Nebyly nalezeny žádné výsledky

Vašemu vyhledávání neodpovídají žádné výsledky.

Abyste našli to, co hledáte, doporučujeme vyzkoušet následující postup:

  • Zkontrolujte pravopis vašich klíčových slov ve vyhledávání.
  • Použijte synonyma pro klíčové slovo, které jste zadali, například zkuste „aplikace“ místo „software“.
  • Vyzkoušejte jedno z populárních vyhledávání uvedených níže.
  • Zahajte nové hledání.
Časté otázky
Doporučené
Doporučené
Oracle Live

Představujeme nové inovace Oracle Analytics Cloud

Získejte ze svých dat nové poznatky. Sledujte, jak senior viceprezident T. K. Anand oznamuje inovativní možnosti řešení Oracle Analytics.

Oracle Cloud žene závody SailGP kupředu

Nejrychlejší plachtařské závody se spoléhají na Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Live

Reklama a inovace v oblasti zákaznických možností, které umožní věnovat se naplno každému zákazníkovi

Poslechněte si pravidelné kvartální vystoupení našeho výkonného viceprezidenta Roba Tarkoffa.

Středa, 12. května | 12:00 ET / 13:00 BRT / 18:00 SELČ

Altair logo

„Oracle Cloud nám
nabízí o 20 % lepší poměr cena/výkon.“

Generální ředitel společnosti Altair James Scapa a představitelé dalších významných nezávislých výrobců softwaru spoléhají na Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Developer Live: Vývoj aplikací využívajících Oracle Database

Přidejte se k odborníkům ze společnosti Oracle, kteří představí funkce pro vývoj aplikací využívajících Oracle Database, a zúčastněte se živě vysílaných praktických cvičení.

6. května 2021 | 9:00 GMT / 10:00 CET / 12:00 GST

Virtual Summit: Oracle Cloud – Ideální platforma pro úlohy VMware

Zjistěte, jak urychlit přechod do cloudu a současně ochránit dosavadní investice vaší společnosti do nepostradatelných on-premises technologií.

26. května, 10:00 SELČ