Nenašli sa žiadne výsledky

Vášmu vyhľadávaniu nezodpovedajú žiadne výsledky.

Aby ste našli to, čo hľadáte, odporúčame vyskúšať nasledujúci postup:

  • Skontrolujte správnosť zadania kľúčových slov vo vyhľadávaní.
  • Použite synonymá pre kľúčové slovo, ktoré ste zadali, napríklad skúste použiť „aplikácia“ namiesto „softvér“.
  • Skúste niektoré z populárnych vyhľadávaní uvedených nižšie.
  • Začnite nové vyhľadávanie.
Časté otázky
Hlavné
Hlavné

70 000 ľudí podstúpilo očkovanie v priebehu prvého týždňa

Spoločnosť Oracle buduje službu Health Management Cloud využívanú pri klinických skúškach liekov na COVID-19 v USA.

Ghana využíva rovnaký cloudový systém na distribúciu vakcíny proti žltej zimnici

Oracle Live logo

Predstavujeme prevratnú novinku MySQL v cloude s Edwardom Screvenom, hlavným podnikovým architektom spoločnosti Oracle

2. decembra 2020 | 9:00 PT (14:00 BRT, 17:00 GMT)

Spoločnosť Gartner označila spoločnosť Oracle za lídra

Spoločnosť Oracle už piaty rok po sebe získala za svoj produkt Oracle Cloud HCM označenie lídra v správe Magic Quadrant 2020 pre riešenia Cloud HCM Suites pre podniky s viac než 1000 zamestnancami.

Spoločnosť Generali ušetrí vďaka riešeniu Oracle Analytics až 50 % prostriedkov na reporting

Globálny poisťovací obor vytvára univerzálne riešenie pre všetky analýzy súvisiace s oblasťou ľudských zdrojov a automatizuje tak reporting v tejto oblasti v rámci celej spoločnosti.

Vyskúšajte nové vždy bezplatné cloudové služby

Riešenie Oracle Cloud Free Tier umožňuje každému vytvárať, testovať a rozširovať aplikácie na Oracle Cloud zadarmo. Jednou registráciou získajte prístup k dvom ponukám bezplatných služieb.