloud

Ontwikkel uw Oracle Cloud EPM-vaardigheden

Oracle University biedt leeroplossingen voor het uitbreiden van cloudvaardigheden, het valideren van deskundigheid en het versnellen van de ingebruikname. Krijg toegang tot gratis basistraining en accreditatie met het Oracle Learning Explorer-programma.

On-premises producten

Oracle Hyperion Planning is een flexibele planningsoplossing die ondersteuning biedt bij allesomvattende bedrijfsplanning, budgettering en prognoses en bedrijven een robuust modelleringskader verschaft waarmee ze betrouwbare financiële prognoses kunnen opstellen en hun hele bedrijf op kosteneffectieve wijze kunnen organiseren.

Aan de slag


Vraag een live demo aan

Maak een afspraak voor een live demonstratie met een Oracle Cloud EPM-expert.


Volg de rondleiding

Volg een rondleiding door Cloud EPM.


Neem contact op met sales

Praat met een van onze teamleden over Oracle Cloud EPM.