לא נמצאו תוצאות

החיפוש שלך לא תאם לאף תוצאה.

אנו ממליצים לך לנסות לבצע את הפעולות הבאות כדי למצוא את מה שאתה מחפש:

  • בדוק את האיות בחיפוש מילות המפתח שלך.
  • השתמש במילים נרדפות למילת המפתח שהקלדת, לדוגמה, נסה “יישום”במקום“תוכנה.”
  • נסה את אחד החיפושים הפופולריים המוצגים למטה.
  • התחל חיפוש חדש.
שאלות פופולריות
מומלץ
מומלץ

ב-Red Bull Racing בחרו ב-Oracle Cloud Infrastructure

החברה, שזכתה ארבע פעמים בגביע העולם של Formula 1, הכתירה את Oracle כפלטפורמת הענן הרשמית שלה.

Oracle Developer Live: פיתוח יישומים ואפליקציות עם Oracle Database

הצטרף למומחים של Oracle שמציגים את תכונות הפיתוח של Oracle Database ותוכל להשתתף בהתנסויות מעשיות בזמן אמת.

6 במאי 2021 | 09:00 GMT /‏ 10:00 CET / ‏12:00 GST

Oracle Live

להבטיח את עתיד העסק שלך עם יישומי Oracle Cloud

מאת סטיב מירנדה, סמנכ"ל בכיר, פיתוח יישומים של Oracle

Oracle משיקה את Java 16

Oracle ממשיכה לחדש עם Java מדי חצי שנה. קבל את המהדורה האחרונה עוד היום.

נסה את רמת הענן שניתנת בחינם

בעזרת Oracle Cloud Free Tier, כל אחד יכול לבנות, לבדוק ולפרוס יישומים ב-Oracle Cloud - בחינם. הירשם פעם אחת וקבל גישה לשתי הצעות ללא תשלום.