Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Contact opnemen Aanmelden bij Oracle Cloud

Databasebeveiliging

Verminder het risico van een datalek en vereenvoudig naleving met oplossingen voor databasebeveiliging voor codering, sleutelbeheer, datamaskering, toegangscontroles op bevoegde toegang door gebruikers, activiteitenmonitoring en -auditing.

Persoon staande op ronde stenen met een speer en een schild.
Top 5 cloudbeveiligingstrends voor 2021 en daarna

Ontdek hoe IT-managers prioriteiten aanpassen om hun organisaties veiliger te houden, en wat de meest grootste opkomende cybertrends zouden kunnen zijn.

Erkende leider: Database Security

Oracle is in 2021 opnieuw door KuppingerCole uitgeroepen tot algeheel leider op het gebied van de beveiliging van databases en big data.

Nieuw vierde editie van eBook: Beveiliging van Oracle Database

Ontdek alle aspecten van databasebeveiliging, inclusief best practices, architectuurdiagrammen, codefragmenten en nog veel meer. Gebruik deze resource om meer te weten te komen over de actuele bedreigingen en hoe u de risico's voor gevoelige gegevens kunt beperken.

Voordelen van databasebeveiliging

Bescherm uzelf tegen bedreigingen met machine learning

Automatiseer databasebeveiliging, inclusief kritieke patches. Bespaar tijd en beperk menselijke fouten tot een minimum.

Artikel: Autonoom denken (pdf)

Geïntegreerde oplossingen voor betere prestaties

Oracle Transparant Data Encryption en Oracle Database Vault werken rechtstreeks vanuit de database-kernel, wat betekent dat ze sneller en gemakkelijker te onderhouden zijn.

Waarom u moet kiezen voor Oracle Transparent Data Encryption (pdf)

Beperk risico's van gebruikers, data en configuraties

Profiteer van functies voor beveiligingsevaluaties, activiteitenauditing, detectie van gevoelige gegevens en datamaskering met Oracle Data Safe, een cloudservice voor geïntegreerde databasebeveiliging.

Volg een productrondleiding voor Data Safe

IDC-rapport: Gegevensinformatie: Cloud- en on-premises databases veilig beschermen

Geautomatiseerde, altijd actieve en ingebouwde beveiliging

Oracle Autonomous Database verbetert de beveiliging en vermindert het risico op menselijke fouten door functies zoals automatische codering, geautomatiseerde patching en vooraf geconfigureerde functiescheiding te gebruiken.

Lees het eBook

Doe praktijkervaring met Oracle beveiligingsoplossingen op in workshops die door LiveLabs worden begeleid.

Database-beveiligingsoplossingen

Ken uw beveiligingsstatus en risicoprofiel

Ontdek de gevoelige en persoonlijke data in uw database, beoordeel hoe veilig uw database is geconfigureerd en ontvang aanbevelingen voor het verbeteren van de beveiliging met de beoordelingsoplossingen van Oracle Database-beveiliging.

Producten

Beveilig gevoelige data in de kern

Verminder het risico op een datalek en niet-naleving met Oracle-oplossingen voor gegevensbescherming voor een breed scala aan gebruiksdoelen, waaronder codering en sleutelbeheer, afscherming, maskering en subsets maken van data.

Producten

Dwing het principe van de minste privileges af

Realiseer bescherming tegen gestolen applicatieserviceaccounts en gecompromitteerde beheerdersaccounts met oplossingen die functiescheiding en meervoudige verificatie bieden om beleid op basis van beveiligingsprivileges af te dwingen.

Producten

Spoor bedreigingen op en verbeter rapportage

Detecteer en blokkeer bedreigingen in databaseactiviteiten, vereenvoudig en versnel nalevingsrapportage en help risicovol gebruikersgedrag te identificeren met databaseauditing- en monitoringoplossingen van Oracle.

Producten

Krijg automatische bescherming tegen aanvallen

Oracle Autonomous Database, nu met Oracle Data Safe, beschermt zichzelf automatisch tegen kwetsbaarheden en aanvallen via patching zonder downtime, always-on codering, scheiding van taken en auditing.

Producten

Voer Oracle Database optimaal uit

Verminder operationele complexiteit door Oracle Database te consolideren op Oracle Exadata, dat samen met Oracle Database is ontwikkeld om unieke prestatie- en beveiligingsvoordelen te bieden, waaronder databasebewuste optimalisaties.

Producten

Alle succesverhalen van klanten weergeven

Succesverhalen van klanten over Oracle Database-beveiliging

Klanten van Oracle-databasebeveiliging maken gebruik van een breed scala aan oplossingen om gevoelige data te beschermen tegen interne en externe bedreigingen en om de inzet ten aanzien van naleving te vereenvoudigen en te versnellen.

Epsilon
Rakuten
MESTEC
Pragmatyxs
NOS
Logo van Epsilon

Epsilon gebruikt Oracle Advanced Security om klantdata te coderen tijdens verplaatsing naar de cloud

Voordelen van Oracle Database-beveiliging

16 december 2020

Dit is uw kans om Data Safe Cloud Security gratis uit te proberen

Michael Mesaros, Director of Product Management, Database Security

Oracle Data Safe is nu beschikbaar voor het beveiligen van databases, zowel on-premises als in de cloud. Data Safe is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Oracle biedt nu een volledig gratis tenancy en proefversie van 30 dagen voor de innovatieve cloudservice voor databasebeveiliging. Leer hoe u de functies van Data Safe gebruikt, inclusief functies voor beveiligings- en gebruikersevaluaties, de detectie van gevoelige gegevens, datamaskering en activiteitsauditing via ons LiveLabs-programma. Lees het blogartikel voor meer informatie over alle risicovrije bronnen die beschikbaar zijn om Data Safe uit te proberen.

Uitgelichte blogs

Alles bekijken

Informatiebronnen

Gereedheid voor de cloud

Maak kennis met Oracle Database-beveiliging

Maak uzelf vertrouwd met de uitgebreide set beveiligingsfuncties en -opties van Oracle Database om gebruikersaccounts, verificatie, bevoegdheden, applicatiebeveiliging, codering, netwerkverkeer, auditing en meer te beheren.

Documentatie

Documentatie voor Oracle Database-beveiliging

Bekijk de uitgebreide documentatie van Oracle voor databasebeveiliging om de functionaliteit te begrijpen, uw eigen vaardigheden te verbeteren en problemen op te lossen. Er zijn speciale secties voor toegangsbeheer, applicatiebeveiliging, datacodering en -afscherming en meer.

community

VraagTOM-vraagbaak voor databasebeveiliging

De VraagTOM-vraagbaak biedt gratis, open vraag-en-antwoordsessies met Oracle Database-experts die u graag helpen om optimaal gebruik te maken van de veelheid aan krachtige databasebeveiligingstools die voor uw organisatie beschikbaar zijn.

Learning Library

Oracle Learning-bibliotheek

Ontdek inhoud op basis van categorie, product of inhoudstype met de Oracle Learning Library. Ook kunt u nieuwe vaardigheden leren om u te helpen verder te groeien in uw carrière en zelfs samen te werken met andere gebruikers.

Aan de slag


Probeer Oracle Autonomous Database

Probeer Autonomous Database met tools zoals Oracle Application Express en Oracle SQL Developer.


Voer de Database Security Assessment Tool uit

Bepaal snel de beveiligingsstatus van uw database en ontvang aanbevelingen om risico's te beperken.


Neem contact op met de verkooporganisatie

Praat met een teamlid over Oracle Database-beveiliging.