Sonuç bulunamadı

Aramanız hiçbir sonuçla eşleşmedi.

Aradığınızı bulmanıza yardımcı olması için aşağıdakileri denemenizi öneririz:

  • Anahtar kelime aramanızın yazımını kontrol edin.
  • Yazdığınız anahtar kelimenin eş anlamlılarını kullanın. Örneğin, “yazılım” yerine “uygulama yazılımı” yazın.
  • Aşağıda gösterilen popüler aramalardan birini deneyin.
  • Yeni bir arama başlatın.
Popüler Sorular

Oracle Cloud ERP Sanal Zirveleri

Oracle Cloud ERP, EPM ve SCM Sanal Zirveleri, finans ve operasyon liderleri için önemli notlar, fikir liderleri, en iyi uygulamalar ve müşteri öykülerini içeren bir dizi ücretsiz sanal etkinlikten oluşur.

Yaklaşan etkinlikler

Oracle Cloud ERP Sanal Zirvesi
İleri Yönde Büyük Adımlar

9 Şubat 2021 | 11:00 GMT | 12:00 CET | 15:00 GST

Tekrar yayınlarını izleyin

Oracle Cloud SCM Sanal Zirvesi
İçgörü Ve İş Birliği İle Tedarik Zinciri Performansını Artırın

Kurumlar pandemi boyunca ve sonrasında büyümeyi sürdürmek amacıyla veri odaklı tahminler ve daha fazla görünürlük ile tedarik zinciri performansını artırıyor. İçgörü ve iş birliğinin tedarik zinciri performansını tüm dünyada nasıl artırdığını öğrenin.

Oracle Cloud EPM Sanal Zirvesi
Belirsizlik İçin Planlama: Büyümeyi Yeniden Yakalamak İçin Cesur Hamleler

İşletmenizi uzun vadeli başarı için yeniden tasarlayın. Ekiplerinizin yeni büyüme atılımlarını ve rekabet stratejilerini hayata geçirmek için senaryo planlama yaklaşımlarından nasıl yararlanabileceğini keşfedin. McKinsey, McDonald’s, Accenture ve Oracle'dan en iyi uygulamaları öğrenin.