Nie znaleziono wyników

Twoje wyszukiwanie nie dało żadnych wyników.

Zalecamy wypróbowanie następujących rozwiązań, aby znaleźć to, czego szukasz:

  • Sprawdź pisownię wyszukiwania słowa kluczowego.
  • Użyj synonimów dla wpisanego słowa kluczowego, na przykład spróbuj wpisać „aplikacja” zamiast „oprogramowanie”.
  • Wypróbuj jedno z popularnych wyszukiwań wskazanych poniżej.
  • Rozpocznij nowe wyszukiwanie.
Popularne pytania
Promowane
Promowane
Oracle Live

Prezentacja innowacji w zakresie baz danych prowadzona przez Andrew Mendelsohna, wiceprezesa wykonawczego Oracle

Oracle Developer Live: Sztuczna inteligencja i samouczenie się maszyn na potrzeby Twojego przedsiębiorstwa

28 stycznia 2021 r. | 8:00 GMT | 9:00 CET | 12:00 GST
Przyspiesz opracowywanie aplikacji dzięki sesjom technicznym, warsztatom praktycznym, demonstracjom i panelom o SI oraz samouczeniu się maszyn, a także sesjom Q&A na żywo z ekspertami. Zarejestruj się już dzisiaj.

70 000 osób zaszczepionych w pierwszym tygodniu

Oracle tworzy Health Management Cloud do badań klinicznych COVID-19 w USA.

Ghana korzysta z tego samego systemu chmury do dystrybuowania szczepionki przeciwko żółtej febrze

Wypróbuj nowe zawsze bezpłatne usługi chmurowe

Oracle Cloud Free Tier pozwala na bezpłatne tworzenie, testowanie i wdrażanie aplikacji w chmurze Oracle Cloud. Po zarejestrowaniu uzyskujesz dostęp do dwóch bezpłatnych ofert.