Niciun rezultat găsit

Căutarea dvs. nu a identificat niciun rezultat.

Pentru a găsi ceea ce căutați, vă sugerăm să încercați următoarele:

  • Verificați ortografia cuvintelor cheie ale căutării.
  • Utilizați sinonime pentru cuvântul cheie pe care l-ați introdus; de exemplu, încercați “aplicație” în loc de “software”.
  • Încercați una dintre căutările populare prezentate mai jos.
  • Începeți o căutare nouă.
Întrebări frecvente
Recomandat
Recomandat

Red Bull Racing alege Oracle Cloud Infrastructure

Echipa de patru ori campioană mondială a Formulei 1 desemnează Oracle ca platformă oficială de cloud.

Work Made Human: Inovație la noul loc de muncă

Participați la summitul virtual pentru a afla mai multe despre strategii din lumea reală pentru crearea mediilor de lucru incluzive, productive.
13 aprilie 2021.

Oracle Developer Live: Dezvoltarea de aplicații cu Oracle Database

Fiți alături de experții Oracle atunci când aceștia prezintă caracteristicile de dezvoltare a aplicațiilor din Oracle Database și luați startul cu laboratoare practice în direct.

6 mai 2021 | 9 AM GMT / 10 AM CET / 12 PM GST

Oracle Live

Creați viitorul afacerilor cu aplicațiile Oracle Cloud

Cu Steve Miranda, vicepreședinte executiv, Dezvoltarea aplicațiilor Oracle.

Oracle lansează Java 16

Oracle inovează Java la fiecare șase luni. Obțineți acum cea mai recentă versiune.

Încercați cloudul în mod gratuit

Oracle Cloud Free Tier permite oricui să dezvolte, să testeze și să implementeze aplicații în Oracle Cloud, gratuit. Înregistrați-vă o dată și primiți acces la două oferte gratuite.