Inga resultat hittades

Din sökning matchade inga resultat.

Testa följande för att hitta det du söker efter:

  • Kontrollera sökordets stavning.
  • Använd en synonym till sökordet, till exempel ”applikation” i stället för ”program”.
  • Testa någon av de populära sökningarna nedan.
  • Starta en ny sökning.
Populära sökningar
Läs mer
Läs mer

Med det Oracle-utvecklade v-safe-systemet har forskarna använt verkliga data för att förstå vaccinationers påverkan vid graviditet.

CDC fastslår att COVID-19-vaccin är säkra för gravida

Premier League and Oracle Cloud

Premier League väljer Oracle Cloud för sin nya, avancerade fotbollsanalys

Vi presenterar Match Insights – Powered by Oracle Cloud

Zoom logo

"Oracle Cloud
innebär skalbarhet och
tillförlitlig support."

Eric Yuan, vd på Zoom och andra ledare för oberoende programvaruleverantörer använder Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Live

Lansering av nya innovationer för Oracle Analytics Cloud

Få insikter genom dina data. Se Oracles vd T.K. Anand presentera de innovativa funktionerna i Oracle Analytics.

Oracle Live

Marknadsföring och CX-innovationer som skapar värde i alla kundinteraktioner

Delta i vd Rob Tarkoffs kvartalspresentation Onsdagen den
12 maj | 12.00 ET / 13.00 BRT / 18.00 CEST

Virtual Summit: Oracle Cloud – den perfekta plattformen för VMware-arbetsbelastningar

Lär dig hur du kan underlätta övergången till molnet och samtidigt utnyttja företagets investeringar i viktig teknisk utrustning på plats.

26 maj, 10.00 CEST