Sonuç bulunamadı

Aramanız hiçbir sonuçla eşleşmedi.

Aradığınızı bulmanıza yardımcı olmak üzere aşağıdakileri denemenizi öneririz:

  • Anahtar kelime aramanızın yazımını kontrol edin.
  • Yazdığınız anahtar kelimenin eş anlamlılarını kullanın. Örneğin, “yazılım” yerine “uygulama yazılımı” yazın.
  • Aşağıda gösterilen popüler aramalardan birini deneyin.
  • Yeni bir arama başlatın.
Popüler Sorular
Öne Çıkan Özellikler
Öne Çıkan Özellikler
Oracle Live

Yeni Oracle Analytics Cloud İnovasyonları Duyurusu

Verilerinizin içindeki içgörüleri keşfedin. Oracle Analytics'in içindeki yenilikçi yetenekleri duyuran Kıdemli Başkan Yardımcısı T.K. Anand'ı izleyin.

SailGP, Oracle Cloud ile yarışıyor

Yelkenciliğin en hızlı yarış ligi Oracle Cloud Infrastructure'a güveniyor.

Oracle Live

Her müşteri etkileşimine önem verecek şekilde tasarlanmış reklam ve CX inovasyonları

Üç ayda bir yapılan bu duyuru için İdari Başkan Yardımcısı Rob Tarkoff'a katılın
12 Mayıs Çarşamba | 12:00 ET / 13:00 BRT / 18:00 CEST

Altair logo

“Oracle Cloud bize %20 daha iyi fiyat-performans sundu.”

Altair CEO'su James Scapa ve diğer bağımsız yazılım satıcı liderleri Oracle Cloud Infrastructure'a güveniyor.

Oracle Developer Live: Oracle Database ile Uygulama Geliştirme

Oracle Database'in uygulama geliştirme özelliklerini canlı uygulamalı laboratuvarlarda tanıtan Oracle uzmanlarına katılın.

6 Mayıs 2021 | 9 AM GMT / 10 AM CET / 12 PM GST

Virtual Summit: Oracle Cloud – VMware İş Yükleri için İdeal Platform.

Şirketinizin işletme içi teknolojiye yaptığı kritik yatırımları korurken buluta taşınma işini nasıl kolaylaştıracağınızı öğrenin.
26 Mayıs 10:00 CEST.