Inga resultat hittades

Din sökning matchade inga resultat.

Testa följande för att hitta det du söker efter:

  • Kontrollera sökordets stavning.
  • Använd en synonym till sökordet, till exempel ”applikation” i stället för ”program”.
  • Testa någon av de populära sökningarna nedan.
  • Starta en ny sökning.
Populära sökningar
Läs mer
Läs mer

Företagsledare berättar: Därför bytte vi till Oracle-applikationer

Möt Steve Miranda som utforskar företagens framtid tillsammans med kunder som valt att byta till Oracle Cloud-applikationer.

Deutsche Bank väljer Oracle Exadata Cloud

Som en del av ett nytt flerårigt innovationssamarbete har Deutsche Bank valt Oracle Exadata Cloud@Customer för support och skalbarhet av sina verksamhetskritiska finansiella system och tjänster.

Oracle Developer Live – förenklar modern apputveckling

Lär dig designprinciperna för att bygga flexibla, säkra och skalbara appar.
5 augusti 2021 | 08.00 BST / 09:00 CEST / 11:00 GST

Mastercard och Oracle samarbetar för snabbare socialt och ekonomiskt stöd

Civic Assist är en helhetslösning för biståndshantering som hjälper myndigheter, ideella organisationer och finansinstitut att distribuera samhällsstöd snabbare och mer effektivt.

Testa kostnadsfri nivå av molntjänster

Med Oracle Cloud Free Tier kan vem som helst skapa, testa och distribuera applikationer på Oracle Cloud – utan kostnad. Registrera dig en gång och få två gratiserbjudanden.